IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Индустриален Холдинг България (4ID / IHLBL) - архив до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ИХ България

Blondinka

Коментар

• ИХ България

Симона е много яка, всичко познава.

Коментар

• ИХ България

70 стотинки до месец

Коментар

• ИХ България

Какво смятате за облигациите на ИХЛБЛ. Дали цената им ще е по-висока от левче, при положение, че възможността за конвертиране след 3 години вече не е така нереална. Според мен цената им може да скочи дори до 1.30-1.50.

Коментар

• ИХ България

ха
            акциите няма да свършат
            ще свършат продавачите под 40 стотинки
            и въпреки повишението на цената днес да си видял селъри освен последните 3000 бр на 38 стинки забравени от кой знае кога
            и не е защото няма акции, вервай ми
            няма продавачи освен закъсалите за кинтуш

Коментар

• ИХ България

Много ми харесва да ви гледам как се самонадъхвате: дружеството е супер! Купувайте докато не са
              свършили акциите! Дрън, Дрън та пляс. SKELN е същата работа - балона се помпеше, помпеше и
              накрая някой добре излезе от позиция а останалите останаха с пръст в ___ ! Защо ли ми се струва
              че IHLBL е същата работа?

Коментар

• ИХ България

неправилно си ме разбрал, никой и нищо не плаша, само казвам факти...... а пък под "обяснима причина" въобще не съм имал пред вид рънърите

Коментар

• ИХ България

а за това как го виждам и как гледам говори сам портфейла ми
                  и се обзалагам че отново съм прав
                  не защото съм много умен а защото опита ми показва че пазара ни е по-муден от нормалните пазари
                  но все пак си остава Пазар и реагира макар и със закъснение
                  аз купувам в този time lag и нямам грешки вече повече от 3 години

Коментар

• ИХ България

100-те хиляди акцонери не продаваха когато цената беше над 75 стинки така че е смешно да плашиш пазара с тях
                    те за 30 лева няма да се избият да ходят до ИП ако не са отишли за 80
                    а обяснимата ти причина за рънърите е че комисията така ги е насвила че скоро няма да се върнат на пазара. Още повече след онези големи заглавия за 250 000 души измамени... само тцъ чуват рънърите и това се вижда по боновете, Доверие, Синергон и т.н.
                    спокойно може да забравиш за 1999-2003 и че рънърите правиха пазара

Коментар

• ИХ България

как го гледаш и как го виждаш ти е едно нещо, а какъв е пазара е съвсем друго..... истината е че от 1-2 седмици предлагането на свободни акции е силно намаляло по обясними причини, но това едва ли ще продължи още дълго..... а пък една друга истина е че има близо 100 хил. дребни акционери

Коментар

• ИХ България

ами искаше им се да затворят дружеството много евтино
                        А това е едно от малкото дружества с много силни и гарантирани приходи а освен това ще продължават експлозивно да растат
                        Така че 10 лева е твърде безочливо даже и да е през Авал
                        Истината е че и на 20 да го затворят няма да се вътрят
                        нито Юнион нито ИХ България
                        а 70 ст за холдинга е реална цена но едва след като тръгне сделката за БМФ Симонче
                        преди това ще е прибързано
                        но пък не съм съгласен че цената се манипулира заради малкото предлагане - 35 ст за холдинга е твърде малко откъдето и да го гледаш

Коментар

• ИХ България

Решения от заседание на КФН на 11.08.2004 г. 11.8.2004 г.

....
                          3. Издава временна забрана за публикуване на търгово предложение на "Индустриален холдинг България" АД, гр. София и "Юнион турс" ООД, гр. София, за закупуване на акции на "Дунав Турс" АД, гр. Русе от останалите акционери на дружеството чрез инвестиционен посредник "Авал Ин" АД.
                          ....
                          Tragnala e rozovata pantera...

Коментар

• ИХ България

Много станахме маймуните на клона май. Цената явно ще си расте без спирачки до кота 70 след месец-два.

Коментар

• ИХ България

shto be drujesvoto si e bomba

Коментар

• ИХ България

някой иска да вдигне цената при слабата ликвидност, но това си е за негова сметка.......

Коментар

Working...
                                X