IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химко АД (HIMKO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Оран Гутан,

Сега се поразрових още малко и не мога да намеря информация според която Валентин Димитров да участва във собствеността/управлението на Нелко 22.

ПОДРОБНА СПРАВКА
    Единен идентификационен код: 130924462
    Пълно наименование: ДРУЖЕСТВО С ОГРАНИЧЕНА ОТГОВОРНОСТ "НЕЛКО 22"
    Активност: развиващ дейност
    Документ за създаване: Решение 1 от 13.05.2002 по Ф.Д.4373/2002 на Cофийски градски съд, вписано в рег. 1, том 797, парт. 68874, стр. 26
    Документ за промяна: Решение 2 от 21.10.2003 по Ф.Д.4373/2002 на Cофийски градски съд, вписано в рег. 1, том 797, парт. 68874, стр. 26
    Документ за промяна: Решение 3 от 14.03.2005 по Ф.Д.4373/2002 на Cофийски градски съд, вписано в рег. 1, том 797, парт. 68874, стр. 26
    Седалище / адрес на управление: гр. София, Област София, община София, р-н Овча купел, пощ. код: 1618, ул. МОНТЕВИДЕО № 8
    Телекомуникации: служебен телефон (02) 9810507
    Управляващ(и): АЛЕКСАНДЪР ИВАНОВ ИВАНОВ, ЕГН 7109146965, Управител
    Предмет на дейност: Търговско посредничество с разнообразни стоки
    Размер на капитала: 5.00 хил. лв.
    брой дялове: 500, стойност на 1 дял: 10 лв.
    Съдружници / акционери / учредители / съсобственици: АЛЕКСАНДЪР ИВАНОВ ИВАНОВ, ЕГН 7109146965, ограничено отговорен съдружник
    ВИКТОРИЯ ФЕОДОРОВА УКРАЙНА, ограничено отговорен съдружник
    карта на продължително пребива № 711391769, издаден на 20/05/2003
    Колективен орган на управление: Общо събрание
    Разпределение на собствеността (по видове): частна - 100.000%

Твоята информация от къде я черпиш?

Коментар

• aide na toplite banici aiiide na gevrecite !

Коментар

• momcheta shte pecheli ili ili a!

Коментар

• ... такааа
          и кво за пръв път от сто години насам не приключихме на 1.10
          и това ако не е лоша новина ...
          Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• Не го видях. Казаха ми го, но то не е информация от скоро. Те се дръпнаха малко след като се разбра за проблемите с договора за наем и т.н.

Коментар

• тва пък къде го видя
              (за брата де)
              ЗАЩО ДА ВЪРВИШ ТАМ КЪДЕТО МОЖЕШ ДА ЛЕТИШ ?

Коментар

• Не говоря за паника, а за факта, че Големият брат се отдръпна от подкрепата си за Индагро/Ново Химко, което е малко странно.

Коментар

• Nikakva panika i bursane- pak 6te minat 2 leva

Коментар

• Има и оше един факт, който ме смущава. Представители на една небезизвестна банка, които стояха рамо до рамо с Индагро и присъстваха на всички събрания и оперативки по време на така нареченото псукане са се отдръпнали и за момента се разграничават.

Коментар

• ъхъ
                      ноо паникьор тая година да му се невиди...
                      ЗАЩО ДА ВЪРВИШ ТАМ КЪДЕТО МОЖЕШ ДА ЛЕТИШ ?

Коментар

• Войната и играта на нерви започва. Даже се учудвам, че не започна по-рано.

Коментар

• Ponapulnih Himko v o4akvane na o6te po dobri novini. Smjatam 4e cenite sa dobri.

Коментар

• май сгреших часа - 1.10 още в 10ч 19 м
                            ... а бе що така БиТиВи търсят добрата новина, а ние търсим лошата ? за бичи пазар, са си важни добрите новини. А нашият си е такъв. И на мене ми се иска да продавам на късо - ама не. Иска ми се и дейтрейдинг да правя - ама пак не. И т.н.
                            Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• Himko e problem ne samo na vraca a na BSP ve4e- ni6to 4udno da go dadat na sibirskite me4ki. Ruskite poslaniici ne govorjat prasni prikaski.

Коментар

• Himko si ostava ultra spekulativno . Pri novini pak moje da se istrelja na 2.40- 2.80

Коментар

Working...
                                X