IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тук влязох плахо на 0.80, погледнете графиката.. ако почне да се качва може да е ракета

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
      Брееей.....тук толкова умряло.То и Фармата не мърда,ама поне има ликвидност
      Здравей,
      какво обикаляш в темата ,като простинала кокошка ....
      Ако искаш да продадеш взимай пример от хитреците от Карол който не се успокоиха с тези 200 и следващите бройки да ги сложат на дадена цена... повече от минута ...и с разлика десета от стотинката...
      Тука и да сравняваш с Фармата ,ситуацията е друга... Единственият продавач беше ОД мисля чрез Елфарма и то защото само търгово му трябва в тази обстановка.....
      Тук не става въпрос за 10 стотинки качване а за двойно ,но няма да е сега а след изборите ... ОД като шеФ на един от големите съюзи на работодатели ще бъде водещо лице при едно ново управление....във всяка една сФера на икономиката ,безработицата , увеличение на заплати и т.н.....Не пиша за по фрапиращи новини да влезе в ново правителство...
      Не е препоръка..
      Поздрави!.

Коментар

• Брееей.....тук толкова умряло.То и Фармата не мърда,ама поне има ликвидност

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
          Батя да споделя когато загубат е над 20 %, 2 % тук вярно си е хвалба
          Ок, ще си взема бележка!

Бобан, аз винаги следя алтернативите. И след като намерих по-добра от тази... действах
          Дано сега се покачи, след като вече няма да натискам. Успех!

Коментар

• А аааааааааааа.......ти ли продаваш бе,Батя.......

Усетил си се.....или си избързал.......един Господ знае......

Май за сега ...за мен си прав,ама......
            На тия ОД ....шитове.....май е нормално,за сега,ама не се знае.......

Аз послушах Монти(за какво ли)......ама знаяе ли Човек...

Да си бях взел ХИМ .......пак...тогава.........а Монти........Не е ли било по-добро вложение...

Кажи ако искаш.ДА или НЕ.....не обяснения

Аре успех и готини дни....

Те май почнаха

УСПЕХИИИИИИИИИИ
            .......и не е ПРЕПОРЪКА

Коментар

• Батя да споделя когато загубат е над 20 %, 2 % тук вярно си е хвалба

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                Нали все ме гълчите че не си казвам загубите а само ударите

Е, сега си допродадох пакета тук с 2% загуба
                Не стана спекулата за НГ както я мислех и насочих ресурса към по-интересна идея

успех на инвеститорите!
                Батя, аз като продам с такъв % го смятам за печалба бе човек
                Между другото ти ли се местеше последните дни и последно на 0,808-,0807?
                А с другия продавач на същите нива какво стана? И той ли отърва, че не бях пред компа, но гледам, че продава се е вдигнало лекичко?
                Last edited by 15%; 11.01.2013, 17:45.
                Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Нали все ме гълчите че не си казвам загубите а само ударите

Е, сега си допродадох пакета тук с 2% загуба
                  Не стана спекулата за НГ както я мислех и насочих ресурса към по-интересна идея

успех на инвеститорите!

Коментар

Монти,абе май ти си Каръка ,като се замисля

КОРП...не е мръднала
                    тук също
                    ХИКА също
                    ....Другите ти ги забравих

Ааааа Петрол.....и там така....
                    Я се вземи в ръце....Аааааааа
                    E грях ти на душата...
                    Хиката ...е изчислявахме спрямо ХИМ че има 80 % качване а ХИМ 80 % спад...
                    Това 1,4 до 2,4 не ги смяташ....
                    Корп от 74 до 85 е пак качване...
                    Петрол от 4 лв до 6,8 лв...
                    Ст. планина от 2, до 2,65 лв....
                    Само Доверие ми е проблем но и днес дадох над една хилядарка за каузата...
                    Не е препоръка...
                    Last edited by Монти; 11.01.2013, 17:39.

Коментар

• Монти,абе май ти си Каръка ,като се замисля

КОРП...не е мръднала
                      тук също
                      ХИКА също
                      ....Другите ти ги забравих

Ааааа Петрол.....и там така....
                      Я се вземи в ръце....Аааааааа

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Бобане,
                        да не си ти Каръка на позицията и чакаме да излезеш....
                        Едно приятелче ми каза че Каролче продава за да си купи сигурно ТИМ и сие ....
                        Та ако продаваш да не стане като онзи виц.... продал старата си къща а не купил новата и жена му се нанесла при новия собственик....с половинеата парички зестра.... ..
                        Тццц...не позна ...не продавам...даже ще ти кажа,че първите 100бр за деня аз ги купих...Наистина ми продаде И тогава каролец

Ми може и аз да съм каръка..знаеш ли....Като слушам чужди мнения....

Нали знаеш вица за оная дето вървяла сама по тъмното късно вечер,и като я сгащили викала...Ами еб@те ме кат' съм лекомислена

Коментар

Не съм Монти,ама май може и да стана.Тези ги купувах тук ,когато ХИМ беше ...ехеейййй в ниското......сега ...направи 50%...а тези седят.

Параметрите са едно нещо,но по-важно е търсенето и настроенията ....Дано се вдигне,че да бягам

Не плюя ОД...Казвал съм само истини,може да се провери.
                          Поздрави и Успех

Бобане,
                          да не си ти Каръка на позицията и чакаме да излезеш....
                          Едно приятелче ми каза че Каролче продава за да си купи сигурно ТИМ и сие ....
                          Та ако продаваш да не стане като онзи виц.... продал старата си къща а не купил новата и жена му се нанесла при новия собственик....с половинеата парички зестра.... ..

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                            Понеже много плюеш Огнян Донев и сега ти го връща.... Финасово...
                            Ще и дойде времето ,видял си финансовите параметри и нещата не са лоши и тя е от пени маркета а те рано или късно излитат ,когато най не очакваш..........
                            Тя е единствената от онзи големият списък преди НГ която не е избухнала..
                            Абе ти да не си продавача...

Поздрави!
                            Не съм Монти,ама май може и да стана.Тези ги купувах тук ,когато ХИМ беше ...ехеейййй в ниското......сега ...направи 50%...а тези седят.

Параметрите са едно нещо,но по-важно е търсенето и настроенията ....Дано се вдигне,че да бягам

Не плюя ОД...Казвал съм само истини,може да се провери.
                            Поздрави и Успех

Коментар

Тук ....ебаси яловата работа.При "лошите акции" се надпреварват кой да купи....тук....

Монти,един път те послушах за тези хартии.....и сгреших.Ама хак да ми е....

Сега ми дължиш обезщетение за пропуснати ползи,да знаеш

Понеже много плюеш Огнян Донев и сега ти го връща.... Финасово...
                              Ще и дойде времето ,видял си финансовите параметри и нещата не са лоши и тя е от пени маркета а те рано или късно излитат ,когато най не очакваш..........
                              Тя е единствената от онзи големият списък преди НГ която не е избухнала..
                              Абе ти да не си продавача...

Поздрави!

Коментар

• Тук ....ебаси яловата работа.При "лошите акции" се надпреварват кой да купи....тук....

Монти,един път те послушах за тези хартии.....и сгреших.Ама хак да ми е....

Сега ми дължиш обезщетение за пропуснати ползи,да знаеш

Коментар

Working...
                                X