IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• съмнявам се... отговаря за маржин и къси, но реално не се правят. Взех и аз 937 акции на 1.615
    Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
      4f4 ще ми кажеш ли дали и аз продавам, че ми стана интересно!?
      Някой да не е решил да прави къса продажба ?

Коментар

• Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнение

Да, но виж сега как повлече нови продавачи с 10ст. на по-ниско. Играта става все по интересна.
        Не е излезнал още ,горните поръчки стоят а още колко ли има в добавка ,но поне 5К има още.... .......
        Не епрепоръка..

Коментар

• Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнение

Да, но виж сега как повлече нови продавачи с 10ст. на по-ниско. Играта става все по интересна.
          Или някой иска, цената да е точно там в момента...
          The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
            Май се напродава, излезе на зор.

Коментар

• Май се напродава, излезе на зор.
              The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение

Ако няма възражения си мисля, че до 30 март трябва да излезе защото тогава изтичат 3 работни дни за производство, 25 за ускорено проучване и 10 за решение и публикуване.
                Благодаря за информацията. Възможно е да имат някаква вътрешна информация. Преди малко някой ми е продал от БенчМарк Финанс.
                Ето и малко материал за четене:
                http://www.investor.bg/novini-i-anal...ri-doh-234034/
                Не е препоръка.

Малко offtopic - някой може ли да ми помогне на лично как да си добавя подпис. Написал съм нещо за подпис, но не излиза като пиша мнение.
                Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение

Ами незнам, но когато някои хора започват да убеждават и да уверяват, заявявайки че не продават и че купуват, започва да изглежда силно подозрително! И избират правилен тайминг, когато е в началото на корекция след ръст от около 70%! Какво друго да си помислиш! Ако започнеш и ти да уверяваш, че не продаваш а купуваш и акцията ще потъне сигурно!
                  Ами продаде ми един гръцки пощенец....

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                    4f4 ще ми кажеш ли дали и аз продавам, че ми стана интересно!?
                    Ами незнам, но когато някои хора започват да убеждават и да уверяват, заявявайки че не продават и че купуват, започва да изглежда силно подозрително! И избират правилен тайминг, когато е в началото на корекция след ръст от около 70%! Какво друго да си помислиш! Ако започнеш и ти да уверяваш, че не продаваш а купуваш и акцията ще потъне сигурно!

Коментар

• Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнение
                      Кога очакваме да излезе решението на КЗК?
                      Ако няма възражения си мисля, че до 31 март трябва да излезе защото тогава изтичат 3 работни дни за производство, 25 за ускорено проучване и 10 за решение и публикуване.
                      Last edited by Mr.Profit; 28.03.2017, 12:33. Причина: променям на 31 март защото не преброих 3 март за празник и така се увеличава с 1 ден
                      Keep going ...

Коментар

• 4f4 ще ми кажеш ли дали и аз продавам, че ми стана интересно!?

Коментар

Ами защо ти е да казваш че купуваш, ако всъщност не продаваш! Просто е безмислено!
                          Ами то и обратното е безсмислено....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

що така смяташ....?
                            Ами защо ти е да казваш че купуваш, ако всъщност не продаваш! Просто е безмислено!

Коментар

А значи и ти продаваш! Много продавачи станахте, посоката значи е ясна!
                              що така смяташ....?

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

ако некоИ ти верва.....
                                Да не си забраИл хим и късия ДАХ....
                                Имам и днес пак купих........
                                А значи и ти продаваш! Много продавачи станахте, посоката значи е ясна!

Коментар

Working...
                                X