If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Сега драпали и за дял от оня грозен Хилтън... дао не стане от 8 стола туп долу - на подът... Чух собствениците ипотекирали курортът, да платят ЦУМ, не знам е ли е така.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Комплексът е уникален с чистотата и цивилизования си вид. Никъде не можеш да видиш дори фас по земята, всичко е подредено като на картичка, няма чалготеки и селянии, хотелите са нови и луксозни, предвижда се още един 5* и яхтено пристанище. Има SPA, перфектен плаж ( също чист ! ) , цари спокойствие и с коли могат да влизат само почиващите там. А и без коли не е много достъпно за другите. По мое мнение- Слънчев ден е един малък рай .Освен това дружеството инвестира и в други отрасли. След дълги години на загуба при предишните собственици, ЦУМ най-после ще бъде преструктуриран и ще заработи като голям европейски търговски център. Задава се и друга голяма сделка в началото на годината, от която ще ви се напукат очилата. Гергов знае много добре какво прави и къде инвестира. Дългогодишният му опит като успешен предприемач го доказва.
Коментар
FU
SLDEN-Следващата Албена?
Какво да мислим, страшен анализ си направил, няма що!
Проектът за там е много по-стойностен и по-голям от това
Коментар
SLDEN
SLDEN
Слънчев ден ще поеме изцяло мениджмънта на ЦУМ. Търговските площи ще бъдат преустроени и обновени,предвижда се откриване на луксозен панорамен ресторант. За сега толкова.
Коментар