Е какъв е смисъла да се раздухва нещо, което беше очевидно че докато не мине увеличението няма да се получи прилично движение нагоре. След това - е всеки може да види каква е стойността дори само на новите кораби които им влязоха в баланса и каква е пазарната капитализация в момента. Да не говорим за останалите активи, които може в момента да не правят печалба, но това не означава че няма да правят в бъдеще.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Индустриален Холдинг България (4ID / IHLBL) - архив до 08.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
кефите ме всички тук какви тарикати сте само
през последния месец има само 4 мнения в тема два от които на хана който приканва да се купуват акции вместо права --- никакви коментари и никакво обсъждане на холдинга, отчети, проспекта и т.н.
всички се натискате и едно мнение не пускате
в последния ден когато се продаваха права бях сложил ордер и на 0.001 лв. , а когато се изпълни си помислих, че само алианц ще си запишат емисията и никой от форума няма да участва ............... но сега един по един взехте да си признавате
правехте се на умрели лисици, а сте големи хиени всъщностfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеГледам добра компания сме се събрали, а доскоро всички се услушвахме, докато понапълним ;-). Аз съм само с петцифрен пакет, но пак съм доволен
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеГледам добра компания сме се събрали, а доскоро всички се услушвахме, докато понапълним ;-). Аз съм само с петцифрен пакет, но пак съм доволен
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнениеА не ме бърка, просто любопитство....fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениеоставям те сам да се сетиш
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение6- цифрен?.......на права или акции....fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениеще се радвам до месец да избухнем .............. и аз заформих един 6-цифров пакет
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнениеМесец....fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеПредполагам че днес алианците ги награбиха така на аукциона. Те си се грижат за тази си позиция и това беше очаквано. Затова и си напазарих доволно на средна 0,003 лв. по време на търговията с права. Сега обаче остава плащането
Споделям мнението по-долу, че институционалните биха имали силен интерес да ги закарат пак към 1,40 - 1,50. В какъв времеви диапазон ще стане това обаче.....
Това верно е една позиция, която е доста изостанала......но пазара си е пазар....
Мисля, че цената беше доста спъната от това увеличение, но то вече мина.........тъй че както някой долу писа......по-бързият печели....Last edited by Han Krum; 18.03.2011, 19:19.
Коментар
-
Предполагам че днес алианците ги награбиха така на аукциона. Те си се грижат за тази си позиция и това беше очаквано. Затова и си напазарих доволно на средна 0,003 лв. по време на търговията с права. Сега обаче остава плащането
Споделям мнението по-долу, че институционалните биха имали силен интерес да ги закарат пак към 1,40 - 1,50. В какъв времеви диапазон ще стане това обаче.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bill-bg Разгледай мнениеМисля, че самото дружество трябва да ги изплаща, но не съм съвсем сигурен..... Най-добре е да попиташ в самия Индустриален холдинг
правиш забележка на атила, а самия ти "глей к'ви глупости плещиш"fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nice Man Разгледай мнениеОК ама, аз питах за такави които нямат подсметка при ИП, акциите от масовата приватизация?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nice Man Разгледай мнениеОК ама, аз питах за такави които нямат подсметка при ИП, акциите от масовата приватизация?fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
Коментар