Първоначално изпратено от dex
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеВ колко часа е ОСАто на банката инфали ще знаем днес решението
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от wild at heart Разгледай мнениеКонкуренцията е гласувала дивидент днес на ОСА - https://ir.maib.md/news/maib-agm-results2023
Утре ние сме наред
- 6 Харесвания
Коментар
-
Конкуренцията е гласувала дивидент днес на ОСА - https://ir.maib.md/news/maib-agm-results2023
Утре ние сме наред
- 12 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнение
Време е за 9.50 още този месец и 10 през Юли
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеНай-добро седмично затваряне 9.00лв от 15 месеца насам !
Така ги броих и в Софикс и в Алтерко преди да скъсат синджира
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеНай-добро седмично затваряне 9.00лв от 15 месеца насам !
Така ги броих и в Софикс и в Алтерко преди да скъсат синджира
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеКласическия Та - ок, но с тунинга по Елиът нещо не е наред сценария, не пасва вълноброенето.
Втора вълна не трябва да е растяща, а е намаляваща.
Първа вълна най-често е малка а втора е по-дълга и протяжна и обикновено дълбока (фибоначи - 62%)
Липсата на ликвидност (съответно няма bid support,няма нищо) е причина да се получава доста "шум"
Тук са побългарени схемите и не малко време съм отделил да адаптирам класическа ТА към БФБ и разбера кое работи и кое не.И все още се адаптирамLast edited by petrg5s; 08.06.2023, 08:02.
Коментар
-
Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнение
Докато е под 10 лв., няма никакъв смисъл да се коментира, а само трябва да се купува
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Плажът Разгледай мнениеНе виждам спекулантски изблици и песнопения нещо в тая тема напоследък.
С дивидента как е положението.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнение
Интересно ми е дали си наясно каква е капиталовата адекватност на банката. 31.61% към края на 2022. Много по-добра отколкото тази на повечето европейски и български банки. Та даже е и много по-добра отколкото на другите две големи банки в Молдова ( на BC „MOLDOVA - AGROINDBANK” е 22.27%, а на OTP Bank е 27.44%). Та не виждам защо да не им позволят да разпределят. Според мен ще им позволят и много повече, стига да си поискат.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнение
Интересно ми е дали си наясно каква е капиталовата адекватност на банката. 31.61% към края на 2022. Много по-добра отколкото тази на повечето европейски и български банки. Та даже е и много по-добра отколкото на другите две големи банки в Молдова ( на BC „MOLDOVA - AGROINDBANK” е 22.27%, а на OTP Bank е 27.44%). Та не виждам защо да не им позволят да разпределят. Според мен ще им позволят и много повече, стига да си поискат.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар