IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Последни новини от X3News Вътрешна информация по чл. 4 от Закона срещу пазарните злоупотреби с финансови инструменти 26-09-2011

Доверие Обединен Холдинг АД-София
    www.doverie.bg
    Потвърден проспект

С Решение № 598-Е от 19 септември 2011 г. Комисията за финансов надзор потвърди проспект за публично предлагане на емисия акции, които ще бъдат издадени от „Доверие - Обединен Холдинг” АД, гр. София, в резултат от увеличение на капитала на дружеството от 14 006 093 лева до 16 306 093 лева. Емисията е в размер на 2 300 000 броя обикновени, поименни, безналични, свободно прехвърляеми акции с номинална стойност 1 лев всяка и емисионна стойност 3.50 лева. Емисията ще се счита за изпълнена само, ако бъдат записани и платени най-малко 1 150 000 акции, в който случай капиталът на дружеството ще бъде увеличен само със стойността на записаните акции.
    Вписва емисията акции (в процес на емитиране) във водения от КФН публичен регистър.

Прикачени файлове:
    Потвърден проспект за първично публично предлагане на емисия акции
    Регистрирани емисии: - 5DOV

Коментар

• Тука играта стана интересна!

Коментар

• Хм, това че са им одобрили проспекта с емисионна 3.50 не означава категорично че тръгва увеличение на толкова. Могат да променят емисионната и да внесат нов проспект. Да видим как ще го играе ОД.
        Логично е като ще налива пари в компанията (ясно е че друг надали ще запише), да го направи поне на по-ниска цена за да си увеличи по-изгодно дела. Но може и да има други интереси и подбуди... ще следим казуса

Коментар

• Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнение
          Според Дневник и Инвестор КФН е одобрила проспекта за публично предлагане на акции на Доверие с емисионна стойност 3,50 лв с който проспект е планирано увеличение на капитала.
          http://www.dnevnik.bg/pazari/finansi...ot_nadzora_da/

Тука стана дявол на магаре...Донев ще увеличава на 3,5 а индексният на 1,5...

Коментар

• Според Дневник и Инвестор КФН е одобрила проспекта за публично предлагане на акции на Доверие с емисионна стойност 3,50 лв с който проспект е планирано увеличение на капитала.

Коментар

• ОД я пусна тая акция по пързалката.
              Май му писна да я подпира, а ПФ да го играят пас.
              Предполагам и увеличението ще е при съвсем друга емисионна, може би ще остави на индексния да я направи, защо не и 1 лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от naxos
                Kakvo stava s Doverie?Do koga 6te padacenata i za6to ? Koga 6te e uveli4enieto na kapitala?
                Пробвай да цъкнеш кирилица. Може пък да тръгне нагоре

Коментар

• А га ви хортувах вие не верувате.

Коментар

• Купувайте Дуверие.Препоръката се отнася за всички сашета и после да не ми кажат че не съм ги предупредил.

Коментар

• Doverie.bg

Коментар

• последните пакети може и Фармата
                        да ги е вzела, но пък не мисля Донев
                        да се интересува от холдинга, а само
                        да придобие евтино фармац. му компании.
                        освен това _ 3а какво са им парите да кажат ???

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                          Според мен - лошо в тоя момент ))
                          То да ти кажа, с увеличенията никога не знаеш добър ли е или лош моментът. Аз от туй Доверие имам едни лоши спомени, та ще съм пас тука.
                          He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
                            Наистина няма пушек без огън!

Капитала ще увеличаваме...
                            Според мен - лошо в тоя момент ))
                            Не е препоръка... !!!
                            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Някой може ли да ме ъпдейтне за това кой е основният бизнес на този хилдинг и съответно кои са му основните активи - като дружества?

Коментар

• интересно дали тук ще се получи подобно на еврохолд и цената да скочи до мин. емисионната цена от 3,50 - заслужава си да се пробва май

Коментар

Working...
                                X