Има много рибки, които кълват и на празна кука.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Индустриален Холдинг България (4ID / IHLBL) - архив до 08.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Не мога да се сетя за друга по-волатилна акция.При нея -15%, +15% в рамките на минути - нищо не е.И това не е да кажеш навес за кабели в Полски Тръмбеш, а холдинг - при това с доста читав бизнес. Доста е забавно - катери, катери, появи се Юг маркет с на 5 баби акциите и баф! После се питаме манипулируем ли е пазара.Е ха познайте от три пъти!
Коментар
-
Първоначално изпратено от nevermindПървоначално изпратено от viktorioЧестито на кобоса с 10 000 на 9.50 продава. 106 ги дръпна като топъл хляб.
Това да ни е за урок. Паниката никога не е добър съветник, еле па за борсова търговия. Тука трябва да си готов да загубиш всичко, за да можеш да спечелиш. Честито на всички, които не се поддадоха днес.
Коментар
-
nevermind
Първоначално изпратено от viktorioЧестито на кобоса с 10 000 на 9.50 продава. 106 ги дръпна като топъл хляб.
Това да ни е за урок. Паниката никога не е добър съветник, еле па за борсова търговия. Тука трябва да си готов да загубиш всичко, за да можеш да спечелиш. Честито на всички, които не се поддадоха днес.
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6tiatмоля някой по запознат тук да каже на коя дата ще излезе решението на съда за одобрение на капиталовото увеличение. питам за да знам кога ще ми върнат парите от продадените права.
не е препоръка за нищо!!!Не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bill-bgДа сравняваш Желев с Н.Банев ми се струва меко казано несериозно. Банев не знам да е създал нещо, а доста неща е източил и скапал. Желев доколкото знам е създал и развил ЗПАД България, което по-късно става Алианц България. А и в случая с В.корабостроителница от нещо загробено се мъчи да създаде работещо предприятие. Разликата мисля че е очевидна. Но едва ли този спор е за тази тема. Успех ти пожелавам в твоите инвестиции
Успех и на теб и както казват Бакшишите лека и доходна
Коментар
-
Да сравняваш Желев с Н.Банев ми се струва меко казано несериозно. Банев не знам да е създал нещо, а доста неща е източил и скапал. Желев доколкото знам е създал и развил ЗПАД България, което по-късно става Алианц България. А и в случая с В.корабостроителница от нещо загробено се мъчи да създаде работещо предприятие. Разликата мисля че е очевидна. Но едва ли този спор е за тази тема. Успех ти пожелавам в твоите инвестиции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bill-bgЩъркел, кажи сега тебе Желев да не те е уволнил, че толкова злоба изливаш по него? А иначе коментарите ти за корабостроенето ти са много весели, признавам
Отношението ми към Желев е същото като твоето към Н.Банев.
А относно коментарите сигурно защото преди мноооого години завърших корабостроене. А и имам много приятели и познати в БМФ.
Нищо лично ама тоя съсипва всичко което реши да оправя, добре ,че немците го контролират щото не се знай къде ще отиде Алианц.
Коментар
Коментар