If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Направих едно голямо усредняване на 2.3!!! След това се налапах и на 4.04. Време беше да дам път на младите. Когато почнат обратните диагонали, се чуствам много зле!!! Не е препоръка.
Kolega 33 degree, дано да си ги продал с прилична печалба. Ако е просто, за да напуснеш позицията, поради това , че вече не си на загуба - направо жалко. Тук тепърва започват силните усещания.
Та това е най-забавната позиция на БФБ. Винаги бих имал количество от нея, дори и ако трябва да чакам 2,3 или 5 години. От значение е каква част от портфолиото ти заемат и съответно колко мижеш да ги чакаш.
Както се казва - зависи от гледната точка.
Единственото, което ми харесва тук, а затова и влизам, е прякора, който форумците са измислили на този холдинг, а именно "Доверие обедНЕН холдинг", като зад това остроумие на кръсниците на холдинга, сигурно и се крият някои основания.....
Има основания разбира се;Пълно неразбиране,борсов скептицизъм,недоверие без основание,слаби познания и никаква квалификация,никаква информация,липса на опит,наивни опити за оригиналничене граничещи с безвкусица,младежки емоции граничещи със старческо оглупяване.Да изброявам ли?Струва си когато скучаеш да разгледаш темата в миналото.Тук има невероятни бисери, а и възможност да направиш за себе си оценка на някой мнения и участници.
В заключение ,какво казват големите специалисти :притежавам .....,но не е препоръка!:-)Препоръката ми бе на 2.30лв.
Довиждане мило Доверие!!! Днес се раделихме с теб. Ще носиш радости и уроци на някой друг. Благодаря ти, че ме научи да бъда търпелив!!! Не е препоръка.
Ami normalno e da stane takatuk dvijenieto sledva opredelena logika
I ne6tata neprekusnato se povtarqtPe4elqt hitrite
Ne e preporuka za pokupka ili prodajba
Tova e mnogo interesno kak iz4ezna turseneto pri DOVUHL)) mai 6te im izleze kusmeta na tezi,koito sa naredeni segaAz li4no 6te durja pone do 6 lv,a sled ot4eta 6te mu mislq dali da kupuvam pak
Pritejavam akcii
Коментар