Първоначално изпратено от fortiss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение"Продавачите" едвам смогнаха да се скрият.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iliya Angelov Разгледай мнение„Доверие – обединен холдинг“ АД уведомява , че към края на месец Август 2021 г. дъщерното дружество B.C. Moldindconbank S.A. продължава да постига силни резултати.
Приходите от дейността нарастват с 20% на годишна база, като размера им достига 83,8 млн. лева.
Нетната печалба постига изключителен ръст от 40% спрямо аналогичния период на предходната година и в размер на 36,6 млн. лева.
Активите на банката са 2 150 млн. лева, а депозитите 1 649 млн. лева. Банката продължава да е водеща в банковата система на Молдова с пазарен дял от 20,2%, което и отрежда втора позиция.
Резултати на банката са повече от задоволителни, надминавайки очакванията.
https://doverie.bg/b-c-moldindconban...0%d1%82%d0%b0/
Коментар
-
„Доверие – обединен холдинг“ АД уведомява , че към края на месец Август 2021 г. дъщерното дружество B.C. Moldindconbank S.A. продължава да постига силни резултати.
Приходите от дейността нарастват с 20% на годишна база, като размера им достига 83,8 млн. лева.
Нетната печалба постига изключителен ръст от 40% спрямо аналогичния период на предходната година и в размер на 36,6 млн. лева.
Активите на банката са 2 150 млн. лева, а депозитите 1 649 млн. лева. Банката продължава да е водеща в банковата система на Молдова с пазарен дял от 20,2%, което и отрежда втора позиция.
Резултати на банката са повече от задоволителни, надминавайки очакванията.
https://doverie.bg/b-c-moldindconban...0%d1%82%d0%b0/
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от TGV Разгледай мнениеЗа 1 месец минаха 700 000 бройки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Много им е лесно на купувачите, хич не ги оставят да се поизпотят. Бързо ще го превъртим милиона
След 20 г. опит съм научил, че въртейки през стотинки, често пропускаш левове
Но и няма лошо да има различни играчи и стратегии на БФБ.. така е по-интересно!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеХубаво падахаресва ми
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеХубаво се друса крушата! После бързо и лесно над 8-цата
Коментар
-
Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнениеТренда надоле ми изглежда на мен, не знам как ги оценявате през тренда при това положение
Коментар
Коментар