IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• DOVUHL

Neka da padat, nie 6te svaljame cenite na dunoto

Коментар

• DOVUHL

Ало Петров....ние нямаме телефон.

Коментар

• DOVUHL

ajde stiga ste revali be! Kolkoto padne tolkoz. Niva ot 7 leva 6te gi vidim naj-rano sled 2 - 3 godini.

Коментар

• DOVUHL

O6te po dobre do 3 leva...

Коментар

• DOVUHL

ДО 3.50, защото има много продавачи с бонови книжки !!!!

Коментар

• DOVUHL

КОЛКО ЛИ ЩЕ ПАДНЕ?

Коментар

• DOVUHL

DOVERIETO SE POTVURDI OT PASARA

Коментар

• DOVUHL

Haide pak nagore

Коментар

• DOVUHL

"Доверие обединен холдинг" иска on-line достъп до акционерната си книга
                    "ДНЕВНИК" 13/4 - 18:34 ч.

"Доверие обединен холдинг" е поискал от Централния депозитар on-line достъп до акционерната книга на холдинга, съобщи за "Дневник" Ани Павлова, член на управителния съвет на дружеството. "По този начин ще могат да се правят справки за нашите акционери в реално време и информация, в случай че някой от тях се разпорежда с техните акции." Според Павлова от техническа гледна точка няма проблем информацията за акционерите да бъде предоставяна on-line, въпросът е дали законът разрешава това.

От холдинга са поискали и информация за инвестиционния посредник, през който се извършва прехвърлянето на акциите от дружеството.

Срещата между представители на холдинга и Централния депозитар се е състояла във вторник и това е първото подобно искане за онлайн достъп до акционерната книга. В момента се проверява дали подобно искане е издържано юридически и дали сегашната нормативна уредба позволява да се предоставя подобна информация. Въпросът е дали Централният депозитар може да даде специализирани права за достъп до акционерната книга.

Повод за подобни действия от страна на "Доверие обединен холдинг" са зачестилите напоследък измами на акционери на холдинга.

Коментар

• DOVUHL

ne znam zashto no na mene vsichko mi izglejda kato edno dobre naglaseno prekarvane na pazara. sledeiki hronologiata ot minalata sedmica:
                      1/ Izliza niakakyv si tam shef na doverie i kazva che cena ot 4.50 e normalna (za tova ako oshte KFN ne e pochnala da go razsledva, ne znam kakvo gleda)
                      2/ EVER kupuva kato zamaian akcii - okolo 20T na 5.08
                      3/ Neznaino kak EVER zapochva da prodava akcii na 4.70 - 4.80 (nai-malko 3-4 T)
                      4/ Dnes niakoi izsipa 6-7 T za 30min i cenata veche e 4.35
                      ...
                      Edinstvenoto koeto ne znam e kyde shte izleze EVER da kupuva da si dopylniat paketcheto: 4.00, 3.50 ili po-dolu???
                      Ako tova ne e manipulacia na pazara ne znam koe bi bilo
                      I tuka pishman investitorite sa se panirali zdravo i si prodavat akciikite na prilichna zaguba.
                      Tragnala e rozovata pantera...

Коментар

• DOVUHL

Защо не се примирите с цената.Това е пазарът и всичко друго е само гладна кокошка просо сънува.

Коментар

• DOVUHL

До кога ще пада не знам, но започне ли да се покачва- влизам пак!

Коментар

• DOVUHL

Dokoga shte nabludavame tova nezasluzeno padane na "lubimiat" ni holding?
                            Всичко е възможно,само желание да има!
                            Делян Костов ;-)

Коментар

• DOVUHL

Edin dobur holding s dobro rukovodstvo, no trjabva o6te da podobrjat upravlenieto na predprijatijata si.

Коментар

• DOVUHL

До никой,
                                то във вестника и за Биляна лукс се пише нещо, но май не е толкова розово. А като се има предвид, че излиза от устата на Big BOSS-а им значи работата е доста спечена.

Коментар

Working...
                                X