IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• irs031
    съветвам те въобще да не вярваш на това което ти казват от евър
    големи измамници са
    преди няколко години на всяка акция от масовата приватизация имаше по още една безплатна
    най вероятно безплатните ти акции са при тях
    по вероятно е първите ти акции кротко да си дремят в твоя лична сметка в централния депозитар
    имаш два проблема
    1. за да си търгуваш акциите ако те са в цд трябва да ги прехвърлиш в посредник
    2. по ще ти е изгодно да си продадеш акциите които са ти в евър отколкото да ги местиш в друг посредник щото евър жив ще те одерат от такси
    най добре иди в някой посредник и поискай да ти направят проверка къде са ти акциите
    *Не е предложение за покупко-продажба на ценни книжа.

Коментар

• Имам 100 акции значи имам 100 права.По колко лева мога да купя акции и колко броя.
      Ако имаш 100 - може да купиш 6(100/15 закръглено надолу) нови акции за 12 лв. всяка.
      източник
      http://www.doverie.bg/bg/ios.php или
      http://www.investor.bg/?cat=72&id=57957

Коментар

• Имам 100 акции значи имам 100 права.По колко лева мога да купя акции и колко броя.Акциите са в Елана от там ми казаха,че мога да купя 30 бр. на цена на която се търгуват сега.

Коментар

• Забравих да спомена че акциите се водят в подсметка към финансова къща Евър. Това ми го казаха от отдел Връзки с инвеститорите на Доверие. Оттам ми казаха и че не мога да си продам правата. Или трябва да купя акции срещу тях или нищо да не правя. Доколкото знам след търговията с правата има някакъв аукцион, на който всички които не са си продали правата им ги продават служебно, затова много ме учуди това дето го каза служителката им.

Коментар

• Трябва възможно най-бързо да отидеш в инвестиционен посредник, за да може да се регистрират акциите при тях. Т.е. инвестиционния посредник проверява в Централния Депозитар колко и какви акции ти се водят.

Процедурата по регистрация и проверка в ЦД отнема 1-2 седмици. След регистрацията акциите и правата се появяват автоматично при инвестиционния посредник на твоя подсметка.

Коментар

• Аз имам 100 бройки DOVUHL от масовата приватизация. Предполагам че съм получил 100 права срещу тях. Как мога да продам правата когато се пуснат в продажба при положение, че не ползвам услугите на нито един инвестиционен посредник. А иначе ако не ги продам, как мога да си получа парите за тези права от аукциона на който ще бъдат продадени служебно след приключване на търговията?

Коментар

• Няма обявена дата все още,мисля...И аз ги чакам.

Коментар

• права на DOVUHL

Някой знае ли кога ще се пуснат за търговия правата от увеличението на капитала на Доверие обединен холдинг?

Коментар

• Някой смятал ли е P/E на DOVUHL. Аз го смятам 13-14, което за по-ликвидните позиции е от най-добрите!

Коментар

• тук що така купувачите са на изчезване

Коментар

• Нови 225 000! За това ли си вдигнаха капитала да си ги изкупят обратно?!
                        някой да има някаква идея?

Коментар

• Първоначално изпратено от mashina
                          Първоначално изпратено от B.Graham
                          Може би Недялков Фемили излизат окончателно от фонда.
                          a dano! Che toia levak go razsipa DOVUHL-a Donev e mashina spored men i znae kak da gi napravi neshtata i opredeleno znae kak da pravi pari.
                          Надявайте се да е така наистина.Фамилията източи каквото можа.А Донев инвестмънтс може да спретне нещо много хубаво от останалото.
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                            Може би Недялков Фемили излизат окончателно от фонда.
                            a dano! Che toia levak go razsipa DOVUHL-a Donev e mashina spored men i znae kak da gi napravi neshtata i opredeleno znae kak da pravi pari.

Коментар

• Може би Недялков Фемили излизат окончателно от фонда.
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Нови 200 000?

Коментар

Working...
                                X