Първоначално изпратено от al4en
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеПродавача приключи и сега какво ще правите хейтърите
Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеИскаш ли едно басче за 5 бона и да извадим разпечатка да видим, какво точно съм ловил..!?
Той Бай Грую ми е ял попарата 2 пъти хаах
Той е човек, който умее да поема големи рискове.....затова и когато уцели тренда печели в пъти.....но всеко има ниво на търпимост към риска, а от там идват и печалбите и загубите....
И не на последно място да кажа, че е МНОООООГО ГРОЗНО, ПОДЛО,ГАДНО.... да не изреждам още епитети,когато БАТЯ Е СПОДЕЛИЛ С ВАС,че Е БИЛ НА РЪБА НА ФАЛИТА И ЕДВАМ Е ОЦЕЛЯЛт след 2007г......вие и до ден днешен да му се подигравате и иронизирате.....
Е,......истината в очите......
Изобщо не го знам някъв шаран какво е правил 2007 . И не ме интересува.Аз съм видял само едно нещо от него и това е ловенето на дъна ....и то в балони.... смятай !!!Last edited by petrg5s; 14.12.2021, 12:55.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Да,това е така ! Обаче аз такива факти не съм видял ! Нито един даже .А видях само едно нещо,да се опитва да лови дъна в Лешперко и сега е -20% сигурно от тази позиция. Този факт съм видял аз и на базата на което му казах,че е от най-дребните рибиа аз такива риби ползвам само за захранка
питай Батя колко му е стрдната на придобиване при лешперкото, та сега злобеееш за нямакви си -20% от върха....НО ти см си избираш как да пишеш....
Ето ти и цитат от Батя....
"Дявола е в детайлите! Да продаваш по тренда, когато купувачите се блъскат вече в еуфория, е един особен финес, който не знам дали ще разбереш.. Да продаваш страхливо, сваляйки гащи все по-ниско и сам да режеш клона си, е съвсем друго нещо.. Такива продавачи ги оставям да се наиграят и когато капитулират напълно им помагам да си ходят.
Ама какво ли ти обяснявам, ти нали къртиш пазара с техника и чертички.. такива тактики като моята са ти ненужни в арсенала"
Той е човек, който умее да поема големи рискове.....затова и когато уцели тренда печели в пъти.....но всеко има ниво на търпимост към риска, а от там идват и печалбите и загубите.....
И не на последно място да кажа, че е МНОООООГО ГРОЗНО, ПОДЛО,ГАДНО.... да не изреждам още епитети,когато БАТЯ Е СПОДЕЛИЛ С ВАС,че Е БИЛ НА РЪБА НА ФАЛИТА И ЕДВАМ Е ОЦЕЛЯЛт след 2007г......вие и до ден днешен да му се подигравате и иронизирате.....
Е,......истината в очите......
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Да,това е така ! Обаче аз такива факти не съм видял ! Нито един даже .А видях само едно нещо,да се опитва да лови дъна в Лешперко и сега е -20% сигурно от тази позиция. Този факт съм видял аз и на базата на което му казах,че е от най-дребните рибиа аз такива риби ползвам само за захранка
Къде беше когато преди година записвахме Алтерко на 3,65 !? Къде беше като допълвахме между 6,50 и 9 лв. Появи се в последния месец, когато покрай листването в Германия пазара изпадна в еуфория и залитна нагоре. Е да, след такова рали ще има корекция.. И ти сега се превъзбуди и си на върха на щастието.. Радвай се че Вуте е зле докато можеш, защото няма да продължи дълго.. и скоро завистливите хейтърите пак ще пискате жално или ще се покриете в миши дупки
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнение.....а за Батя.....идеални хора няма....но той се е доказал като доста умел играч, от който може само да се поучим.......и "когато фактите говорят , тогава и боговете мълчат"....:а аз такива риби ползвам само за захранка
Last edited by petrg5s; 14.12.2021, 12:10.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнениеАз пък скромно след 10,50) до 11,15 си кеширах печлабата
) / над 2/3 от позицията/ и влезнах в Трейдинга
) допълних яко Агрия
) и преядох с варанти
)
Не пипайте Батката , много е голям) и готин
)
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНикой от нес не е светец, нито е богоподобен.Бъдете по смирени, че живота раздава шамари на тия дето си мислят, че седят на една маса с Господ.Тия "влакчета", които стартираха сегашната полемика, могат да возят, но могат и да извозват....
И са извозвали и по-големи играчи
Браво, Греъме, ако не се криеше толкова, щеше да ми е приятно да пия по едно голямо с теб! Здраве и успехи ти желая!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Аз купувам вече стабилно, още 5т имам да пълня, но мисля, че до края на седмицата ще ги наваксам
- 1 like
Коментар
-
Никой от нес не е светец, нито е богоподобен.Бъдете по смирени, че живота раздава шамари на тия дето си мислят, че седят на една маса с Господ.Тия "влакчета", които стартираха сегашната полемика, могат да возят, но могат и да извозват....
И са извозвали и по-големи играчи
Life won't wait for you.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
А не смяташ ли, че е леко подличко да пишеш срещу продавачите, а после да кажеш че ти самия си продавал? Или за теб това са нормални неща?
Нима очакваш искренно и лично да ти сподели какво прави?
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар