съмнявам се... отговаря за маржин и къси, но реално не се правят. Взех и аз 937 акции на 1.615
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение4f4 ще ми кажеш ли дали и аз продавам, че ми стана интересно!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнение
Да, но виж сега как повлече нови продавачи с 10ст. на по-ниско. Играта става все по интересна.
Не епрепоръка..
Коментар
-
Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнение
Да, но виж сега как повлече нови продавачи с 10ст. на по-ниско. Играта става все по интересна.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеМай се напродава, излезе на зор.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение
Ако няма възражения си мисля, че до 30 март трябва да излезе защото тогава изтичат 3 работни дни за производство, 25 за ускорено проучване и 10 за решение и публикуване.
Ето и малко материал за четене:
http://www.investor.bg/novini-i-anal...ri-doh-234034/
Не е препоръка.
Малко offtopic - някой може ли да ми помогне на лично как да си добавя подпис. Написал съм нещо за подпис, но не излиза като пиша мнение.Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение
Ами незнам, но когато някои хора започват да убеждават и да уверяват, заявявайки че не продават и че купуват, започва да изглежда силно подозрително! И избират правилен тайминг, когато е в началото на корекция след ръст от около 70%! Какво друго да си помислиш! Ако започнеш и ти да уверяваш, че не продаваш а купуваш и акцията ще потъне сигурно!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение4f4 ще ми кажеш ли дали и аз продавам, че ми стана интересно!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнениеКога очакваме да излезе решението на КЗК?Last edited by Mr.Profit; 28.03.2017, 12:33. Причина: променям на 31 март защото не преброих 3 март за празник и така се увеличава с 1 денKeep going ...
Коментар
-
Ами защо ти е да казваш че купуваш, ако всъщност не продаваш! Просто е безмислено!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
що така смяташ....?
- 1 like
Коментар
-
А значи и ти продаваш! Много продавачи станахте, посоката значи е ясна!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
ако некоИ ти верва.....
Да не си забраИл хим и късия ДАХ....
Имам и днес пак купих........
Коментар
Коментар