If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Когато всички са мечо настроени времето за покупки е близо
Това правило важи само за ка4ествените акции, в противен слу4ай дъното може да е доста по ниско от твоята покупка.Пиша това защото и аз съм губил вследствие на подобни обобщения.Успех ти желая!
Горките ЕВЪР, до кога ли ще трябва да изкупуват акциите на доверието...
Май за днес хората, които биха продавали на по-малко от 2.94 свършиха. Интересно е до къде ще стигне най-големия холдинг в България. Като станат 2.50 ще си купя.
Аз имам 100 акции, наследени от баба ми. Даже не са в кобоса и единственото нещо, което ме спря да ги продам е, че ме мързеше да ходия до Евър.... Как можаха така да се изложат миналата година...
Не занам приятел. Аз също съм се набутал на високи нива, но както се е видяло ще почакаме по-добри времена. Аз лично няма да бягам от тази позиция, макар и силно спекулативна е и много ликвидна. Така че не се знае , запазвам оптимизнама си.
Доверие обединен холдинг
В момента холдинга работи по няколко проекта, които се финансират със средствата от втората облигационна емисия, която холдингът пласира през есента на миналата година в размер на 4.5 млн. евро. В Пловдив се изгражда жилищен комплекс, край гр. Рила винарска изба, а в Панагюрище беше открита наскоро фабриката за производство на ризи.
Коментар