Първоначално изпратено от Bivol
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениеИма и нещо друго... аз вярвам на г-н Донев и съм готов да му продам акциите си на каквато цена прецени той! За мен преди всичко е важно да знам, че акцията няма да падне под 2 лв.?
Коментар
-
Доста неща се казаха на срещите и не знам доколко е коректно да изнасям информация от тях. Предполагам, че г-н Донев внимава какво говори и сигурно е ок да излиза в публичното пространство, но аз лично без да знам със сигурност избягвам да го правя.
Впечатленията ми са, че чрез fortiss говори г-н Донев или поне той успява да предаде думите му по-точно защото аз притежавам акции и до някаква степен съм обременен от това и е възможно да чувам само това, което искам.
Keep going ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнениеЗащо има такова мълчание в този форум? Сещам се "че мълчанието е злато" и всички, които мълчат и не споделят сега продават....
Профит набира сили да е закара в подножието на 3+
Коментар
-
Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнениеДа предположим че тези обеми от вчера и днес ще са достатъчно да има търгово предложение, то следващите резонни въпроси е в какъв период ще се отправи и на каква цена. дали ще е в рамките на тази година?
1. (изм. - ДВ, бр. 8 от 2003 г., в сила от 01.03.2003 г., изм. - ДВ, бр. 39 от 2005 г.) да регистрира в комисията съгласно чл. 151 търгово предложение към останалите акционери с право на глас за закупуване на техните акции и/или за замяната им с акции, които ще бъдат издадени от предложителя за тази цел, или
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеТакъв голям % имат само Софарма (30%) и Телекомплект АД 1,671,244 (8,92%)
Коментар
Коментар