Добро утро, милионери!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спарки Елтос АД (ELTS / ELTOS)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеЕе, много як каталог! Не знаех че имали чак толкова богат асортимент... а и колко стилно и професионално изглежда всичко... да не повярваш че компанията който произвежда тия готини неща е на загуба толкова години... Може би ще обръщаме тенденцията вече де, крайно време е
Алчняк, хайде намери онова инфо за инвест. програма де...
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
Алчняк, хайде намери онова инфо за инвест. програма де...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеВече и под 1.50 си е примоция
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение...и аз тва му писах на Оракула, но нищо не рече по въпрооса, пък и можеше да вземе на 7ст под моята цена.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение...и аз тва му писах на Оракула, но нищо не рече по въпрооса, пък и можеше да вземе на 7ст под моята цена.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнениеИмах предвид оракула, моя грешка. Иначе на 1.20 бих добавил и а още няколко хилядарки, но едва ли.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеНе си ме разбрал нещо, няколко поста по долу казвам, че съм си допълнил на най-високата цена за днес / тя остана най-висока, да се надяваме утре вече да е ниска/, ама ако падне до 1.2 може пак да пълня
Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнениеКакво чакаш Някой да ти продаде на 1.20 ли
Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение...значи днес е деня, купувай
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениенай-високата цена за деня след време може да се окаже най-ниската за последните месеци
Коментар
Коментар