Първоначално изпратено от tony1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Gross Domestic Product in the Republic of Moldova in the first quarter 2020
The National Bureau of Statistics informs that, in the first quarter of 2020 the Gross Domestic Product on gross series totaled 43685 million lei current market prices, increasing - in real terms - by 0,9% compared to the first quarter of 2019. On the seasonally adjusted series, Gross Domestic Product increased by 1,2% compared to the first quarter of 2019 and with 0,5% - compared to the fourth quarter of 2019.
Излиза, че първото тримесечие имат растеж на БВП. Интересно ми е второто как ще е! Те са земеделска икономика, доколкото имам идея и може да се окаже, че вирусът не ги е засегнал особено. Нямат туризъм, ако изнасят храна е за Русия и Румъния предимно. Да видим.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Чакай сега,дивидент от банката към дъщерята на Доверие далеч не означава такъв към инвеститорите в Доверие.......не мисля скоро време от тази посока ще дойде нещо към нас
Чичо О ясно каза, че скоро ДОХ дивидент няма да изплаща - говоря за кеш от банката към холдинга. Това за мен ще е достатъчно положителен факт!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеБлагодаря за мненията!
Явно банката се подреди добре от новите стопани и въпреки че Финтех компаниите завземат мощно паазарен дял, то в близките 7--10 години, мисля че търговските банки ще са все още незаобиколим фактор. Дали 2021г. или 2022г., ЦБ на Молдова все ще разреши дивидент, след като се успокои че всичко се управлява добре - г-н Донев каза, че не е имало проблем за дивидент с другите вече продадени банки.
От тази година стартираха и промени и нова концепция и при Брико!
Дано тръгнат нещата, а цената - тя си е като декември
Коментар
-
Благодаря за мненията!
Явно банката се подреди добре от новите стопани и въпреки че Финтех компаниите завземат мощно паазарен дял, то в близките 7--10 години, мисля че търговските банки ще са все още незаобиколим фактор. Дали 2021г. или 2022г., ЦБ на Молдова все ще разреши дивидент, след като се успокои че всичко се управлява добре - г-н Донев каза, че не е имало проблем за дивидент с другите вече продадени банки.
От тази година стартираха и промени и нова концепция и при Брико!
Дано тръгнат нещата, а цената - тя си е като декември
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Интересно е кой взе 3-те %?
Намирисва ми на нов играч и по атера... и тук там
- 1 like
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеАз друго не мога да разбера. Защо тая банка се коментира в темата за ДОХ, а не в темата за Софарма, след като парите за покупката не са на ДОХ а от Софарма, или по точно парите са на други кредитори на Софарма, защото и тя има кредити. Тя е част от матрюшка, част от друго дружество на ДОХ, димек защо си мислите, че е на ДОХ? Докато ДОХ не си плати кредита за покупката на банката, докато банката не е ДИРЕКТНО ДЪЩЕРНО на ДОХ, тя във всеки момент може да се озове където си искат. Върнете си кредите, тогава претендирайте за тая банка. А то още не е ясно, колко струва тя въобще и каква е целта - може да с цел като КТб.
ОВЧОТО СИ ОСТАВА ОВЧО!Life won't wait for you.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Аз друго не мога да разбера. Защо тая банка се коментира в темата за ДОХ, а не в темата за Софарма, след като парите за покупката не са на ДОХ а от Софарма, или по точно парите са на други кредитори на Софарма, защото и тя има кредити. Тя е част от матрюшка, част от друго дружество на ДОХ, димек защо си мислите, че е на ДОХ? Докато ДОХ не си плати кредита за покупката на банката, докато банката не е ДИРЕКТНО ДЪЩЕРНО на ДОХ, тя във всеки момент може да се озове където си искат. Върнете си кредите, тогава претендирайте за тая банка. А то още не е ясно, колко струва тя въобще и каква е целта - може да с цел като КТб.
ОВЧОТО СИ ОСТАВА ОВЧО!
Коментар
-
Когато банката вземе да снася дивидентче, ако изобщо го направи, тогава ще си говорим, засега имаме само екселски редчета - ако искате такива - кеф ви фибанкасъту, кеф ви цекасето. Дотогава тази банка е като фабрика, купена на 08.09.1944 - може и да има за внуците, ма за теб ще е е един голям бай хой. Апропо, бае ви степич, ако не е изкукал вече, че стана на години, и не го гепнат пак нещо за корупция, имаше навика да раздава дивиденти в райфайзен интернешънъл, ама там беше звезда, а тук е просто бачкерче, тип жирардели във фибанксъту. А и България не е АвстрияNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеСпоред мен пазара ще осъзнае и оцени доста по - добре банката в портфейла на ДОХ, когато започнат да влизат дивидентите от нея.. Тогава ще имаме пак едно +100-тина % рали тук
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеДобро утро!
Коментари за резултатите на банката пуснати в Х3?
Life won't wait for you.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар