IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спарки Елтос АД (ELTS / ELTOS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от junior
    Някои може ли да помогне с технически анализ, дали момента е подходящ за влизане на БФБ сега или е по-добре да се изчака някои месец да видим как ще се развият нещата?
    Предварително благодаря за коментарите:-)
    :P

Коментар

• Някои може ли да помогне с технически анализ, дали момента е подходящ за влизане на БФБ сега или е по-добре да се изчака някои месец да видим как ще се развият нещата?
      Предварително благодаря за коментарите:-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
        ...
        шо стана тука бе Танасе ??
        :shock:
        Луди хора, Коле.....
        И в Монбата са същите самодейци....
        и после защо имало 50-100% раст по некое време, че и балони им се привиждат

Коментар

• ...
          шо стана тука бе Танасе ??
          :shock:
          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Акционерите на Спарки Елтос казаха "не" на сделка за 30 млн. евро
            01.07.2008 17:21 ( SL9 / ELTOS )

С гласували 1 731 469 броя гласа "против", или 53,93% от всички, Общото събрание на акционерите на Спарки Елтос АД не овласти Управителния съвет на дружеството да извърши сделки по придобиване на две дружества от страна на Спарки Елтос, съобщи последното, чрез БФБ-София.

Става въпрос за придобиване на собствеността върху 100% от търговските дружества Спарки Трейдинг и Sparky GMBH, Германия с продавач на двете дружества Спарки Груп АД, което притежава 69,47% от капитала на Спарки Елтос.

Общата стойност на придобиването на двете дружества, посочена в проекта за решение, е до 30 млн. евро като плащането се предвиждаше да се извърши на два етапа - 10 млн. евро от цената на датата на сключване на договора за прехвърляне на дяловете на двете дружества, а остатъкът от цената на разсрочено плащане за срок от 5 години .

За приемането на тази точка от дневния ред се изисква мнозинство от три четвърти от представения капитал, като заинтересованите лица по предлаганата сделка не могат да участват в гласуването.

http://www.investor.bg/?id=65931

Коментар

• Служебен код за новини (SOFIX) източник: ipo.bg 23 Юни 2008 11:13

Спарки-Елтос е големият печеливш
              Мирослав Иванова

Едва 26% от компаниите на Официален пазар са на зелено

Производителят на бормашини Спарки-Елтос оглявява листата на печелившите на БФБ сред компаниите, листвани на Официален пазар. От общо 15 дружества, поскъпване има само при 4 от тях. Пазарната капитализация на ловешкото дружество нараства с 3.30% към 10.35 ч. Веднага след откриването на търговията на борсата акциите на Спарки дори достигнаха ръст от 9%. Над 1000 ценни книги са прехвърлени до момента.

Компанията отчете повишение на общите си приходи от 58.6% за първото тримесечие на 2008 г. В края на март в касите на ловешката компания са постъпили 16.369 млн. лв. спрямо 10.319 млн. лв. за периода януари - март 2007 г.

Нетните приходи от продажби през първото тримесечие на 2008 г. бележат ръст до 16.254 млн. лв., което е с 57.5% повече спрямо същия период на 2007 г. За периода януари-март миналата година компанията е реализирала приходи в размер на 10.318 млн. лв

Коментар

• АБЕ ТОА НЯМА ЛИ ДА МИРЯСА ????
                КВО Е ТВА СЯ ???
                ПРОДАВА, ПРОДАВА, ПРОДАВА, РУТИ...
                И СЯ ФАНА И ГИ ОБРА...
                БАХТИ ПАЗАРА !!!
                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                  Първоначално изпратено от Yanchev
                  А някой може ли да ми каже, къде в София мога да си купя оборудване произведено от Спарки-Елтос? В Метро, Практикер и другите вериги има какви ли не знайни и незнайни марки, но не с С-Е.
                  ... яз в Бриколаж гледах некои бормашини и сходни им уреди...
                  В Практикер ги има Спаркитата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Yanchev
                    А някой може ли да ми каже, къде в София мога да си купя оборудване произведено от Спарки-Елтос? В Метро, Практикер и другите вериги има какви ли не знайни и незнайни марки, но не с С-Е.
                    ... яз в Бриколаж гледах некои бормашини и сходни им уреди...

Коментар

• А някой може ли да ми каже, къде в София мога да си купя оборудване произведено от Спарки-Елтос? В Метро, Практикер и другите вериги има какви ли не знайни и незнайни марки, но не с С-Е.

Коментар

• супер новина поне за мен

Коментар

• Аха, ето това също е добра новина. Браво!

Коментар

• Дружества без код (OTHERS) източник: darikfinance.bg 22 Май 2008 09:59

СПАРКИ - Елтос АД подписа договор със SANYO EUROPE
                            Договореност за съвместно производство на литиево-йонни батерии за акумулаторни електроинструменти са подписали на 20 май ръководствата на СПАРКИ ЕЛТОС АД и SANYO EUROPE.

Това съобщават от дружеството. Очакванията са продажбите на електроинструменти с литиево-йонни батерии да достигнат 8–10 млн. евро до края на 2009 г.

СПАРКИ ЕЛТОС АД избира SANYO за свой стратегически партньор, тъй като освен водещ производител на дигитална видео и аудио техника, компютърни компоненти, бяла техника.

Компанията е и лидер в производството на литиево - йонни и други батерии с различни приложения в бита и индустрията, както и в специфични производства като това на акумулаторни батерии за хибридни автомобили и медицинска техника.

Като част от политиката си спрямо своите индустриални партньори, SANYO е проверила и одобрила производствените процеси в СПАРКИ ЕЛТОС АД по тношение на безопасността на труда и опазването на околната среда.

В днешната търговия книжата на дружеството поевтиняват с 0.77% до 12.84 лв. средна цена за лот, при прехвърлени 100 ценни книги

Коментар

• Първоначално изпратено от George_G
                              И тук се изясни, че някой е поназнайвал нещо, но лош момент за новината.
                              Нека да има повече добри новини, подходящ момент винаги ще се намери. Не е препоръка за покупка и продажба.

Коментар

• И тук се изясни, че някой е поназнайвал нещо, но лош момент за новината.
                                http://www.KlikniTuk.com

Коментар

Working...
                                X