Първоначално изпратено от desperado
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спарки Елтос АД (ELTS / ELTOS)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Спекулант Разгледай мнениеЯ ходи пий едно кафенце и подшушни нещо тук, че много суша ни хвана откъм новини
п.п. вчера и днес ми даде ИНГ банк
Преди седмица продавача беше сложил едни 60 000 бр. на 0.50 ст.Last edited by puf paf; 29.08.2012, 23:46.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант Разгледай мнениеЯ ходи пий едно кафенце и подшушни нещо тук, че много суша ни хвана откъм новини
п.п. вчера и днес ми даде ИНГ банк
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениекак са ловешките тигри?
ей отдавна не съм се чувал с моя приятел(дето е инженерче там) май трябва да пием по кафенце
Успех на инвестиралите!
п.п. вчера и днес ми даде ИНГ банкДобрият, стар Батя
Коментар
-
kalendar
Някой знае ли защо в консолидираните отчети от тази година (по заглавие) отгоре на таблиците пише 2011г. а не 2012, боязън от маите или нещо друго http://www.dnevnik.bg/sviat/2012/08/...us_zabrana_na/
Коментар
-
Повечето компании изкараха доста слаби отчети. Т.ч. е нормално
Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнениеАми при над 1.1 млн консолидирана загуба за първото тримесечие за тази година
какво друго може да очакваш ?Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от KPAHK Разгледай мнениеТуканка нещо - май, май????
Сериозно затънахме в последно време
какво друго може да очакваш ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнениеВчера минах през Ловешката зоологическа градина .
Хранят ги , поят ги , разхождат ги - с една дума
.... добре са
моя човек дето бачка там скоро не е излизал в неплатен - вече и това е добър сигнал
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениекакво става с ловешките лъвове?
Хранят ги , поят ги , разхождат ги - с една дума
.... добре са
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеНе съм се ровил въобще, но на какво се дължи обратната корелация между печалба и продажби?
Коментар
Коментар