IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химко АД (HIMKO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Имат, да. Утре щяло да струва Химко не 7, а 8 стотинки и хората рискуват яко. Кой 10, кой 20, кой 100 лв?
    Не е препоръка за покупко/продажба, а просто мнение! Поздрави на КаФеНе!

Коментар

• Dnes otnovo mnogo lotove izkupeni,tezi koito kopuvat iavno znaiat kakvo praviat ,mojebi imat vatreshna informacia za HIMKO a

Коментар

• Първоначално изпратено от 1
        http://www.vratza.com/dhc/index.php
        Тец-а поне работи :-)
        Ха,ха,ха, теца работи ама не е собственост на ХИМКО а на Ковачки.А и ако знаеш как работи-боже упази.

Коментар

• http://www.vratza.com/dhc/index.php
          Тец-а поне работи :-)

Коментар

• няма да е бърза развръзката тук и естествено ще има и движения ,а това е най важното.

Коментар

• Първоначално изпратено от Цар Симеон Велики
              Пари дадени за акции на Химко /дори и цената да е 1ст./ са пари хвърлени на вятъра.За акционерите на Химко отдавна няма нито бъдеще, нито перспективи.Даже модераторът махна "бъдеще и перспективи" от заглавието на темата.
              Обаче има толкова упорити фенове на Разрухата, че все си мисля, че в тълковният речник срещу думата упоритост трябва да сложат снимката на някой акционер на Химко.
              Очаква се кооптиране на Химко в "ЛЕКС" холдинг,а предишното название на темата звучеше подозрително помпозно,та за това,май?

Коментар

• Пари дадени за акции на Химко /дори и цената да е 1ст./ са пари хвърлени на вятъра.За акционерите на Химко отдавна няма нито бъдеще, нито перспективи.Даже модераторът махна "бъдеще и перспективи" от заглавието на темата.
                Обаче има толкова упорити фенове на Разрухата, че все си мисля, че в тълковният речник срещу думата упоритост трябва да сложат снимката на някой акционер на Химко.

Коментар

• Иванчо,приятелю жарки - както се казва там,откъдето си взел ника си,аз отдавна говоря,че е ясно,че тук се играе мноооого-мнооого дебела и скрита игра,в която може да спечелим и ние-бедните ивеститори на БФБ,е или да изгорим,светейки силно.Но,позволи ми да те поправя малко по някои въпроси,а именно,че задължението за внасянето на иск в съда за откриване на процедура по несъстоятелност тежи върху управляващите дружеството,дори носят и наказателна отговорност,ако укрият несъстоятелността на управляваното от тях дружество.Вярно е,че и кредитор може да иска откриване на процедура по обявяване в несъстоятелност на дадено дружество,но в случая с Химко - доколкото си спомням - иска бе внесен във Врачанският окръжен съд от управляващите дружеството.Освен това събранието на кредиторите разглежда и приема - съответно отхвърля - предложените оздравителни програми,а те биват внесени в съда от синдиците,а не от кредиторите.
                  В останалите ти разсъждения общо взето съм съгласен с теб.Но,въпроса е доколко ние сме схванали правилно ситуацията и доколко е възможно накрая да излезем на добра печалба...

Коментар

• Пропуснах да ви кажа една подробност, която предполагам знаете
                    Кредиторите внасят предложение за несъстоятелност ,с което се стартира самата процедура в тази процедура се предлагат оздравителни планове и програми затова как да се оздрави едно дружество, тези същи кредитори сега обжалват самото решение и ако спечелят делото процедурата по несъстоятелност се подновява или казано по друг начин вече нов мажоритарен собственик ще предложи адекватна оздравителна програма ,с която разбирасе ще са съгласни и кредиторите и така ще се изпълни едно брилянтно правило
                    Дай малък заем и ще имаш длъжник, дай голям заем и ще имаш съдружник.

Коментар

• Аз също мисля,че някой иска да вземе нещо без пари.Иначе търговията с "Химко" отдавна да беше спряла сама.

Коментар

• Бих желал да споделя с вас някой факти,
                        Когато едно дружество е в несъстоятелност и е публичо следва да се уведоми една комисия
                        в правилника на БФБ е записано ,че условие за движение на една акция с повече от 50% надуло е също несъстоятелността тъй като такова едно движение би могло да ощети някого практика е съответното дружество в несъстоятелност да бъде извадено от борсовата търговия ,примери затова има немалко.
                        Е, но ние всички виждаме ,че прословутото ХИМКО се търгува още, въпроса е ЗАЩО директорите на БФБ не са направили нужните постъпки може би някой иска да се сдобие с нещо огромно за без пари
                        мисля , това съмнение не терзае само мен.
                        А и нещо друго кредиторите на ХИМКО също обжалват решението за несъстоятелност на дружеството ( предполагам мислят ,че ще могат да си вземат тяхното ако дружеството проработи? или си събере вземанията) ще съм ви благодарен ако чуя вещите ви мнения

Коментар

• При тези обеми, направо може да се замисли човек, дали да не придобие мажоритарен пакет.
                          Може да не работи, ама собственик на гигант на социалистическата индустрия, как звучи само!!!!!???

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
                            Първоначално изпратено от Jedi Knight
                            Аз взех една 50-ка ... да се надяваме, че не сме ги хвърлили на вятъра
                            Ти май удари кьоравото, много ще забогатееш бе.... или малко ще обеднееш :-)
                            Ако станат по 3 лева ще се пенсионирам

Коментар

• Първоначално изпратено от Jedi Knight
                              Аз взех една 50-ка ... да се надяваме, че не сме ги хвърлили на вятъра
                              Ти май удари кьоравото, много ще забогатееш бе.... или малко ще обеднееш :-)

Коментар

• Аз взех една 50-ка ... да се надяваме, че не сме ги хвърлили на вятъра

Коментар

Working...
                                X