IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Индустриален Холдинг България (4ID / IHLBL) - архив до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Е какъв е смисъла да се раздухва нещо, което беше очевидно че докато не мине увеличението няма да се получи прилично движение нагоре. След това - е всеки може да види каква е стойността дори само на новите кораби които им влязоха в баланса и каква е пазарната капитализация в момента. Да не говорим за останалите активи, които може в момента да не правят печалба, но това не означава че няма да правят в бъдеще.

Коментар

• кефите ме всички тук какви тарикати сте само

през последния месец има само 4 мнения в тема два от които на хана който приканва да се купуват акции вместо права --- никакви коментари и никакво обсъждане на холдинга, отчети, проспекта и т.н.

всички се натискате и едно мнение не пускате

в последния ден когато се продаваха права бях сложил ордер и на 0.001 лв. , а когато се изпълни си помислих, че само алианц ще си запишат емисията и никой от форума няма да участва ............... но сега един по един взехте да си признавате

правехте се на умрели лисици, а сте големи хиени всъщност
      fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
        Гледам добра компания сме се събрали, а доскоро всички се услушвахме, докато понапълним ;-). Аз съм само с петцифрен пакет, но пак съм доволен
        Пишете и SEBULBA с петцифрен ... ...и нека Силата бъде с нас...

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
          Гледам добра компания сме се събрали, а доскоро всички се услушвахме, докато понапълним ;-). Аз съм само с петцифрен пакет, но пак съм доволен
          Факт, но само пред форума......, иначе пазарувах здраво предимно акции в диапазона от 1,038 - 1,060.......също с 5 цифрен резултат.....

Коментар

• Гледам добра компания сме се събрали, а доскоро всички се услушвахме, докато понапълним ;-). Аз съм само с петцифрен пакет, но пак съм доволен

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
              А не ме бърка, просто любопитство....
              акции ............. но не ме карай сега да ти ги показвам защото не мога, а цветанка пак ще започне да разправя, че нямало сетълмент и че мога веднага да ги продавам както стана при софияБТ

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
                оставям те сам да се сетиш
                А не ме бърка, просто любопитство....

Коментар

6- цифрен?.......на права или акции....
                  оставям те сам да се сетиш

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
                    ще се радвам до месец да избухнем .............. и аз заформих един 6-цифров пакет
                    6- цифрен?.......на права или акции....

Коментар

Месец....
                      ще се радвам до месец да избухнем .............. и аз заформих един 6-цифров пакет

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                        Предполагам че днес алианците ги награбиха така на аукциона. Те си се грижат за тази си позиция и това беше очаквано. Затова и си напазарих доволно на средна 0,003 лв. по време на търговията с права. Сега обаче остава плащането
                        Споделям мнението по-долу, че институционалните биха имали силен интерес да ги закарат пак към 1,40 - 1,50. В какъв времеви диапазон ще стане това обаче.....
                        Месец....
                        Това верно е една позиция, която е доста изостанала......но пазара си е пазар....
                        Мисля, че цената беше доста спъната от това увеличение, но то вече мина.........тъй че както някой долу писа......по-бързият печели....
                        Last edited by Han Krum; 18.03.2011, 19:19.

Коментар

• Предполагам че днес алианците ги награбиха така на аукциона. Те си се грижат за тази си позиция и това беше очаквано. Затова и си напазарих доволно на средна 0,003 лв. по време на търговията с права. Сега обаче остава плащането
                          Споделям мнението по-долу, че институционалните биха имали силен интерес да ги закарат пак към 1,40 - 1,50. В какъв времеви диапазон ще стане това обаче.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Bill-bg Разгледай мнение
                            Мисля, че самото дружество трябва да ги изплаща, но не съм съвсем сигурен..... Най-добре е да попиташ в самия Индустриален холдинг
                            абе шефе, как самото дружество ще плаща правата като по никакъв начин не участва в набирането на капитала --- нали плащат за тази работа на посредник

правиш забележка на атила, а самия ти "глей к'ви глупости плещиш"

Коментар

• Първоначално изпратено от Nice Man Разгледай мнение
                              ОК ама, аз питах за такави които нямат подсметка при ИП, акциите от масовата приватизация?
                              Мисля, че самото дружество трябва да ги изплаща, но не съм съвсем сигурен..... Най-добре е да попиташ в самия Индустриален холдинг

Коментар

• Първоначално изпратено от Nice Man Разгледай мнение
                                ОК ама, аз питах за такави които нямат подсметка при ИП, акциите от масовата приватизация?
                                не прочете ли по-долу, че парите ще са в централен депозитар .............. където са ти акциите

Коментар

Working...
                                X