IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химко АД (HIMKO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от колега
    Единствено,което мога да Ви посъветвам е час по скоро се освобождавайте от нищо не струващите вече акции на нещастното Химко. Ново Химко ще осъществи оздравителната си програма но къде колеги сме ние в тази ситуация
    Прав е колегата, чудя се как още има вярващи в Химко и "пушливеца" (Импе, сори за плагиатството!!!)!

Бегайте-е-е-е!!!

Коментар

• Единствено,което мога да Ви посъветвам е час по скоро се освобождавайте от нищо не струващите вече акции на нещастното Химко. Ново Химко ще осъществи оздравителната си програма но къде колеги сме ние в тази ситуация

Коментар

• Цезаре, не знам кво чакаш, -
        БЯГАЙ, ДОКАТО МОЖЕШ, БЕ, ЧОВЕК !!!!

А последният няма да може да се изтегли, просто защото няма да има на кого да продаде.
        Да.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Може ли да ни кажеш какво пише в 168 часа
          Не искам да обидя никой

Коментар

• Прочетете новият брой на вестник 168 часа стр.13

Коментар

• Цезаре ами аз нищо против теб не съм казал така че невиждам причина да се караме.

Коментар

• Софикс,преди време имахме няколко остри разговора с теб - надявам се това да не се случи повече.Поне доколкото зависи от мен,ще направя всичко възможно.
                Императоре,как може да забравиш за мен?Знай,че аз ще съм последния човек,който ще се изтегли от тази позиция,но съм длъжен - и го правя с удоволствие - да ти благодаря отново за предупреждението и загрижеността!
                Колега,а и всички останали колеги - вярващи или невярващи в успеха на стратегия,предвиждаща инвестиции в акции на Химко - отново ще споделя с вас,че в тези мътни води нищо още не е ясно,нищо още не е загубено...и нищо още не е спечелено.

Коментар

• Скъпи наивници! Само след броени дни ВКС ще отсвири поредните претенции на бившите собственици па макар и с нигерийски привкус.

Коментар

• Цезаров - забравих за тебе - сега е моментът да избягаш, не се бави !!!

Коментар

• мда тук пак почва да става интересно

големия чеп се е надигнал и е готов да оправи още няколко заблудени спекулантски задника

Коментар

• Ееее,недейте така бе,Императоре,Симеоне,бъдете малко джентълмени!Нека и ние - злощастните акционери,инвестирали в акции на Химко - да се възрадваме замалко и да възкликнем:"ДА ЖИВЕЙ БРАТСКИЯ НИГЕРИЙСКИ НАРОД!"

Коментар

• Тц-тц-тц-тц - 35 стинки... Тежко е да си будала, тежко е... горките шаранчета... :-(

Коментар

• Първоначално изпратено от Anonimen_m
                            Молбата от Стоян Колев е депозирана във ВКС наскоро. В нея той уведомява магистратите, че е възникнало ново обстоятелство, за което от Химко ще представят доказателства. Новото обстоятелство е нововъзникнало вземане на Химко от фирма в Нигерия. Дължимата сума е точно 165 милиона щатски долара. Те са от трансферна цена на акции.
                            В Нигерия един шебек и един орангутан са съзрели от високите палми великото Химко и са решили да преведат сумата 165млн. за радост на злощастните дребни акционери.В последствие се оказа, че въпросните 165млн. не са долари а банани.Химко вече няма ж.п. терминал та тези 165млн. маймунски банана ще бъдат доставени със самолети и ще бъдат хвърляни със специални парашути в двора на Химко.След това злощастните акционери ще бъдат призовани да продадат бананите и със получените средства Химко ще пребъде.
                            Амин.

Коментар

• За да спечели някои , друг трябва да загуби . Така е на борсата ....
                              Значи шарани ще са втората категория
                              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Ако някои се върже да търгува акции на Химко при тези обстоятелства ......... ще е ебати шарана.[/quote]
                                Обиждаш много хора който от спекулативни сделки са направили стабилни проценти.Никой не ти говори за дългосрочна инвестиция!!!

Коментар

Working...
                                X