Набутаха го в индекса, а темата неотваряна, от 10 дни, направо девствена Да плачем или да се смеем ?!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от relatively new Разгледай мнениетука минаха бая едри пакети последните седмици. дали Фармата си купи????
Лично мнение...
Коментар
-
Първоначално изпратено от neznae6 Разгледай мнениеПрез масовата приватизация съм купил акции на Доверие. След това, явно е имало увеличение на капитал и на всяка акция е дадена по още една, но про направена справка в ЦД, излиза, че тези акции са при брокер. Може ли някой да ми каже при кой брокер да си търся акциите от увеличението. Благодаря предварително.
Коментар
-
През масовата приватизация съм купил акции на Доверие. След това, явно е имало увеличение на капитал и на всяка акция е дадена по още една, но про направена справка в ЦД, излиза, че тези акции са при брокер. Може ли някой да ми каже при кой брокер да си търся акциите от увеличението. Благодаря предварително.
Коментар
-
Първият магазин на Mr.Bricolage в Сърбия отвори врати
Първият магазин на Mr.Bricolage в Сърбия отвори врати
Първият магазин от веригата Mr.Bricolage в Сърбия отвори врати. Инвестицията е на стойност 9 милиона евро. Предстои откриването на още 4 магазини от веригата в Белград, Нови Сад и Суботица. С това Mr.Bricolage ще стане една от водещите вериги от типа „направи си сам" на сръбския пазар.
След тържествен водосвет първият магазин на Mr.Bricolage в Сърбия отвори врати. С това марката Mr.Bricolage разширява присъствието си на Балканския полуостров. На официалната церемония присъстваха посланикът на Франция в Сърбия Жан-Франсоа Терал, българският посланик Георги Димитров, кметът на Ниш Милош Симонович, а акционерите домакини бяха представени от Бруно Кантони, директор „Международно развитие" на Mr.Bricolage, Франция, Андрей Евтимов, изпълнителен директор на „Доверие Брико", и Милен Христов, изпълнителен директор на „Брико Спец", дружеството, което представлява Mr.Bricolage в Сърбия.
Ден преди откриването на магазина Андрей Евтимов и Милен Христов се срещнаха със сръбския министър на търговията и услугите Слободан Милосавлевич и с вицепремиера и министър на регионалното развитие Младен Динкич. На срещата бяха обсъдени възможностите за сътрудничество между държавата и бизнеса.
Магазинът на Mr.Bricolage в Ниш е с обща площ от 5800 кв. м и осигурява 180 паркоместа за своите клиенти. В него работят 75 служители. Догодина предстои откриване на магазин от веригата Mr.Bricolage в Албания, като той ще е в столицата Тирана.Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.
Коментар
Коментар