If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Несъмнено така е. Имат едно дружество в Пазарджик - Хеброс-П. Голям потенциал има. След няколко месеца ще залеят цяла Европа с шаран. След новината и 10лв. ще станат.Парите от продажбата на Велина къде отидоха?
Е да, тая болница /дето ще се прави/, аз поне на 15 милиарда евро я оценявам....
Коментар
evala na holdinga
DOVUHL
7lv e postijima i realna cena kato se ima v predvid strukturata,sastoianieto i aktivite
Коментар
спекулата
DOVUHL
“Не бих се учудил в следващите седмици да видя 6-7 лева цена за акция на Доверие обединен холдинг. Вярно, че холдингът се търгува над балансовата си стойност, но инвеститорите залагат очакванията си за успешно развитие на дружеството”, смята Пламен Пейчев от ИП Евър АД.
“Дружеството има 55 ст. консолидирана печалба на акция за 2003 г. което прави коефициент цена/печалба 9.8. Холдингът основа нови дружества, скоро и болницата която изгражда, ще започне да функционира”, добавя той.
kato stana duma za s4etovodnata stojnost 6te vi kaza ne6to deto ne e svyrzano samo s DOVUHL makar 4e sigurno vazi i za tam. Majka mi raboti v malyk zavod v malyk oblasten grad i mi razpravq kak vyv firmata si igraqt sys s4etovodnta stojnost. Zna4i sobstvenika vodi politika na razduvane na kapitala kato kupuva stari mashini koito nikoga nqma da vlqzat v upotreba, v s4etovodnite aktivi se pishat i vsqkakvi bokluci zalezali po skladovete, himikali s iztekyl srok ne se izhvyrlqt ami se pazqt syshto.... Vsi4ko tova za da moze da vzema po-lesno zaemi ot bankite, a i s edno uveli4enie na kapitala obezceni akciite na drebnite akcioneri.
Ne znam dali nqkoi zabelqzva, no predpriqtieto se tyrguva dosta nad s4etovodnata stoinost
Коментар
optinista
DOVUHL
imame pone o6te godina rastej
Коментар
Gosheto
DOVUHL
Kakvo stana dnes be kakto e tragnolo i 5 leva ste stigne?
Коментар
XCX
DOVUHL
Blagodaria za otgovorite. I az mislia, 4e edva li 6te padnat aktsiite na Doverie i dogodina sys sigurno6t 6te moje da se vzeme po-goliama suma za tiah!
Коментар
bubu
DOVUHL
Очаквам поне 100 % ръст по позицията за 2005 г.Дръжте си акциите и спете спокойно.Наздраве
Коментар