ако не се лъжа П/Е = 40.7??
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спарки Елтос АД (ELTS / ELTOS)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ХосеРазочарован съм от проспекта и съответно от мениджмънта на дружеството! 200 страници плява, нищо интересно, нищо което да показва перспективите пред компанията и да привлича инвеститорския интерес. Само общи приказки и разтакаване с цел трупане на обем.
Коментар
-
Първоначално изпратено от StormСпарки Елтос АД-Ловеч е реализирало приходи от продажби в размер на 49 232 000 лева за първите девет месеца на 2007 г., което представлява ръст на продажбите от 50 % в сравнение със същия период на 2006 г. Реализираната през първите девет месеца на 2007 г. печалба на дружеството е в размер на 6 221 000 лева.
Това ми излезе в новините ...
Но явно някой "инвеститори" пак се изненадаха и реагираха с "изпреварващи" покупки :P
Коментар
-
Спарки Елтос АД-Ловеч е реализирало приходи от продажби в размер на 49 232 000 лева за първите девет месеца на 2007 г., което представлява ръст на продажбите от 50 % в сравнение със същия период на 2006 г. Реализираната през първите девет месеца на 2007 г. печалба на дружеството е в размер на 6 221 000 лева.
Това ми излезе в новините ...
Коментар
-
Може би си прав и това е логичното обяснение на липсата на такава част в проспекта. Не върви нито да покажат ограничени перспективи, нито да излъжат инвеститорите с излъскани прогнози в които дори и те не вярват. Да видим дали някой от компанията или от мениджъра по увеличението ще отговори на възникналите въпроси.
Коментар
-
Перспективите могат да се отгатнат - ножицата се затваря и отгоре (made in china) и отдолу с ръста на заплатите (няма алтернатива - иначе ще им избягат кадърните работници) и на енергията, външните услуги и т.н."Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Коментар
-
Разочарован съм от проспекта и съответно от мениджмънта на дружеството! 200 страници плява, нищо интересно, нищо което да показва перспективите пред компанията и да привлича инвеститорския интерес. Само общи приказки и разтакаване с цел трупане на обем. Как мениджмънта не успя да спретне една читава прогноза за развитието на компанията в следващите поне 2 г. - приходи, печалби, парични потоци? Дори прогнозата за приходите и печалбата за т.г. която съобщиха преди известно време не присъства в този така важен документ - проспекта по увеличението на капитала.
Може би тази информация е оставена за "отбрани" инвеститори. Би било доста странно за компания с амбиция да се утвърждава като публична.
Очаквам коментар от представител на дружеството или мениджъра по увеличението.
Коментар
-
Първоначално изпратено от konsLUBIMEC13, с поста си се опитах да вкарам малко ирония по повод изказвания на колеги, но май само deamon разбра това...
Поздрави
Но все таки, завивай се добре нощно време като спиш, че много изстиват краката на течение и после кофти! ;-) Това последното е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от VOIPА заявката за записване на новите акции откъде може да бъде взета?
Извинете за елементарниая въпрос, но не съм наясно. Не би ли трябвало да бъде и тя на сайта на БСЕ?"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от Борисабе на тия хора къде им е проспекта. При публикуване на съобщението в ДВ трябваше вече да представят проспекта в БФБ!?
http://download.bse-sofia.bg/prospekt/ELTOS/"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от vomitusкакъв ли е шанса за успех на емисията? Според изявленията от вчера интересът ще е главно към IHLBL...
а теоретично при неуспех доколко могат да паднат акциите? Някой има ли идея? щото по тази позиция нещата вече ми се струват по-рискови от разумното.
Коментар
Коментар