IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Набутаха го в индекса, а темата неотваряна, от 10 дни, направо девствена Да плачем или да се смеем ?!

Коментар

• Първоначално изпратено от relatively new Разгледай мнение
      тука минаха бая едри пакети последните седмици. дали Фармата си купи????
      Моето усещане е същото, както и смешните резултати които се обявяват. Явно някои хора имат интерес цената да е ниска още известно време, за да могат да увеличат дела си

Лично мнение...

Коментар

• тука минаха бая едри пакети последните седмици. дали Фармата си купи????

Коментар

• тука няма ли някой да изкупи до 3 лв. и да го вкара в софикса.....

Коментар

• Берекета е получваш справка за индивидуалната си партида където личи всеки месец твоята вноска - 5 % удръжка за поддъране на сметката ! Това ако не е обир пладнешки .....не знам защо се наричат Доверие ...след като си е КОЖОДЕРИЕ

Коментар

• Първоначално изпратено от neznae6 Разгледай мнение
              През масовата приватизация съм купил акции на Доверие. След това, явно е имало увеличение на капитал и на всяка акция е дадена по още една, но про направена справка в ЦД, излиза, че тези акции са при брокер. Може ли някой да ми каже при кой брокер да си търся акциите от увеличението. Благодаря предварително.
              Тези, които си записал по време на масовата приватизация (25) са по твоя сметка в централния депозитар (или в ОББ, не съм сигурен), а тези от увеличението (25) са в Евър (финансова къща). ето ти и линк: http://www.ever.bg/

Коментар

• През масовата приватизация съм купил акции на Доверие. След това, явно е имало увеличение на капитал и на всяка акция е дадена по още една, но про направена справка в ЦД, излиза, че тези акции са при брокер. Може ли някой да ми каже при кой брокер да си търся акциите от увеличението. Благодаря предварително.

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                  Първоначално изпратено от frei1974
                  Коко -тука валидна ли е още старата графика.
                  Не е коректно да коментирам - защото съм вече в кюпа и подлежа на ударите на КФН заради финансов интерес
                  ще ме накара6 да кажа че долното ми мнение не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от frei1974
                    Коко -тука валидна ли е още старата графика.
                    Не е коректно да коментирам - защото съм вече в кюпа и подлежа на ударите на КФН заради финансов интерес

Коментар

• ...освен това и доста големи пакети минават напоследък.
                      ина4е май са третия по големина здравен фонд.
                      ако стане задължително доп. здр. осигуряване наистина ще
                      има берекет.

Коментар

• тука като тръгне здравната реформа и като затворят половината болници
                        ще бъде интересно.

Коментар

• Първият магазин на Mr.Bricolage в Сърбия отвори врати

Първият магазин на Mr.Bricolage в Сърбия отвори врати

Първият магазин от веригата Mr.Bricolage в Сърбия отвори врати. Инвестицията е на стойност 9 милиона евро. Предстои откриването на още 4 магазини от веригата в Белград, Нови Сад и Суботица. С това Mr.Bricolage ще стане една от водещите вериги от типа „направи си сам" на сръбския пазар.

След тържествен водосвет първият магазин на Mr.Bricolage в Сърбия отвори врати. С това марката Mr.Bricolage разширява присъствието си на Балканския полуостров. На официалната церемония присъстваха посланикът на Франция в Сърбия Жан-Франсоа Терал, българският посланик Георги Димитров, кметът на Ниш Милош Симонович, а акционерите домакини бяха представени от Бруно Кантони, директор „Международно развитие" на Mr.Bricolage, Франция, Андрей Евтимов, изпълнителен директор на „Доверие Брико", и Милен Христов, изпълнителен директор на „Брико Спец", дружеството, което представлява Mr.Bricolage в Сърбия.

Ден преди откриването на магазина Андрей Евтимов и Милен Христов се срещнаха със сръбския министър на търговията и услугите Слободан Милосавлевич и с вицепремиера и министър на регионалното развитие Младен Динкич. На срещата бяха обсъдени възможностите за сътрудничество между държавата и бизнеса.

Магазинът на Mr.Bricolage в Ниш е с обща площ от 5800 кв. м и осигурява 180 паркоместа за своите клиенти. В него работят 75 служители. Догодина предстои откриване на магазин от веригата Mr.Bricolage в Албания, като той ще е в столицата Тирана.
                          Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• Голямо раздвижване в края на 9-месечието тук!Да не би да очакват някакъв добър отчет тука?

Коментар

• Коко -тука валидна ли е още старата графика.

Коментар

• Отдавна не бяха минавали пакети от по 7000 акции,тука.
                                Дано да е за добро лекото раздвижване!

Коментар

Working...
                                X