IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

PETHL

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• петхл

Петраки, само с един П/Е не се оценяват дружествата, особено пък холдингите. При холдингите от значение са активите, секторите, в които действат и перспективите. Написал съм защо харесвам Синергон в постинга си от 12:00. Освен това сам пишеш, че текущата цена е 65% от собствения капитал на акция. Спрямо другите холдинги, Синергон остана незаслужено пренебрегнат.

Коментар

• петхл

Печалбата е намаляла с 88%, Р/Е е 120, собственият капитал на акция е 11 лв. Какво му харесваш толкова на тоя холдинг?

Коментар

• петхл

Ами кеш няма вече. Да имаше, да купувам, но вече ми омръзна.

Коментар

• петхл

Ами купувай като е евтино Ави, аз така правя!

Коментар

• петхл

съгласен съм, Avi, но каква да се п рави - бабичките излизат от позицията. Ще ги чакаме и после ще пием уиски.

Коментар

• петхл

Значи аз не мога да разбера как е възможно другите холдинги да се търгуват на такива космически цени, а Синергон да не е поне 15 лв., а на всичкото отгоре и да пада. Замислете се. При цена 7.25 лв. на акция (последна ср. претеглена), капитализацията е 76 млн. лв. Ами те само двата хотела в Слънчев бряг струват толкова. Да не говорим за Топливо, Новотел Пловдив и всичко останало. Не виждам никаква логика. Скъсаха се хората да търгуват Химко, който не работи и няма да работи, сума ти дружества се надуха повече, отколкото фундаментът им заслужава и при тях не корекция ами е аз не знам какво трябва да настъпи. В същото време Синергон остана абсолютно настрана.

За да не ме оплюе някой, че съм манипулатор, си признавам, че си имам акции от холдинга и си го хваля. Но това не неутрализира обективните основателни причини този холдинг да бъде хвален.

Приятна почивка

Коментар

• петхл

Авал Ин ли?

Коментар

• петхл

вижте кои прехвърля акциите

Коментар

• петхл

както заявих за ихлб така е при кюлев
                    защо му са акций от дзи и рхб като той ги притежава
                    всички холдинги на запад и в по големи дружества най големият собственик приежава не повече от 20 до 35%

Коментар

• петхл

Когато всички продават- купувай, а когато всички купуват продавай

Коментар

• петхл

Няма страшно HOLD THE LINE

Коментар

• петхл

Какво стана с тоя Синергон бе, мамка му?!?!

Коментар

• петхл

още малко време
                            хранете се добре ...
                            да имате сили когато се катерите
                            ЗАЩО ДА ВЪРВИШ ТАМ КЪДЕТО МОЖЕШ ДА ЛЕТИШ ?

Коментар

• петхл

Никой не натиска цената на долу, а по скоро никой не знае кога Индустриаленхолдинг и холдинг варна ще спрат да продават акциите си от Одесос, но като гледам с какви обеми големи от по 5 000 акции продават, скоро ще им свършат, а това като стане стойте и си гледайте сеира

Коментар

• петхл

Цената се натиска изкуствено надолу и лабилните "инвеститорчета" продават свойте малки пакетчета поне позицията ще се изчисти от Work & Travel money
                                The Bulls are coming and you better leave ...........................................

Коментар

Working...
                                X