Е сега вече нямям какво да кажа
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от PLPПървоначално изпратено от PLPАз пък да кажа от 2 години съм на пазара и почти винаги имам Доверие в портфейла си но за първи път виждам да липсваха на моменти оферти продава.Това според мен е показателно за силата на започващия тренд.Но може и да не съм прав -времето ще покаже и още нещо мисля че повече тези нива от около 2.30 повече няма да ги видим .Успех на всички влезли в позицията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от PLPАз пък да кажа от 2 години съм на пазара и почти винаги имам Доверие в портфейла си но за първи път виждам да липсваха на моменти оферти продава.Това според мен е показателно за силата на започващия тренд.Но може и да не съм прав -времето ще покаже и още нещо мисля че повече тези нива от около 2.30 повече няма да ги видим .Успех на всички влезли в позицията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НЕСТОРДа, вероятно ти, но и доста други като теб. Аз също понатоварих на тези добри нива, бидейки сигурен, че тренда ще се обърне.
Повярвай ми не сме предположили кой знай какво, просто се забавляваме.
Коментар
-
Лишната ми прогноза е в петък прехвърляме 6.00 лв.
Не се шашкайте, просто тази позиция си търси равновесната точка. След почти година яростно пренебрежение какво бихте могли да очаквате!? Случващото се за мен е напълно нормално, ако някой спечели от тази надпревара - Бог да го благослови за смелостта му, ръка му/им стискам.
Всичко , което казвам не е препоръка за каквото и да било.
Коментар
Коментар