Първоначално изпратено от tony1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеПрдположения, кога ще се завърти увеличението?. В държавата на ГЕРБ е така...
Last edited by tony1975; 11.04.2021, 18:18.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение"ROCKET AT THE LAUNCH", както се казваше в един елански анализкак го правят така и не разбрах.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеСамо да напомня, че който си продава акциите в момента, харизва и правата за записване на 4,20.. Не че препоръчвам нещо, просто да напомня, че да няма после пак.. ама вътрешари, ама уговорки по яхти и т.н.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеСамо да напомня, че който си продава акциите в момента, харизва и правата за записване на 4,20.. Не че препоръчвам нещо, просто да напомня, че да няма после пак.. ама вътрешари, ама уговорки по яхти и т.н.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
Не те знам кой си и кой ти дава право да говориш за мен от първо лице но видимо ме бъркаш с човека който продаде 200т доверие...аз бях този който организирах да му купи пакетана 3.10лв Декември..
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
За теб ще върне на 3.20 да можеш да си купиш акциите дето продаде... ей по-алчен си и от мен.. нали доиш Алтеркоседи си там
Или искаш Алтерко на 15 а Доверие на 3
тук влака тръгна.. права я има я няма!
Коментар
-
Мисля че същият този човек ще ти върне плановете и ще можеш да добавиш ниско...бъди спокоен!седи си там
Или искаш Алтерко на 15 а Доверие на 3
тук влака тръгна.. права я има я няма!
Коментар
-
Мисля че същият този човек ще ти върне плановете и ще можеш да добавиш ниско...бъди спокоен!
Коментар
Коментар