IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спарки Елтос АД (ELTS / ELTOS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
    Има- Аз познавам няколко човека
    Силно ме съмняваш да познаваш няколко, както казах вече доста по-точно това са що годе 20 човека.

Коментар

• Има- Аз познавам няколко човека

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
        Гледал си чушки... Абсолютно със сигурност има...
        добре де, има едно 20 човека като физически лица с над 5000 лв инвестиция . За публично дружество, което при това бе за малко в софикс, това е все едно че няма никой

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
          Ти да не си нещо свързан с елтос че чак така го защитаваш. щото като прегледах книгата му на акционерите там физическо лице с над 5 бона инвестиция май няма към момента
          Гледал си чушки... Абсолютно със сигурност има...

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
            Пише равновесния, другите само го плюят...
            плюят, защото не им се иска да е верно, това, което им казва

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
              Тука за ден-два изписахте колко за цяла година.
              Засрамете се.
              Пише равновесния, другите само го плюят...

Коментар

• Тази тема може да стане през следващата година доста по-актуална.

Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                Тука за ден-два изписахте колко за цяла година.
                Засрамете се.
                Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Тука за ден-два изписахте колко за цяла година.
                  Засрамете се.

Коментар

Обясни ни как стигна до гениалното решение да се набиеш в ИХБЛ.
                    Имам 0 акции в ихлбл !!! Разбираш ли изобщо какво ти се говори!!! Четеш ли какво ти се каза - кеш !! Никога не съм имало ИХЛБЛ.
                    НЕ Е ПРЕПОРЪКА ! ! !
                    Хора не ставайте като КИРО - алкохола унищожава, не само убива мозъчни клетки !!!
                    Last edited by precakanoto; 30.12.2011, 11:10.
                    Не е препоръка... !!!
                    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Обясни ни как стигна до гениалното решение да се набиеш в ИХБЛ.

Коментар

• Смешен троле- разбрахме те какъв въздухар си. Набил си парите си ИХБЛ и сега завиждаш, че други са направили по добри инвестиции. Балон и лузер си. Много се изложи- ха-ха

Коментар

То при тебе е голяма гаранцията- акции нямаш, пари нямаш= гол като трол. Колко е лихвата върху зависта ти
                          без да се впечатляваш, но алкохола ти е анулирал цели пространства от мозъчни клетки !!! Откъде реши, че нямам кеш ? Та аз съм основно в КЕШ !! ДА - КЕШ !! Разбираш ли значемието на думата КЕШ ! Не - ок - догодина ще го рабереш!!! Кажи баба тенкю за безплатните уроци !!! Олигофрен
                          Не е препоръка... !!!
                          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от ST Разгледай мнение
                            Не, понякога се ядосвам като чета във форума разсъжденията на дървени философи като тебе, и после се ядосвам на себе си, че се "връзвам" на тях и че си загубих часове с безсмислени спорове
                            Дървен философ щях да съм ако приказвах само общи приказки от рода на "не си прав", "приказваш само глупости", "няма никакви проблеми", "тези 30 милиона не са проблем" "тези огромни дългове не ги гледай" "това че не изкарва кеш пък се издържа само от банкови кредити е нещо съвсем нормално"

Защото до колкото ти разбрах становището, това е което казваш.

Коментар

• И да увърташ много се изложи

Коментар

Сега ни обясни колко загуба понеса от гениалната си инвестиция
                                Предполагам че загубата ми на хартия от ихлбл е доста повече от целия ти портфейл И малка част от общите ми инвестиции

Коментар

Working...
                                X