If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Какво казвате е правил свинаря, че нещо не разбрах? Менкал е хотели с панаира ли, къде има инфо за такава сделка, че ми стана интересно?
Според предоставената информация възложител на строителния обект е „Международен панаир Пловдив“ АД, гр. Пловдив.
Строител, на който е възложено извършването на строително монтажните работи, е „Планекс“ ООД.
Знае се, че от дружеството е нает подизпълнител – „Бултранспорт груп“ ЕООД. Това дружество обаче на свой ред има нает друг подизпълнител, засега неустановен чрез официални документи, за извършване на разрушителни работи с помощта на едрогабаритна техника.
Няколко дни разрушителните дейности са извършвани безуспешно с малък багер. На 6 април той е бил заменен с по-мощен, но и с него дейността по срутването е била неуспешна.
Около 16 ч. в деня на инцидента – т.е. два часа преди срутването,
вече е имало разпореждане работниците да не бъдат допускани до обекта, тъй като е забелязано, че сградата се е наклонила.
Забраната е от координатора на дейността, който е представител на „Планекс“.
Според свидетелски показания
неизвестно засега лице е разпоредило, въпреки забраната, пострадалите да влязат в сградата
с ръчни къртачи и резачи и да продължат с разрушаването на колоните.
На това разпореждане се е възпротивил и техническият ръководител, който е представител на „Бултранспорт груп“ ЕООД, но въпреки това работниците са влезли.
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
кофти , и преди съм казвал че дружеството е добро като инфраструктура и хотели, незастроено , с истинка топла минерална вода за басейните им , можеше доста скъпи СПА туристи да привлича ......... но мажото си го управлява все едно му е личното ЕТ за съжаление
- толкова. Такъв е "матряла", както казваше бащицата
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
кофти , и преди съм казвал че дружеството е добро като инфраструктура и хотели, незастроено , с истинка топла минерална вода за басейните им , можеше доста скъпи СПА туристи да привлича ......... но мажото си го управлява все едно му е личното ЕТ за съжаление
Кофтито е че свободния дял тук е 4.5 % .....ако беше 40-50 % друго щеше да е
Достатъчно, за да мога да пиша в темата и да се надам....
Нали затова пиша - да обявява търгово, за да не му трупаме кусури пред Господа...
А пиша за Господ, щото в Родопите си е построил църква за индулгенция пред Него...
Абе не е толкова плоско , на тяхно място се предвижда да има луксозни сгради ......вероятно трябва Пловдивски панаир инвестира пари в строителството им ....
По интересното е за колко са продадени или срещу какви ангажименти от Слънчев ден на Пловдивски панайр двата хотела.
И след построяването на двете нови сгради ще се върнат ли пак в Слънчев ден за управление.....
ху ноус...... дано да има позитивизъм в действията и в крайна сметка добро развитие за туризма и за икономиката като цяло .....
това е прехвърляш ги с ясното съзнание, че ще ги събаряш и точиш по този начин държавния процент в панаира и стабилизираш собственото си дружество...... Майстор е на схемите....
Отвратителна история, а се беше изтупал и кандидат за шеф на столетницата бсп. И това ми било комунисти или социалисти... пфу не е за разправяне
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
това е прехвърляш ги с ясното съзнание, че ще ги събаряш и точиш по този начин държавния процент в панаира и стабилизираш собственото си дружество...... Майстор е на схемите....
Абе не е толкова плоско , на тяхно място се предвижда да има луксозни сгради ......вероятно трябва Пловдивски панаир инвестира пари в строителството им ....
По интересното е за колко са продадени или срещу какви ангажименти от Слънчев ден на Пловдивски панайр двата хотела.
И след построяването на двете нови сгради ще се върнат ли пак в Слънчев ден за управление.....
Да и аз мярнах някъде че двата хотела които събарят били прехвърлени преди това на Пловдивски панаир , интересно срещу какво са прехвърлени.....
някъде по радиото чух, докато бях в колата, че може би въпросния хотел преди събарянето му бил заменен за активи на панаира.....Заменяш нещо, което ще събориш в с дружество, в което държавата има участие..... Интересно ми е за колко е била заменката.... Ако е вярно това разбира се?
Да и аз мярнах някъде че двата хотела които събарят били прехвърлени преди това на Пловдивски панаир , интересно срещу какво са прехвърлени.....
За подизпълнителите е ясно....
Свинаря ( много мразя такива мажоритари...) е решил да мине по тънката лайсна...
Преустройство или основен ремонт, вместо ново строителство.
Документите, разрешителните, разходите и разправиите са други....Като гледам колко техника е струпана на обекта, за 3 месеца щяха да са на байряк....
Сега ...да го бутнат в панделата и да му вземат дружеството...(а дано, но надали..)
Ако направи едно търгово на 2 лв за акция, ще му нося цигари в панделата....
някъде по радиото чух, докато бях в колата, че може би въпросния хотел преди събарянето му бил заменен за активи на панаира.....Заменяш нещо, което ще събориш в с дружество, в което държавата има участие..... Интересно ми е за колко е била заменката.... Ако е вярно това разбира се?
За подизпълнителите е ясно....
Свинаря ( много мразя такива мажоритари...) е решил да мине по тънката лайсна...
Преустройство или основен ремонт, вместо ново строителство.
Документите, разрешителните, разходите и разправиите са други....Като гледам колко техника е струпана на обекта, за 3 месеца щяха да са на байряк....
Сега ...да го бутнат в панделата и да му вземат дружеството...(а дано, но надали..)
Ако направи едно търгово на 2 лв за акция, ще му нося цигари в панделата....
Коментар