Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениекакто винаги всички са на печалба, което е добре
нямаме губещи и този път
искате на да правите удар с 10 000 акции - как да стане ???
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениекакто винаги всички са на печалба, което е добре
нямаме губещи и този път
искате на да правите удар с 10 000 акции - как да стане ???
вече има и 10 К дяла....
Интересно ми е
Коментар...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
жив си с поредния ник....?
борсата наказва наглите и злобните ,но покрай тебе изгоряха свестни хора....
Жалко...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнение
Кажи бе?
За всичките 1000 бройки ли говориш?
борсата наказва наглите и злобните ,но покрай тебе изгоряха свестни хора....
Жалко...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Не , аз бих запитал КФН за такива действия ,но нямам грам акции от продадените преди месец и никакъв интерес и загуба ....
Абе къде е Хайрсъзов да ми обясни колко съм сбъркал от продажбата си на средна 2,13 ......
Доматите с колците и питате къде са колците за следващия път да не ги забравят...
Просто ми е гадно от това изпълнение...
Подобно е на ХИМ в Слънце БТ...
За всичките 1000 бройки ли говориш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениесамо на мен ли ми е смешна цялата ситуация - софарма иска разрешение да купи доверие, ама в крайна сметка го продава.
Абе къде е Хайрсъзов да ми обясни колко съм сбъркал от продажбата си на средна 2,13 ......
Доматите с колците и питате къде са колците за следващия път да не ги забравят...
Просто ми е гадно от това изпълнение...
Подобно е на ХИМ в Слънце БТ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
? Новината че за него лично си е купил 3000 бройки, а Фармата е продала милион и половина без негово знание?Знам, че се базикаш в случая но 3К си е яка подкрепа. Аз успях да изляза над 2 лева, и искрено се надявам Профит-а и Сохо да не са се набутали много.
Keep going ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от maretoff Разгледай мнениепърви опити за обръщане на тренда , след като излезе инфо за покупки на чичо
ех този чичо Оги прави чудесаЗнам, че се базикаш в случая но 3К си е яка подкрепа. Аз успях да изляза над 2 лева, и искрено се надявам Профит-а и Сохо да не са се набутали много.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеВъпроса е дали изписаното постигна желаният резултат или стана нещо съвсем различно. Предполагам имаш някаква идея.
просто видях, че са МНОГО
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениемного нещо се изписа
останах удивен от интереса
браво
Коментар
Коментар