IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Индустриален Холдинг България (4ID / IHLBL) - архив до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
    Ако някой си мисли, че ще напазарува тук от новата емисия на промоция, може и да не му излязат сметките. 10 милки ще ги лапнат институционалните като муха и почти няма да има права на аукцион
    Може и да му излезнат........какво сега да спонсорираме построяването на кораба, а за дивидент....среден пръст....не мерси, тука са гола вода...

Коментар

• Ако някой си мисли, че ще напазарува тук от новата емисия на промоция, може и да не му излязат сметките. 10 милки ще ги лапнат институционалните като муха и почти няма да има права на аукцион

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
        E, добре де - в момента се търгува по 1.10лв.
        Значи ли, че правата за увеличението ще са по 0.07 или повече лева?!?!?!??
        Или емоциите са увлеки хората...
        Бъркаш се......6 права са 1 кация, значи по-скоро по 0.012 лв....

Коментар

• E, добре де - в момента се търгува по 1.10лв.
          Значи ли, че правата за увеличението ще са по 0.07 или повече лева?!?!?!??
          Или емоциите са увлеки хората...

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
            Хехехе
            Щеше да е смешно, ако не беше тъжно.....поправям се емисионната е на 1,03 лв....

Коментар

• Хехехе

Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
              Какво сега.....вдигаме акцията, та дано мине увеличението на 1,06 лв.....не така де...
              Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Какво сега.....вдигаме акцията, та дано мине увеличението на 1,06 лв.....не така де...

Коментар

• Първоначално изпратено от Tiki Разгледай мнение
                  Изненада, изненада, колко да е изненада? От няколко дена имаше някакви 60 000 отдясно. Изненада е само за такива като теб и мен.
                  Пак ли конспирации ви се предвиждат
                  По тая логика да чакеме увеличение и при Гагарин!?
                  Тия големите отдясно са заради обиранията на Алианц. Явно искаха да се пласират хората. Но тази новина каточели най-вече изненада алианците, а уж са вътрешари. До 11.30 изкупуваха до 1.14 но след новината лавината ги зарина.

Коментар

• Изненада, изненада, колко да е изненада? От няколко дена имаше някакви 60 000 отдясно. Изненада е само за такива като теб и мен.
                    Last edited by Tiki; 23.12.2010, 23:20.

Коментар

• това увеличение направи голями изненада...

п.с. добре, че нямах акции тука
                      Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Еййййй, не спряха да източват пенсионните фондове......Алианцаджии големимагьосници.....

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
                          Да най-вече алианционерите........да са живи да си финансират черната дупка.
                          Колко процента е участието в холдинга на Алианц ... може да са решили мажоритари да стават...
                          Имам няколко К под 1.1 подготвени за пенсиите в края на годината но и мен изненадаха с това второ увеличение....
                          Добре че Доверие ,Петрол и Стара планина не мислят и те някое увеличение да спретнат и засега се представят отлично.....за Петрол съм сигурен...

Коментар

• И тук, бягайте и забравяйте!!

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                              Само като се сетя как си мислех да си взема поне 10 хиляди преди 2 седмици... Добре, че засега успявам да си спазвам принципите, относно мажоритари и тем подобни. Пенсиите сигур са много доволни...
                              Да най-вече алианционерите........да са живи да си финансират черната дупка.
                              Last edited by cymru; 23.12.2010, 15:52.
                              Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от Tiki Разгледай мнение
                                Мога да ти кажа кога ще е следващото - след година при падежа на облигационния заем.

Не е препоръка. Нямам акции.
                                Само като се сетя как си мислех да си взема поне 10 хиляди преди 2 седмици... Добре, че засега успявам да си спазвам принципите, относно мажоритари и тем подобни. Пенсиите сигур са много доволни...

Коментар

Working...
                                X