If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Вътрешна информация по чл. 4 от Закона срещу пазарните злоупотреби с финансови инструменти 14:15
Уведомяваме Ви, че на 07.06.2017 год. в „Софарма” АД постъпи Уведомление за разкриване на дялово участие по чл. 145 от ЗППЦК от „Донев инвестмънтс холдинг“ АД за покупката на 503 000 броя акции, представляващи 0.37% от капитала на дружеството. В резултат на сделката дяловото участие на „Донев инвестмънтс холдинг“ АД в капитала на „Софарма” АД достигна 25.15%.
Тук си мисля, че г-н Донев може би ни казва "Вижте къде инвестирам и ако ми вярвате ме следвайте" В този ред на мисли си мисля, че е много добре да имаме акции там.
това не е за тази тема, но може да има връзка - Донев е купил на 01.06.2017 11:53 503000 по 3.98
милиш, че е продал после 05.06.2017 12:49 255800 по 4.300 ?
Опа, малко недоглеждане за темата, не знам защо прочетох "Доверие". Извинявам се, сметките спрямо цените на Доверие. Ако е продал, би трябвало да се пусне подобно уведомление, значи най-вероятно до момента не е...
И все пак, периодите като че ли съвпадат, вероятно с парите от "Доверие" е купил "Софарма"...
Вътрешна информация по чл. 4 от Закона срещу пазарните злоупотреби с финансови инструменти 14:15
Уведомяваме Ви, че на 07.06.2017 год. в „Софарма” АД постъпи Уведомление за разкриване на дялово участие по чл. 145 от ЗППЦК от „Донев инвестмънтс холдинг“ АД за покупката на 503 000 броя акции, представляващи 0.37% от капитала на дружеството. В резултат на сделката дяловото участие на „Донев инвестмънтс холдинг“ АД в капитала на „Софарма” АД достигна 25.15%.
това не е за тази тема, но може да има връзка - Донев е купил на 01.06.2017 11:53 503000 по 3.98
милиш, че е продал после 05.06.2017 12:49 255800 по 4.300 ?
Мислил съм и по този въпрос и си има резон. Затова писах, че тук се преплитат толкова много и интересни неща, че да видим къде ще му излезе края.
Mистър Профит, спирай да се чудиш и дали да не вземеш да смениш кончетата.?!?? защото може още време да има чуденки а на други места да има растежи!?... виж темата на хима)))) Отговорило съм ти там (объркало съм темите докато съм преглеждало и други мнения) ))))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
Отчетете, че всичко това с КЗК, търгови ти т.н. може да е било "партенка" за да се раздвижи акцията след като беше смачкана. Има и такъв вариант, който не е за изключване. Като го мисля, за мен това е случая.
Мислил съм и по този въпрос и си има резон. Затова писах, че тук се преплитат толкова много и интересни неща, че да видим къде ще му излезе края.
Като видях и вашите мнения си мисля, че в диапазона 1.70-1.00 може да е дъното. Какво да направя в този случай като не съм сигурен? Чакам си модела да ми даде вход и действам... може да не успея от първия, втория или третия път, но в даден момент ще се закача и при риск/риуорд 1:5 все ще изкарам нещо си мисля.
Отчетете, че всичко това с КЗК, търгови ти т.н. може да е било "партенка" за да се раздвижи акцията след като беше смачкана. Има и такъв вариант, който не е за изключване. Като го мисля, за мен това е случая.
От понеделник са минали около 200 хиляди акции така че много акции са минали. В един момент става евтино и изгодно за влизане и ако няма много за чистене ще намерим точката на равновесие. Това е положението! Няма конспирации, няма бушони, а намаляване на риска от дребните риби.
Като видях и вашите мнения си мисля, че в диапазона 1.70-1.00 може да е дъното. Какво да направя в този случай като не съм сигурен? Чакам си модела да ми даде вход и действам... може да не успея от първия, втория или третия път, но в даден момент ще се закача и при риск/риуорд 1:5 все ще изкарам нещо си мисля.
Чакай сега ,аз съм на ваша страна...
Или приемаш че Чичо Оги ще прави търгово по всички обявени масмедии и документи в БФБ или че ще разпродава пакета си от Доверие ..
Кое от двете ;
Ако е второто ,тогава ще обсъждаме твоето съждение....?
Нали не е нормално да правиш търгово и да продаваш акциите си който ти трябват да минеш дадена граница...
Според мен трябваше въпроса да бъда насочен към чичо Оги за манипулациите ама ви е страх...
..
Тук според мен хората си разпродават част от портфейлите за да намалят риска. А за Донев ами той ни гледа сеира в момента.
Това което движеше цената на горе бяха добри резултати, нови бизнеси, и да търговото. Не е в никакъв случай само търговото!!!
Явно не е искал търговото да е в момента но пък е продал на доста по висока цена и то най вероятно на свързани фирми.
https://youtu.be/LJcAysOcXuo?t=758 от 12:40 то би трябвало и линка от там да стартира
Човекът разглежда като пример само една акция (на Епъл) като отчита мин-макс в период от около .... половин месец. То това е съизмеримо с форекс на часов чарт ))) Не става така, не може да ме убеди по този начин. Дори и там се вижда обаче че 2 от 3 случая са валидни фибоначи съвпадения - какъв ужас че е не 100% нали. Тук мисля, че е добре да се упомене, че когато се говори за техника, всяка теза е в някакъв доверителен интервал с някаква вероятност!!!! Не може така да се каже - работи или не работи (двата крайни случая) Разбира се че работи (примерно с 60%) или не работи (съответно с 40%) Има модели в тех-анализа които гонят 80% вероятност. Зад тези изследвания на моделите стоят хиляди опити. Т.е. никой не твърди еди кое си със 100%, а че в определени моменти може значително да изведе по-успешен извод, уповавайки се дори на чиста статистика. Освен това дали нивото на фибоначи е стигнато с +-10% не е особен проблем. Така че да обобщим - не говорим за движения от половин месец, не говорим за една акция или 10 или 100, а за повече, когато очакваме нещо то е с вероятност по-голяма от 50% )))) Разбира се работата учи, опита също. КОйто ги няма най-лесно е да започне да опровергава, но няма проблем - минали сме ги тея етапи ще го разберем)))) Може да напомним, че това с вероятностите не е нещо толкова непрактично, щом дори и физиците знаят за случая с котката на шрьодингер, хем жива хем нежива едновременно, за да опровергае %-тната теория, но въпреки всичко на квантов принцип работят полупроводниците, лазерите и т.н. ))))))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар