If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
NOVINATA E SUPER. RANO ILI KUSNO KOREKCIJATA 6TE SVUR6I I TOGAVA DOBRITE NOVINI 6TE SE OCENJAT PO DOSTOINSTVO
Чул те господ Кире, че аз днеска похарчих последните свободни левчета по някои от предколедните разпродажби и ако видя и утре толкова брутално червено, ще посегна на всички живи кредити, до които имам достъп. То бива-бива промоции, ама чак пък толкоз.
В интерес на истината единственото което ме притеснява са предстоящите ИПОта, включително това на Енемона, които ще дръпнат доста кеш. Но ще гледаме филма де.
Хубава новина е това. Но вече явно пазара не реагира на хубавите новини.
Добре казано. Пазара е толкова червен, че приема за нормални само лошите новини, но това си е част от играта. Сега ще си проличат хората с най-калени нерви.
Американският фонд Julius Baer International Equity Fund е придобил дял в Спарки Елтос АД от 10,148% със сделка на 1 ноември, съобщава Централен депозитар АД.
Закупени са общо 1,69 млн. акции за 28 млн. лв. Продавач е Спарки Груп АД, който е намалил дела си в компанията до 67,46%.
Julius Baer International Equity Fund вече има контролни участия с над 5% в БТК и Химимпорт АД.
Нетните приходи от продажби на Спарки Елтос за деветмесечието на годината възлизат на 49,232 млн. лв., което е ръст от 50 на сто спрямо съответния период на миналата година.
E браво, разума надделя, все пак човешко е да се бърка, добре са се сетили да се отмени оная убъркана поръчка, човека може да е бил махмурлия, вчера беше Ангеловден, нищо стават тея работи, другия път че внимават
Абе хора, кажете му на тоя кобос, предупредете го, че е сбъркал в цифрите като ги е въвеждал, там е направил грешка вероятно човека
Ами аз предполагам, че вече е провел разговор с брокера си и знае за грешката. В случая трябва да се плати някаква глоба, ако я изтрият тази поръчка, само че не мога да се сетя в какъв размер беше...
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар