Първоначално изпратено от SEBULBA
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Индустриален Холдинг България (4ID / IHLBL) - архив до 08.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеE, добре де - в момента се търгува по 1.10лв.
Значи ли, че правата за увеличението ще са по 0.07 или повече лева?!?!?!??
Или емоциите са увлеки хората...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеХехехе
Коментар
-
Хехехе
Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнениеКакво сега.....вдигаме акцията, та дано мине увеличението на 1,06 лв.....не така де...Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tiki Разгледай мнениеИзненада, изненада, колко да е изненада? От няколко дена имаше някакви 60 000 отдясно. Изненада е само за такива като теб и мен.
По тая логика да чакеме увеличение и при Гагарин!?
Тия големите отдясно са заради обиранията на Алианц. Явно искаха да се пласират хората. Но тази новина каточели най-вече изненада алианците, а уж са вътрешари. До 11.30 изкупуваха до 1.14 но след новината лавината ги зарина.
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеДа най-вече алианционерите........да са живи да си финансират черната дупка.
Имам няколко К под 1.1 подготвени за пенсиите в края на годината но и мен изненадаха с това второ увеличение....
Добре че Доверие ,Петрол и Стара планина не мислят и те някое увеличение да спретнат и засега се представят отлично.....за Петрол съм сигурен...
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеСамо като се сетя как си мислех да си взема поне 10 хиляди преди 2 седмици... Добре, че засега успявам да си спазвам принципите, относно мажоритари и тем подобни. Пенсиите сигур са много доволни...Last edited by cymru; 23.12.2010, 15:52.Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tiki Разгледай мнениеМога да ти кажа кога ще е следващото - след година при падежа на облигационния заем.
Не е препоръка. Нямам акции.
Коментар
Коментар