Със слухове или не, въпреки че е точено яко, позицията е подценена. Но за съжаление международната конюнктура е такава, че големите играчи / чужденците / дори и да са забелязали това не могат да си позволят да се намесят. Знае ле се обаче кога ще им умръзнат сигурните и бавно покачващи се лихвички и пак ще кацнат на нашия полуумрял, но все пак с потенциал за печалби пазар?!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Bobi75
егати смешните предположение
то бе доказано, че го източват, вие за слухове говорите
Коментар
-
Първоначално изпратено от Longinдоста измамна поговорка. финансово по-полезната поговорка би била "по добре една пропусната възможност отколкто една сигурна загуба". а загуба от 0.70 ст са си точно 25%!!
2 загубата идва когато продадеш поевтинелите акции. А аз примерно мога да си ги държа 10 г.
3 Ако всеки път си повтаряме че е по-добре да пропуснем полза то кога ще се решим да купуваме?
мога да напиша още някои неща но мача започва а смятам да го гледам
Коментар
-
Какво значи " загуба 25 % " , като е ясно, че не работим с разлики а с реални акции. В случай, че някой има загуба, но не си е продал акциите, това все още не е загугуба а временен спад на стойността на капитала. Като се има в превид, че повечето сме индивидуални инвеститори а не управители на хедж фондове, добре премереният риск и временната загуба ще ни съпътстват често. Ще поткрепя горенаписаното с нов цитат - " Понякога благодарение на добър ритник получаваш криле. " - Л.Бъорк
Коментар
-
Първоначално изпратено от НЕСТОРЗа колебливите ще цитирам една поговорка " Ако се колебаеш, направиго "."the trend is your friend until the end..."
Коментар
-
Приятели, разбира се че е подценена и е рискова позиция а не инвестиционна, но нали в портфолиото си трябва да държим и рискови позиции а не само инвестиционни. На каъв тип инвеститори ще се превърнем ако държим само на сигурното - в пенсионни фондове ли?Аз лично си имам пенсионна осигуровка, но тя не е част от портфолиото ми предназначено за участие на БФБ , там съм разпределил 1/1 рискови към инвестицонни книжа. Предполагам, че така постъпват и професионалните инвеститори, за мен тази игра е повече хоби от колкото нещо, на което да разчитам в кракосрочен план. А за вас?
Коментар
-
Прав си "Империя", но това е риска на акциите.
Иначе има депозити... ха ха ха , 5.5% си е върха... още малко и може да стигнем инфлацията, ако потърсиме БРИБ-а или ПИБ, нооо и PETHL трябва да е 1о кинта е 5.7 То това му е чара на нашия пазар.
P.S. Млко се обърквам: Император имаше един,а сега и Империя.. Чудна работа?!?!?
Коментар
Коментар