If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Индустриален Холдинг България (4ID / IHLBL) - архив до 08.09.11
Ne bi sledvalo da sravniavate BHC s IHLBL, poradi timehorizon na portfolioto na dvata hold,
portfolioto i na dvata e dobro no sys syvsem razlicen target, ne se karajte i dvata sa dosta dobri
i edin vypros - igrae li niakoj ot vas s povece ot 50K, obsth portfejl molia za otgovor?
Коментар
nevermind
IHLBL
fen, ti ve4e vlezna v moia ton i sega da mi se pravish na nevinen zadnik, niama da ti mine nomera
Коментар
nevermind
IHLBL
ti4am pi4! ))
haide lek ibezavarien den. 4e djapanakite mi sa pred mene i triabva da gi nastigna!
;-)))
/nevermind/ ako iskash da darjish vorama nai-otgore v temite Ok. Ako imash nekvi problemi s investiciite po-dobre pocheti malko i pak ela. Ako mislish che KZ she stignat 150% pak si e tvoi problem a sega pali japankite i begai da spish.
Благодаря за здравословния смях.Защо си толкова злобен ? Какво те боли толкова ,когато губя.Това си е мой проблем. С чест да печелим с достойнство да губим.Посмей се с някоя гейша за разтоварване, ако не си смъртно пиян .Сигурен съм ,че имаш парички да си купиш това удоволствие.
Коментар
nevermind
IHLBL
IHLBL-UK razdade tezi akcii, za da vurje KELESHI kato tebe!
lainar!
АБЕ нещастник {nevermind} ако си забравил холдинг България раздаде по 100 безплатни акции на акционерите преди 5 години което умножено по сегашна цена прави около 450 лева на бонова книжка
кажи ми кой холдинг е достигнал тези нива скапаняк такъв.
Коментар
nevermind
IHLBL
3G shto mi se vruzvash bre pi4.
4eta ti postingite i mislia,4e si dostoen za uvajenie!
----------------------------------------------
neka malko vulnenie da vnesem v kuhite glavi na malomnicite tuka!
Коментар
3G
IHLBL
Mai po-skoro ti imash da navaksvash MALOUMNIKO!
Коментар
nevermind
IHLBL
4sh ei ti tam Izostavashtiat! ya se skrii be i si naliagai parcalite da navaksavash materiala!
:-))))))))))))))))
Коментар