IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

    Т.е. това е предложението за новия код ли - DUH !?
    едното от предложенията е DUH
    другите са DUHL и DOVU

    Коментар


    • Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение

      понеже никой не пита, какво DUH - че ще се питам сам
      "Какво духче"?

      Това е предложение на БФБ за нов борсов код на ДОХ наместо 5DOV
      Т.е. това е предложението за новия код ли - DUH !?

      Коментар


      • Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение
        Тук броди едно DUH-че
        понеже никой не пита, какво DUH - че ще се питам сам
        "Какво духче"?

        Това е предложение на БФБ за нов борсов код на ДОХ наместо 5DOV

        Коментар


        • Тук броди едно DUH-че

          Коментар


          • Първоначално изпратено от Trakiets Разгледай мнение
            Като се има предвид, че това дружества реално става функция на банка, не си спомням някоя банка да е възнаградила добре инвестиращите на БФБ. Може би епизодична спекула и после дълга тишина, да, но само толкова. Разбира се, имаше и един запомнящ се край (КТБ). В този ред на мисли не разбирам защо този път да е по-различно. Или просто се чака цената да се качи и да се продаде по-скъпо на следващия влязал в позицията
            опс, още един, за когото гроздето кисело - моля, добре дошли на бфб ,заповядайте в доверие
            Я всегда буду твоим поводом напиться.

            Коментар


            • А вие като сте искарали много пари, и все печелите, защо са ви всичките лакърдии? Писаници и т.н.? Не е ли най-добре си харчите парите и да не се занимавате да обяснвате във форум като Инвестор, колко се печелило, колко било растежно, какви дивиденти от Молдован се чакали и т.н.? Някак си не се връзна писаното и афишите във форума и много пари които изкарвате.

              Коментар


              • Като се има предвид, че това дружества реално става функция на банка, не си спомням някоя банка да е възнаградила добре инвестиращите на БФБ. Може би епизодична спекула и после дълга тишина, да, но само толкова. Разбира се, имаше и един запомнящ се край (КТБ). В този ред на мисли не разбирам защо този път да е по-различно. Или просто се чака цената да се качи и да се продаде по-скъпо на следващия влязал в позицията

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
                  С две думи, правете си каквото си знаете, само не си мислете, че някой ви вярва. Е сигурно има и балъци да се лъжат, не знам.
                  Има балъци разбира се. Някои са тотал-каръци
                  Познават се отдалече, а вие вече значително изпреварихте конкуренцията - Честито
                  Я всегда буду твоим поводом напиться.

                  Коментар


                  • Г-н Кейн, според мен причината поради която пишете е друга. Вярвам, че се опитвате сам себе си да убедите, че сте прав. В нашият бранш много лесно се определя правотата. Ако сте спечелили пари сте били прави, загубили ли сте то сте сбъркали някъде. Така погледнато колкото и да говорите колко са сбъркали акционерите в Алтерко и Доверие не може да се убедите сам себе си. Виждате, че са изкарали пари. Но при тази злъч, то вероятно ви е трудно да се убедите, че сте прав за вашите инвестиции. Лека и утре да спечелите и вие и ние някой лев. Сякаш забравихме, че това е целта на борсата. Успех.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
                      С две думи, правете си каквото си знаете, само не си мислете, че някой ви вярва. Е сигурно има и балъци да се лъжат, не знам.
                      Според теб всеки е "балък" ако не вярва в ЕРМ 2 и Мутренските "инвестиции" на обществен ресурс на двойно цени в ПИБ и е умен ако пропуска печалби при подценени акции като Доверие и Алтерко. Хубава логика. Ще се окаже, че си най - умния в тоя форум, а другите, заблудени, защото повечето колеги са вкарали пари в едно от двете дружества или в двете. А най - заблуден е инвеститора, който вчера се "набута" с 6 мил лв в "Алтерко.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
                        Е сигурно има и балъци да се лъжат, не знам.
                        Винаги има балъци, но едните от тях с времето поумняват, другите се отказват от "играта", но ... винаги идват нови и така колелото се върти .

                        И аз преди 5 лета, дойдох като балък, останах надявам се да съм и поумнял . Та за тез 5 години нищо не се е променило на БФБ.
                        Това зависи само от манталитета на българина, вари го печи го то си знае неговото. Балъците в БГ никога няма да са на изчезване.
                        За много години на всички и повече успехи и печалби през 2021, (Не само виртуални)

                        Коментар


                        • С две думи, правете си каквото си знаете, само не си мислете, че някой ви вярва. Е сигурно има и балъци да се лъжат, не знам.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Грую Груев
                            2. Хич не пишеш, разбира се, просто много странно се появяваш вианги след 4Д/Ендър, мечка утешителка, шокова терапия и т.н. многоникови. Това са случайни съвпадения, спор няма!
                            Поне десетина съфорумци ще се почувстват пренебрегнати. Не знам защо пропускаш всички останали, чието мнение се различава от твоето. Обидно е някак си...

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                              Г-н Груев, написаното от мен не е лично отношение към вас с Хари. Вие сте гласа на недоверието. Когато то свърши започват проблемите. Затова въпреки, че съм напълно несъгласен с написаното от вас се радвам да ви прочета. Успех в търговията.
                              Нещо се бъркате с това "гласа на недоверието". С това ме поставяте и не само ти, в едва ли не е люп на потенциалните балъци, които чакат цената да падне или ще купят на върха или нещо такова. Не съм ничий глас и не е недоверие. За да има недоверие е трябвало да има доверие. За да има доверие, трябва някаква икономическа логика, такава която някой изнася пари в територии като Молдован, няма, няма и как да има. То е ясно за какво се прави. И докато вие сте гласа на посредника, фонда или пенсионното в което работите, защитавате общи интереси на портфейлите които управлявате, моето е да ви покаже, че това което правите е глупаво, наивно и че има хора, които не ви вярват. Не е всичко класациите които правите и глупавите аргументи които пишете. Сетих за един, пак от посредник, там се казваше, че Доверие за ралика от други фондове било "наравило реформа" било се реформирало, какъв абсурд. Та затова се вклювам, да ви кажа, че не всичи ви вярват на глупостите, и че както при Лешперко, радиаторте, Птичият грип, всички глупости дето пишете са пълен абсуд, НО признавам, че това с Амазон, със смаррк крушките, че било растежно, с дивиеднтите от Молдован, са върха на всички глупости някога писани във форума.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от mechka uteshitelka

                                Oппааа - викате ли ме, чадо? Споделете, какво ви гнети душата ?
                                А не, наздраве, аз никога не почвам пръв Успехи и дано не си много активна тази година, че уж била на бика ли беше, на вола ли - че разликата между двата добитъка уж малка, ма едното скопено, за разлика от другото. Ма пък то и новата година според китайците не била започнала още, та знае ли човек
                                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

                                Коментар

                                Working...
                                X