381348
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от netware5О.К. Извинявай, така те бях разбрал. Все пак искам да отбележа, че понякога, макар и рядко, и индивидуалните инвеститори се добират до информацияNo ne vi li se struva malko stranno, che se turguva tolkova dni pored na max.Vse pak tiq horq deto sa kupuvali ve4e 6te po4vat da si teglqt pe4albata,koqto ne e malka( 15% dnevno s kapitalizarane na procenta,smetni
A na borsata ima edin zakon 4e pe4elqt tezi,koito purvi se usetqt
V nikakuv slu4ai ne preporu4vam pokupka ili prodajba.Az samiq imam interes i za tezi ot vas koito si spomnqt az bqh purviq,koito zapo4na da pi6e v tozi forum, 4e DOVUHL e zaspalo drujestvo i se prodava pod realnata si cena.Opitvam se da pomogna, a ne manipuliram pazara.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5Първоначално изпратено от Dundo1Abe ako se zablujdavate,4e Cobosi kupuvat 20000 broiki- zna4i jestoko se zalugvate
Истинският от фиктивния кобос се различават не по размера на сделките, а по това какво, кога и как го правят. Например преди няколко дни, при акциите на друго дружество, един кобос се изсипа яко за да докара съответната ниска цена и после мигновено премина един много голям пакет между два ИП. Тук вече беше ясно що за "кобос" е това.)))Az znam i zatova sum go napisal tozi komentar,ne za6toto podcenqvam koito i da e COBOS.v tova se krie privlekaelnostta na na6ata borsa-razli4nte po razmer na kapitala
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dundo1Abe ako se zablujdavate,4e Cobosi kupuvat 20000 broiki- zna4i jestoko se zalugvate
Истинският от фиктивния кобос се различават не по размера на сделките, а по това какво, кога и как го правят. Например преди няколко дни, при акциите на друго дружество, един кобос се изсипа яко за да докара съответната ниска цена и после мигновено премина един много голям пакет между два ИП. Тук вече беше ясно що за "кобос" е това.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ГОТОВ ДА ЗАГУБИЗДРАВЕЙТЕ,
ДУНДО1, ДОКОГА ЩЕ ЛЕТИ ДО НЕБЕТО ТАЗИ АКЦИЯ ЧЕ ИМАМ ХИЛЯДА И ........... АКЦИИ И СЕ ЧУДЯ ДОКЪДЕ, ПРАВ БЕШЕ ЧЕ Е МНОГО ПОДЦЕНА, НО МЕН МНОГО МЕ ПРИТЕСНЯВАХА СТАРИТЕ НЕЩА.ama da ti kaja 4estno za men pone ve4e ne e.Ne znam tazi euforia dokude 6te zakara cenata,no pri 21stotinki pe4alba na akciq ne znam kolko smqtat 4e e spravedlivata cena. Ako iska6 suvet 6e ti drasna edno private message
Коментар
Коментар