Позицията бавно, но сигурно си възвръща нивата!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Az ne mislq 4e nqma dostatu4no stoinostni predpriqtiq za dulgosro4ni investicii. Za DOVUHL bih ti kazal 4e ne biva da vqrva6 na vsi4ki manipulacii 4e rukovodstvoto to4i holdinga. Pogledni im ot4eta i si pravi sam izvoda. No puk i na investor ne im pravi 4est 4e sled publikavaneto na finansoviq ot4et pusnaha statiq 4e pe4albata im e okolo 5 mln(ne pomnq to4no kolko be6e). Tova be6e zaedno s malcinstvenoto u4astie i imenno tozi fakt moje bi izpla6i na sledva6tiq den mnogo investitori. A moje bi na tozi etap 15% e tavana za rastej
Moq suvet e ne se ot4aivai no i ne izburzvai. Horata sa kazali:
"Tam kudeto e teklo, pak 6te pote4e"
Lichno moe mnenie!ako te interesuva pove4e ne6to pi6i mi private message
Коментар
-
Ми и аз така се надявам, умишлено не си взех на най -ниските нива .Исках да се самодисциплинирам и да не добавям към губеща позиция като тази . Защото аз тук само спекулативно съм си взел.
Виж ако беше предприятие , за което вярвам , че е стойностно щях смело да си добавям. За съжаление повечето неща на нашата борса не ме кефят за дългосрочна инвестиция , освен може би някои от рейтовете и още няколко неща.
Коментар
-
Първоначално изпратено от някойПървоначално изпратено от ГОТОВ ДА ЗАГУБИТА КАТО ГОВОРИХ ЗА ФУНДАМЕНТ ............ ДУНДО1............ ДА НЕ БЪРКАШ ДЕКОТЕКС С ДОВЕРИЕ .............. ДВЕТЕ СА В ДВАТА КРАЯ НА ГАЛАКТИКАТА БЪЛГАРСКА ФОНДОВА БОРСА........... АРЕ СТИГА СЪМ БРЪШТОЛЕВИЛ.... ЧЕ ВЗЕМАМ ДА СЕ ЯДОСВАМ....... КАК МОЖАХ ДА СЕ НАБУТАМ С ТОВА....... НЕ..........ДОВЕРИЕ.......
По вероятно е да искаш цената да падне, за да си купиш още акцийки на тънка цена.
Не искам да те обиждам, но не ти вярвам.
Поне аз не бих плюл по нещо, което искам да продам. щях да си мълча докато разтоваря позицията.
Izvinqvam se na vsi4ki kolegi za tezi komentari, no za men tuka ima prekaleno mnogo nekompetentni hora , koito sa s golemi pretencii.Na tova mom4e trqbva da mu e qsno 4e ne moje s edin komentar da se manipulira pazara.
Ako nqkoi go interesuva ne6to pove4e da mi pi6e
Коментар
-
Първоначално изпратено от ГОТОВ ДА ЗАГУБИТА КАТО ГОВОРИХ ЗА ФУНДАМЕНТ ............ ДУНДО1............ ДА НЕ БЪРКАШ ДЕКОТЕКС С ДОВЕРИЕ .............. ДВЕТЕ СА В ДВАТА КРАЯ НА ГАЛАКТИКАТА БЪЛГАРСКА ФОНДОВА БОРСА........... АРЕ СТИГА СЪМ БРЪШТОЛЕВИЛ.... ЧЕ ВЗЕМАМ ДА СЕ ЯДОСВАМ....... КАК МОЖАХ ДА СЕ НАБУТАМ С ТОВА....... НЕ..........ДОВЕРИЕ.......
По вероятно е да искаш цената да падне, за да си купиш още акцийки на тънка цена.
Не искам да те обиждам, но не ти вярвам.
Поне аз не бих плюл по нещо, което искам да продам. щях да си мълча докато разтоваря позицията.
Коментар
-
ТА КАТО ГОВОРИХ ЗА ФУНДАМЕНТ ............ ДУНДО1............ ДА НЕ БЪРКАШ ДЕКОТЕКС С ДОВЕРИЕ .............. ДВЕТЕ СА В ДВАТА КРАЯ НА ГАЛАКТИКАТА БЪЛГАРСКА ФОНДОВА БОРСА........... АРЕ СТИГА СЪМ БРЪШТОЛЕВИЛ.... ЧЕ ВЗЕМАМ ДА СЕ ЯДОСВАМ....... КАК МОЖАХ ДА СЕ НАБУТАМ С ТОВА....... НЕ..........ДОВЕРИЕ.......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dundo1Първоначално изпратено от MoshitoХехе и тук излязах прав, посоката е пак надолу и това е неизбежно, подлъгахте се малко по отчета, но проблемът е, че сериозните институционалните инвеститори, избягват позицията, нещо повече - използват всяка възможност да излизат от позицията. Подценено да, струва повече да, но едно нещо струва, толкова на колкото го оценява пазарът, а той не вижда основание да се довери отново на мениджърите на доверие, които излъгаха доста иституционални инвеститори преди време, че всичко ок и дружеството ще се развива перфектно. Повярвайте, мениджърите на големите инвеститори са много злопаметни.
Tova estestveno sa moi li4ni nabludeniq i mnenie, no vremeto 6te pokaje
Коментар
-
АЗ ПИСАХ ЗА ИЗТОЧВАНЕТО И НАИСТИНА СИ МИСЛЯ ЧЕ ДРУЖЕСТВОТО НЕ Е В ДОБРО ЗДРАВЕ, А В КОНКРЕТИКА МОГА ДО ПОСОЧА - ФУНДАМЕНТА ПРОСТО ЛИПСВА, А ИМЕННО ТОЙ ЩЕ Е МНОГО ВАЖЕН СЛЕД 01/01/2007- ИНТЕРЕСНО ЩЕ МИ Е ДА ПОГЛЕДНА В БАЛАНСА - КАКВИ АКТИВИ ВСЕ ОЩЕ СА ИМ ОСТАНАЛИ НА ДЪЩЕРНИТЕ ДРУЖЕСТВА, ПРОСТО ЗА ДА ТИ КАЖА КАКВО ЩЕ ПРОДАДАТ СКОРО ДА СИ ОПРАВЯТ ОТЧЕТА......... НЕ ЧЕ АКЦИОНЕРЧЕТАТА ЩЕ ВИДАТ ДИВИДЕНТЕЦ......... НО ......... ИНТЕРЕСНО И КОЛКО ИМ Е ОСТАТЪЧНИЯ ПРОЦЕНТ В ДОВЕРИЕ -БРИКО..... КАТО ВИДИШ КОИ СА ИМ МЕНИДЖЪРИТЕ И ЩЕ РАЗБЕРЕШ КАКВИ СА ИМ ДРУЖЕСТВАТА........ ЛИЧНО МНЕНИЕ ............
Коментар
-
Първоначално изпратено от MoshitoХехе и тук излязах прав, посоката е пак надолу и това е неизбежно, подлъгахте се малко по отчета, но проблемът е, че сериозните институционалните инвеститори, избягват позицията, нещо повече - използват всяка възможност да излизат от позицията. Подценено да, струва повече да, но едно нещо струва, толкова на колкото го оценява пазарът, а той не вижда основание да се довери отново на мениджърите на доверие, които излъгаха доста иституционални инвеститори преди време, че всичко ок и дружеството ще се развива перфектно. Повярвайте, мениджърите на големите инвеститори са много злопаметни.
Tova estestveno sa moi li4ni nabludeniq i mnenie, no vremeto 6te pokaje
Коментар
-
Хехе и тук излязах прав, посоката е пак надолу и това е неизбежно, подлъгахте се малко по отчета, но проблемът е, че сериозните институционалните инвеститори, избягват позицията, нещо повече - използват всяка възможност да излизат от позицията. Подценено да, струва повече да, но едно нещо струва, толкова на колкото го оценява пазарът, а той не вижда основание да се довери отново на мениджърите на доверие, които излъгаха доста иституционални инвеститори преди време, че всичко ок и дружеството ще се развива перфектно. Повярвайте, мениджърите на големите инвеститори са много злопаметни.
Коментар
Коментар