IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химко АД (HIMKO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• HIMKO - бъдеще и перспективи

До Karbamida i ОПТИМИСТ:
    Защо не си направите един форум проХимко и там да пеете хвалебствените си псалми.Защото вашите писания не са нищо друго освен псалми.за добро или лошо ние с Императора пишем факти, а на които фактите и аргументите не му харесват си е негов проблем.А и хич не ми пука дали карбамида ги е взел в предвид.

Коментар

Eвала много бос .
      и вече почвам да се съмнявам че има платени коментатори то любов към истината ама да пишеш 24 часа в една тема

Коментар

Ба си Химкото ба си чудото що приказки предизвика:
        1.Щом толкова се разисква-значи нещо се случва.
        2.Щом някой си позволява да прави такива сериозни ‘гимнастики’-т’ва не е случайно
        3.Никой кредитор не би искал да пие една студена вода,а за да вземе пари –мощностите на Химко трябва да заработят.
        4.Спекулантите са на линия.
        5.Са кой ше “изгори” и кой не –по големо училище от пазара-НЕМА.А да оставим пазара да ни светне лампата к’во ше стане.На който не му е ясно и да се утепаме –па нема да му се изясни.А сега успех.
        А ако искате вместо да се тепате,оти не си направите едни ЗАЛОЗИ.На тая дата толко,на другата онолко и те така.

Коментар

До Цар Киро и Императорът

Защо просто не си направите една тема Анти Химко и да си пишете и плюете там? Разбрахме вашето становище и го отчетохме. Нямаме нужда от спасение. Всеки сам си решава.

Коментар

Който се е прецакал да си купи акции прецакал, идва денят на истината, бавно и неумолимо.

Коментар

Императоре, дружеството не само не е добро, то не струва нищо....

Коментар

Trader, купи си евтини акциики, купи си колкото може повече, няма да е далече времето когато ще станат съвсем евтини почти без пари.Иначе смятам, че съм доста информиран и смятам, че това личи по постерите които писах досега.Просто не искам да ги преписвам всеки ден, няма смисъл.Ако някой иска да изгуби парите си какъв съм аз че да му преча....Вече писах какво представлява Химко във всичките му аспекти.А това кой какво ще прави си е лично негова работа, мен не ме интересува особено.

Коментар

Trader, тоя сценарии е фантастика, даже не и научна а само фантастика.
                  Блажени са вярващите и тяхно ще бъде царството небесно.

Коментар

Трейдърът - при всички положения дълговете трябва да се платят...
                    а за да почне сериозно производство ще трябват големи инвестиции и доста време.

И ефектът пак остава съмнителен.
                    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

не виждам защо ви дразни това, че някои по-информирани и находчиви
                      от вас се опитват да изпреварят сьбитиято и да закупят евтини акцийки.
                      Опитайте и вие!!!

Коментар

Киро, как ти звучи следния сценарий,
                        сконтиране на задьлженията, съчетано разсрочването им, следва
                        прекратяване на делото за обявяване в несьстоятелност-предприятието
                        възобновява напьлно дейността си и нормално цената на акция е 10 лв.
                        В едно обаче си прав-вьпрос на време е

Коментар

Императоре, цената на Химко със сигурност ще падне под левче и то много под левче.Въпросът не е дали ще падне а кога и от какво ниво.Имай на предвид, че почне ли да пада голямите отдавна ще са се качили на спасителните лодки а за по малките ентусиасти няма да има и спасителни пояси.Шоуто тепърва предстои.Ще поживеем, ще видим.Аз сега излизам,че имам страшно много работа.

Коментар

Прав, е Императора.Цената от 2лв е добра за всички акции на Химко.Както писах преди дълговете на Химко многократно надвишават активите му и дружеството на практика се намира в технически фалит.Полжението при Химко е много по лошо отколкото при Кремиковци когато го продадоха за 1USD.При това положение на Химко цената му също е 1USD за всички акции.Дори ми се струва висока.

Коментар

Какво да ти кажа... сблъсъкат с нормално изказани мнения, различни от моето не ме притеснява, нормално е (пример - Карбамидов).
                              Но ме вбесява простотията и злобата. Предрекох им тоя спад, на който станахме свидетели и те се съдраха да ме ругаят. Дано Х. не падне под левче, че сигурно ще ме издирят някак и ще ми пратят наемни убийци - задето съм допуснал страшната грешка да кажа някои истини.
                              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Не съм се изгубил колега Император, просто много съм зает тези дни.Хвърлям все пак по едно око във форума.Момчетата и момичетата както виждам са много нахъсани по отношение на Химко...Не знам обаче накрая кой ще плаче и кой ще се смее.Аз каквото имах да кажа, казах го още в неделя и не смятам да го повтарям пак.Който иска да го вземе в предвид, да го вземе, който не, не.Ти как си?Гледм, че опитите ти да вразумиш аудиторията нямат кой знае какъв успех.

Коментар

Working...
                                X