IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спарки Елтос АД (ELTS / ELTOS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
    Да, вече са в доста сериозно закъснение. Не помня какви бяха глобите за това, но бяха някви смешни стинки.

Иначе и аз се надявам чакането да си заслужава
    Какво очаквате толкова в отчета. Картинката е почти ясна.
    Незнам изобщо толкова ли е трудно да се види както е да кажем при синергон - от ясно по-ясно - загубата на топливо първо тримесечие директно се записва консолидирания на синергон, който ще видите в края на този месец, какво сложно има, че постоянно се питате - къде е отчета, къде е отчета. Не го търсихте отчета като купувахте картоня, сега изведнъж, дайте отчета ! За какво ви е ?
    Толкова ли е трудно да се предвиди, че през зимата няма такъв харч на продукцията, а и без това строитеслтвото е като умряла котка
    ...инвестори..., какво да ги правиш.... с надлъгванията из форума, правят се на умрели лисици, ... все едно че са от 1 год., на бфб ,....
    Не е препоръка... !!!
    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от tomy_r Разгледай мнение
      да не излезе отчета
      Не, но е време да излиза. Или поне аз не го намирам.

Коментар

• да не излезе отчета

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
          Тази иначе хубава компания, която изхвърча в космоса последните месеци без да успея да разбера защо, още ли не е благоволила да си даде одитираните отчети за 2013 г. За неконсолидирания годишен срокът беше преди месец и половина, а за консолидирания годишен и за отчета за първо тримесечие беше преди 10 дни ...

Какво да очакваме там според вас?
          Може и да ми стане ясно що е литнало, а може и да не ми стане ясно

Да, вече са в доста сериозно закъснение. Не помня какви бяха глобите за това, но бяха някви смешни стинки.

Иначе и аз се надявам чакането да си заслужава

Коментар

• Прецаканото, Бож ще ти позволи ли да се снимаш пред джипа му

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
              То хубаво ти е казал Костолани, ама ти си изгоря с боклуците..Разбрахме отдавна, че си на обратно.Вместо да се учиш все си губиш парите в шитове.Вместо да анализираш акциите ти ги ругаеш и избиваш комплекси.Вместо да си полезна за форума, ти завиждаш.Какво те интересува джипа на Батя..Човека е ефективен търговец и открито казва покупките си.Ти все се криеш, но си ни ясна със шитовете и загубите.а после и Костолани, е точно ти пък нямаш нищо общо с него
              Кире съвсем не си наясно, може ли да си толкова объркан, та аз съвсем искрено се радвам как батята ви прибира паричките и то от шитовете. Пожелавам му все така да ви ги прибира и да води интереса към бфб. Иначе как да вадим парички от бфб, ако няма интерес и живия пример? Форума го използвате затова - както и софикс беше забелязал и беше постнал темата "защо някой като се набабани в някакъв шит и веднага започва да го пише във форума" !? И за какво да се крия бе Кире, нямам нужда, просто ти го обясних - живея без шитове, защо да се кося. , ако видя, че нещо започва да наподобява шит - шитя го ? Ти какво направи с унипак - изшити го, нали така, при това на макса - евала ! )))
              Сега се опъваш и за елтос, а после, ще ни информираш, че си го шитнал на макса - хитър си ти Кире, ))) успех ти желая
              Не е препоръка... !!!

Коментар

• То хубаво ти е казал Костолани, ама ти си изгоря с боклуците..Разбрахме отдавна, че си на обратно.Вместо да се учиш все си губиш парите в шитове.Вместо да анализираш акциите ти ги ругаеш и избиваш комплекси.Вместо да си полезна за форума, ти завиждаш.Какво те интересува джипа на Батя..Човека е ефективен търговец и открито казва покупките си.Ти все се криеш, но си ни ясна със шитовете и загубите.а после и Костолани, е точно ти пък нямаш нищо общо с него

Коментар

Сега те разбрах, колкото и да отричаш и смешно да важничиш.Всички теми в които пишеш са ти прецаквания Е не ти си уникална .И сега какво пак ли ще се набутваш в нови шитове..Спри се , че си надминала всички по загуби и комплекси
                  Kире ако си толкова успешен, колкото си елементарен, цената си нямаш Още от начало съм заявило, че говоря наобратно. Освен това пропускаш, че вече нямам шитове. Човек се учи нали Кире, освен ако не е много извънредно тъп Но както казал Костолани - обичал някога да ходи на борсата, защо Кире ? - ами защото там имало според него най-много глупаци на кв.м. Това го збавлявало. Все пак човекът намирал разнообразие като им гледал колко им е акъла ...
                  Не е препоръка... !!!

Коментар

• Сега те разбрах, колкото и да отричаш и смешно да важничиш.Всички теми в които пишеш са ти прецаквания Е не ти си уникална .И сега какво пак ли ще се набутваш в нови шитове..Спри се , че си надминала всички по загуби и комплекси

Коментар

Браво Прецаки.Ти нали си си специалистка по боклуците, ама да не си купувала и тук на 17 лева
                      Не, не тук не само на 17 но и на 1,70 да е за мен е отвратително много. Оставило съм привилегията по купуването за майсторите-разбирачи на бфб - с по над 10 год. стаж. Само те си го знаят фундамента и счетоводната стойност какви са, благодарение на някогашното набалончване на капман, когато с перпетумобилето правеха по 150% на година. Цирк за разбиратели с една дума
                      Кире, държиш ли от тези картони в портфейла, я кажи, ще има ли яху
                      Не е препоръка... !!!

Коментар

• Браво Прецаки.Ти нали си си специалистка по боклуците, ама да не си купувала и тук на 17 лева

Коментар

Тази иначе хубава компания, която изхвърча в космоса последните месеци без да успея да разбера защо, още ли не е благоволила да си даде одитираните отчети за 2013 г. За неконсолидирания годишен срокът беше преди месец и половина, а за консолидирания годишен и за отчета за първо тримесечие беше преди 10 дни ...

+++
                          Не е необходим отчет при избушенаците - в това е тяхната сила - всички си знаят, че е избушеняк и не се търси фундамент (никой не разчита на него). При избушеняците нещата са субективни. Гледа се техниката и се разчита на масовката, задвижена от играчорите-печеливши етикети като батката. Тъй като има някои сходства по това, че не се разчита на фундамент, ползвам случая да изкажа предположението, че ако се потърси корелация с някоя чиста хартия, може и да се отчете все пак някаква корелираност. Не казвам, че е чиста хартията разбира се (все още)
                          Не е препоръка... !!!

Коментар

Поне от отчети ме съмнява да ти стане ясно

На мен ми приличаше на типичен пъмп енд дъмп, само дето още няма достатъчно търсене за втората част.

Коментар

• Напоследък няма сделки

Коментар

• За Q1 - явно ще е изненада ( само да видим каква ще е, и дали чакането си е заслужавало)

Коментар

Working...
                                X