If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
lawn,
разликата между доверие и другите холдинги е много голяма.
кажи ми друга компания която е давала всяка година дивидент?
другите точат и не създават стойност за акционерите,
Доверие направи ОМК, Мосю Бриколаж, Здравно осигурителна к.
сега и най-добрата болница в България.
добре че има такива като теб за да си купувам акции, които са евтини!
може да си припомниш думите ми след 6 месеца!
Момчета, иска ми се да ви имам оптимизма! Обаче реално за Доверие важи "кой продал на 2.70, продал, останалите да духат супата". Не ви разбирам еуфорията. Много добре знаете, че:
1. Сплитът не създава допълнителна стойност;
2. Холдингите от типа на приватизационните са създадени, за да източват събрания от тях ресурс в полза на мажоритарните собственици;
3. На висшия мениджмънт на "Доверие" му остава малко да е едноличен собственик, така че кой каквото може да ограби в следващите дни, това му е шансът.
Ще се чуем пак след месец-два.
Ima vreme do 15.07,kupete po njakoja i druga akciika,posle 6te sa dve))
Коментар
Plamen4o
DOVERIE V DOVUHL
Spomnjate li si splitovete na SFARM i PET i kakvo stana sled tova?Dosta nagore,nali?
Коментар
Analiz
DOVERIE V DOVUHL
Holdingite shte sa podceneni dokato ima runneri. Otnosno PET ne znam spored teb kakvo e podceneno ako vidish P/E i P/S shte vidish 4e e mega nadceneno, vuprosa e 4e pazara priema cenata i e sviknal na niva nad 3 leva kojto shte budat stignati rano ili kusno, no kato funadament druvestvoto e nadceneno
Коментар
6efa
DOVERIE V DOVUHL
Mislja,4e tova sa edni ot nai-podcenenite akcii na borsata zaedno s PET,moje li ALBHL da e po-skap ot DOVUHL???
Коментар
asdfghjkl
DOVERIE V DOVUHL
Не съм голям оптимист още систискам акции купени преди 4-5 години по 4 лева........
Коментар
UDAR
DOVERIE V DOVUHL
bavno,no slavno kam 3 lv,a sled splita o6te nagore
Коментар