Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЗа такива като Мунчо и тебе съм карък за себе си и моето семейство не съм ...
И аз плаках когато влязохте в Табаците но сега всичко се връща.....стократно.
тука говорим за борсата. А табаци аз не съм купувал, не пуша , за други незнам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеИ защо беше нужен този цирк г-н Донев?!
Защо не спряхте увеличението по-рано след като не сте искали да записвате на цена по-висока от пазарната??
Започвате да губите все повече доверието на пазара към вас!
Точно в такива трудни периоди си проличават качествените миниджъри!
Но по отношение на Доверие Холдинг - не мисля че трябва да го виним! Тук причината за бруталния провал е Булбанк - които се изср.ха преди месец до 1.60!
Вероятно увеличение все пак ще има, но вместо по 3.50 - ще записват по 1.80 - 2.00 например! Хем делът който ще придобият ще е двоен!
Имам само 200 акции тук! Придобити на 1.60!!!! Т.е. мисля, че мнението ми е обективно и неподвластно на събитията от последните няколко "сесии" (в кавички е, защото това не е пазар - а експлозия на депресивността и абсурдността).
Мнението ми, разбира се, не е препоръка за каквито и да било инвестиционни решения!
А по отношение на Донев - нека не забравяме че и той е човек - и като такъв не може емоционално да се дистанцира от случващото се не само на БФБ, ами и в БГ, и Европа.. На всичкото отгоре и неговата касичка не е бездънна!
И още нещо - единици са тези бели рицари на БФБ!
А Огнян Донев многократно е доказвал соята коректност!
Поради това определено заслучава "доверие" Но нека знае, че то не е безконечно - и всяко действие се следи изкъсо от изстрадалия БФБ инвеститор! (стана малко като проповед...
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеТи наистина си голям карък , къде влезеш всичко.....
И аз плаках когато влязохте в Табаците но сега всичко се връща.....стократно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеИ защо беше нужен този цирк г-н Донев?!
Защо не спряхте увеличението по-рано след като не сте искали да записвате на цена по-висока от пазарната??
Започвате да губите все повече доверието на пазара към вас!
Точно в такива трудни периоди си проличават качествените миниджъри!
Смятам че ще се вдиге все пак акцията новогодишно...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеИ аз станах като теб по 3К акции в ССВ и Доверие....50 на 50....
Коментар
-
Първоначално изпратено от frei1974 Разгледай мнениеМомци не е добре тук работата.Късмет ви желая.Немам.
Коментар
-
Момци не е добре тук работата.Късмет ви желая.Немам.Пълен провал за увеличението на капитала на Доверие обединен холдинг
http://www.investor.bg/news/article/126685/339.html
Коментар
-
Здравейте пичове и пички
http://www.investor.bg/news/article/126428/339.html
И сега к'во......Тук никой май няма да запише.Няма да правя аналогия с едно друго увеличение на капитала ,което явно ще бтде записано на 100%.
Просто....Совите не са това което са.
Не е препоръка за покупко-продажба на акции.
Успех и лек ден на всички
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеПич, провери си пак какво и къде си чел, щото пишеш някви дивотии
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение...
При увеличение на капитала се избира ИП и в едно от задълженията му влиза ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеТука е интересно, че ако Донев запише всички акции от увеличението ще мине 50% в ДОХ.
Коментар
Коментар