IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Кюфте 8% от капитала

Коментар

• Панди4, понеделник бе братле. Вчера сделките на 1ви, сетълмент и или на 5ти или на 6ти ще има развитие ако ще има, в зависимост дали правят сетълмента и веднага пускат бюлетина или първо пускат и обработват за следващия ден. Така, че или Пон или Вт.

Коментар

• A +Т2 не влияе ли ?

Много бързаш според мен

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
          В колко часа се обновява? Сетълмент има ли?
          Last edited by Manyface God"; 02.06.2017, 09:38.
          The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

От днес ще следиш !
            пак няма промяна във фрий фпоута

http://www.csd-bg.bg/STATISTIC/FREE_FLOAT_20170531.pdf
            http://www.csd-bg.bg/STATISTIC/FREE_FLOAT_20170601.pdf
            destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Много ми е трудно да ти разбера писанията ,но не си такъв Калибър за да се задълбочавам ,после разбрах че не съм единствен и ми олекна .......
              за това написах Кипуси и Енигма съчетано с арабското летоброение........
              Иначе Доверие е акция с перспектива ,но не на тази цена ...
              Може би под 1,90 .......с цел търгово слеед куп години...
              Не е препоръка...

Трудно си е , то и с фуния да наливаш кога чепа го нема ,- се до там ша стигаш -
              -"Иначе Доверие е акция с перспектива ,но не на тази цена ...
              Не е препоръка..."
              - силно мнение дума да няма ... и разбрираемо написано!

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение

Нямам време да ти дешифрирам написаното. Значи си имал акции , сега нямаш, и е време да плюеш. Моите очаквания са за търгово около счетоводна цена която в момента е 3.97 лв и продържава да расте. Имам и Софарма така че се надявам и там да растем силно.

Амииии, дето се вика....- Ха дано ..... - а продължението си е за разбиране

Коментар

• Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнение
                  Монти, не пиши тук!
                  Ами последни път като писах бЯхте на 2,28 а сега сте на 2 ,требва барут,сирееч леФчета а не лизачи и мултиникови........

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение

От Софарма са писали пред КЗК наскоро че ще купуват поетапно на пазарна и ще правят търгово и то за година а вие от къде мислите други сценарии няма идея. Няма много балъци да се хванат да продават особено ако покупката днес е била на Софарма или свързано дружество.

За Инта общо взето имах добро мнение но наистина пише много объркващо.
                    Според мен този пакеет няма да единствен , ще гледаме другите на какви цени минават..
                    Според мен и много други и а и на един от корифейте С.Николов от ПФБК а не Сашо Николов от Карол ,следващите месеци ще бъдат на много слаба ликвидност и търговия ако е верно ще седиме на ръцете си и ще люпим семки на плажа и това било умствено развитие...да не правиш нищо ,понеже чакаш дивиденти и пазиш кеша си.......

Коментар

• Монти, не пиши тук!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Много ми е трудно да ти разбера писанията ,но не си такъв Калибър за да се задълбочавам ,после разбрах че не съм единствен и ми олекна .......
                        Не е препоръка...
                        От Софарма са писали пред КЗК наскоро че ще купуват поетапно на пазарна и ще правят търгово и то за година а вие от къде мислите други сценарии няма идея. Няма много балъци да се хванат да продават особено ако покупката днес е била на Софарма или свързано дружество.

За Инта общо взето имах добро мнение но наистина пише много объркващо.

Коментар

Не това те попитах , а за реципрочна цена на Фарма "по твоя аршин" спрямо ДОХ, и не аз "водя" тая тема с цифри и графики от месеци!

И чети- не само пиши (а ла Монти) ;- казах кога съм се разделил с ДОХ и не препоръчвам нищо по темата!
                          Като водач е редно да осветлиш и другата компания по твоя метод , не мислиш ли че е по коректно?
                          Не е препоръка...

Коментар

• В този ред на мисли някой може ли да каже нетната стойност на активите винаги ли е равна на счетоводната стойност? Разбрах, че от активите се вади малцинственото участие, а задължителните застрахователни резерви вадят ли се?

Keep going ...

Коментар

Сохо, с доза неприязън, приключилсъм я тази позиция е заявено по долу!
                              За тебе лично, на три нива ;- от 0,72 до 1,16
                              от 1,07 до 1,64 с 10бр е моя сделка и до 0000бр на 1,58
                              и отново на борда 1,53ср. до 2,18 с 4030бр. - резултат;- много добър !
                              Нямам време да ти дешифрирам написаното. Значи си имал акции , сега нямаш, и е време да плюеш. Моите очаквания са за търгово около счетоводна цена която в момента е 3.97 лв и продържава да расте. Имам и Софарма така че се надявам и там да растем силно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение
                                Продължавам да не разбирам какво общо има написаното от теб с цената на Доверие ОХ? Почвам да си мисля, че искаш да използваш кноу-хауто ми за друга компания? Ако е така да знаеш, че не си единствения и това е нещо, което съм разработвал много време и го давам бонус за акционерите на Доверие ОХ защото вярвам, че когато искаш е хубаво и да дадеш...
                                БРАВОоооо! - как позна , че не бях се сетил за това!!!
                                все пак ти подредихме темата , ако да не посмя да отговориш !

Коментар

Working...
                                X