IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Индустриален Холдинг България (4ID / IHLBL) - архив до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Има много рибки, които кълват и на празна кука.

Коментар

• Не мога да се сетя за друга по-волатилна акция.При нея -15%, +15% в рамките на минути - нищо не е.И това не е да кажеш навес за кабели в Полски Тръмбеш, а холдинг - при това с доста читав бизнес. Доста е забавно - катери, катери, появи се Юг маркет с на 5 баби акциите и баф! После се питаме манипулируем ли е пазара.Е ха познайте от три пъти!

Коментар

• Първоначално изпратено от nevermind
        Първоначално изпратено от viktorio
        Честито на кобоса с 10 000 на 9.50 продава. 106 ги дръпна като топъл хляб.

Това да ни е за урок. Паниката никога не е добър съветник, еле па за борсова търговия. Тука трябва да си готов да загубиш всичко, за да можеш да спечелиш. Честито на всички, които не се поддадоха днес.
        xexe... ami ako tozi cobos ima oshte pone 50'000broiki i nagore ostanali ot pridobivaneto im na okolo 0,30lv???
        ми и тех да ги пусне на 9.50....бая ще му се израдват :-)))))))

Коментар

• Първоначално изпратено от viktorio
          Честито на кобоса с 10 000 на 9.50 продава. 106 ги дръпна като топъл хляб.

Това да ни е за урок. Паниката никога не е добър съветник, еле па за борсова търговия. Тука трябва да си готов да загубиш всичко, за да можеш да спечелиш. Честито на всички, които не се поддадоха днес.
          xexe... ami ako tozi cobos ima oshte pone 50'000broiki i nagore ostanali ot pridobivaneto im na okolo 0,30lv???

Коментар

• Честито на кобоса с 10 000 на 9.50 продава. 106 ги дръпна като топъл хляб.

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6tiat
              моля някой по запознат тук да каже на коя дата ще излезе решението на съда за одобрение на капиталовото увеличение. питам за да знам кога ще ми върнат парите от продадените права.
              не е препоръка за нищо!!!
              Не се притеснявай аз лично ще публикувам по подобие на CCB на коя дата ще са заредени парите по сметките а иначе очаквам решението да е в близките дни и паричките да са в сметките до края на другата седмица дано да смогнат щото борсата е до 21.12
              Не е препоръка.

Коментар

• моля някой по запознат тук да каже на коя дата ще излезе решението на съда за одобрение на капиталовото увеличение. питам за да знам кога ще ми върнат парите от продадените права.
                не е препоръка за нищо!!!

Коментар

• тук на някой не му издържаха нервите от падащата цена, сигурно е мажоритаря

Коментар

• Не знаех че това е причината, но благодаря, че ме открехна.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bill-bg
                      Да сравняваш Желев с Н.Банев ми се струва меко казано несериозно. Банев не знам да е създал нещо, а доста неща е източил и скапал. Желев доколкото знам е създал и развил ЗПАД България, което по-късно става Алианц България. А и в случая с В.корабостроителница от нещо загробено се мъчи да създаде работещо предприятие. Разликата мисля че е очевидна. Но едва ли този спор е за тази тема. Успех ти пожелавам в твоите инвестиции
                      С тъст шеф на 1 главно е лесно!!

Успех и на теб и както казват Бакшишите лека и доходна

Коментар

• Да сравняваш Желев с Н.Банев ми се струва меко казано несериозно. Банев не знам да е създал нещо, а доста неща е източил и скапал. Желев доколкото знам е създал и развил ЗПАД България, което по-късно става Алианц България. А и в случая с В.корабостроителница от нещо загробено се мъчи да създаде работещо предприятие. Разликата мисля че е очевидна. Но едва ли този спор е за тази тема. Успех ти пожелавам в твоите инвестиции

Коментар

• Ако си мислите че немците контролират ИХЛБЛ значи се лъжете.
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bill-bg
                            Щъркел, кажи сега тебе Желев да не те е уволнил, че толкова злоба изливаш по него? А иначе коментарите ти за корабостроенето ти са много весели, признавам

Отношението ми към Желев е същото като твоето към Н.Банев.

А относно коментарите сигурно защото преди мноооого години завърших корабостроене. А и имам много приятели и познати в БМФ.

Нищо лично ама тоя съсипва всичко което реши да оправя, добре ,че немците го контролират щото не се знай къде ще отиде Алианц.

Коментар

• Щъркел, кажи сега тебе Желев да не те е уволнил, че толкова злоба изливаш по него? А иначе коментарите ти за корабостроенето ти са много весели, признавам

Коментар

• някой знае ли кога ще ни върнат парите от продажбата на правата?

Коментар

Working...
                                X