IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• А фундаментец поне малко няма ли?

Коментар

• до голяма степен еуфория, а не вътрешна инфо

Коментар

• 244859

Коментар

• мисля че трудно ще пробие 4,50 - 4,65, все пак всичко зависи от инфото около холдинга, но е интересно че купувачите на твърдия връх с големите оферти са главно кобоси, което ми се вижда от една страна доста съмнително, от друга страна си мисля че може за имат вътрешна информация.

Коментар

• Газззззз
            Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro
              KAKVI NIVA MOJE DA STIGNE- 5,6,7 ILI 8 LEVA

E за съжаление това най-вероятно знаят само онези, които за два - три дни си напазаруваха 360 000бр. до момента. Все пак това не е Химимпорт, но с подкрепа - 5лв. са доста вероятни. Лично мнение.

Коментар

• KAKVI NIVA MOJE DA STIGNE- 5,6,7 ILI 8 LEVA

Коментар

• i az se chudia kade se skriha. interesno e che mnogo brokeri postopinno davaha za primer loshia management na doverie v komentarite za Dnevnik i Pari. Interesno mi e sega kakvo ste kazat)) Zaseheliavam samo che ne vkarah poveche po pozitsiata na 2.30. A che hoildingat e podtsenen spriamo vsichko ostanali e poveche ot ochevidno

Коментар

• Да някой търси да се снабди само с още някакви си 35 000 бройки. )))
                    Май е рано за обратно

Коментар

• Айде сега обратно, но явно съм в грешка....

Коментар

• Интересно нещо е нашата борса и повечето играчи в нея. Две страници по-назад в темата може да се прочетат невероятни есета на тема "незаинтересован и некоректен менидмънт на холдинга". Къде са сега тези творци да напишат по някой ред? Имаше и прогнози за цена под 2лв.

Коментар

• Коментар

• Коментар

• PAK NJAMA PRODAVA4I

Коментар

• Е това си е върха на сладоледа...всичко се обира
                                амии като гледам идва ренесанса на ликвидните холдинги......

Коментар

Working...
                                X