Първоначално изпратено от SoHo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнениеА призна си, че си писал глупости, като подвеждаше хората, че ще има търгово. Вече и ти не вярваш в това!
След време дано да си признаеш и за дупката от 8 милиона ли беше дето отворихте с тези перилни препарати. Голямо пране е там да знаеш
А за Софикс, ще се разбере скоро. Ако не влезете, не знам какво ще кажеш
Ще трябват следващи опорка Щото пич, това, което пишете е малоумно.
Коментар
-
А призна си, че си писал глупости, като подвеждаше хората, че ще има търгово. Вече и ти не вярваш в това!
След време дано да си признаеш и за дупката от 8 милиона ли беше дето отворихте с тези перилни препарати. Голямо пране е там да знаеш
А за Софикс, ще се разбере скоро. Ако не влезете, не знам какво ще кажеш
Ще трябват следващи опорка Щото пич, това, което пишете е малоумно.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнение
Нещо се бъркаш, нито едното нито другото. Коментирам Доверие и абсурдността на ситуацията. Че се "подлъгахте" по търгово, че една откровено неизгодна сделка я възхвалявате, че едва ли не Доверие става следващия P&G и подобни малоумщини, които се пишат в тази тема. И не забравяй, че аз пишех заедно с теб тук преди година, когато цената беше и под 70 ст., тогава основания имаше. Така, че на мен не ми обяснявай :-)
а ти гледай си Бедо и се надявай арменеца да спре с номерата
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Не очаквам от човек който хвали Бедо и плюе Донев да разбира какво говори.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнение
Ами не знам какво съм се изложил, като ви разправях, че питането до КЗК е партенка и че търгово няма да има, а ти се навише, че ще има. Не помниш ли?
После почнахте да се навивате за перилните препарати и за Софикс. И това са глупости, и после не знам на какво ще се навивате, та затова питам
Коментар
-
Саше няма смисъл да се напъваш да пишеш глупости. Мисля че във форума вече достатъчно се изложи. По добре смени името и чети малко повече и може пък да имаш някакъв успех. В крайна сметка пазара има много да расте и не е късно да се промениш все още.
После почнахте да се навивате за перилните препарати и за Софикс. И това са глупости, и после не знам на какво ще се навивате, та затова питам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнениеИма една интересна хипотеза, за която съм сигурен не са се сетили феновете. Ако случайно Доверие влезе в Софикс, акцията "вероятно скача", трябва феновете да се молят да няма търгово, щото ако има и Софарма почне да консолидира и Доверие знаеме за правилата 20% тежест на една група, то Доверие ще трябва да излезе от Софикс и да му падне пак цената...как мислите, до вчера се молеха за търгово, после при този развой ще се молят пък да няма Сега се раздват на новата придобивка за Перилните Препарати, после ако Софарма придобие ще се молят да се продава всичко на парче, щото Софарма е фармацевтичен холдинг и не е прилично и Перилни препарати да развива, освен ако не се насочва към другия бизнес с прането на, да не казвам
- 1 like
Коментар
-
Има една интересна хипотеза, за която съм сигурен не са се сетили феновете. Ако случайно Доверие влезе в Софикс, акцията "вероятно скача", трябва феновете да се молят да няма търгово, щото ако има и Софарма почне да консолидира и Доверие знаеме за правилата 20% тежест на една група, то Доверие ще трябва да излезе от Софикс и да му падне пак цената...как мислите, до вчера се молеха за търгово, после при този развой ще се молят пък да няма Сега се раздват на новата придобивка за Перилните Препарати, после ако Софарма придобие ще се молят да се продава всичко на парче, щото Софарма е фармацевтичен холдинг и не е прилично и Перилни препарати да развива, освен ако не се насочва към другия бизнес с прането на, да не казвамLast edited by Sashko; 13.07.2017, 19:15.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
добре, какво точно са постигнали за повече от три години откакто владеят Доверие Капитал?Last edited by Sashko; 13.07.2017, 18:54.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Blagovest Разгледай мнениеКупувайте!!! Препоръката е за strong buy.
http://www.youtube.com/watch?v=st-O7DxPeIc
http://www.youtube.com/watch?v=-rQxI3-xSeg
Коментар
-
Купувайте!!! Препоръката е за strong buy.
http://www.youtube.com/watch?v=st-O7DxPeIc
http://www.youtube.com/watch?v=-rQxI3-xSeg
Коментар
-
Малко да върна лентата за Пандичката Статията е от 2014-та
http://www.investor.bg/novini-i-anal...vident-172282/
Доверие обединен холдинг АД е нямал пълен контрол над Доверие Капитал АД въпреки мажоритарния си дял от 54,12% поради особености в устава на Доверие Капитал АД.
Според устава на Доверие Капитал АД, решенията на общото събрание на акционерите се вземат с мнозинство от 2/3 от целия акционерен капитал, освен когато уставът или закон не изискват по-голямо мнозинство. Расафи ЕООД и Креста Консултинг са имали общо над 1/3 от капитала и са били с блокираща квота. Нещо повече, за редица решения е изисквано мнозинство от 80% от целия капитал на Доверие Капитал АД, следователно и Расафи и Креста Консулт са притежавали блокираща квота. Такива решения са били увеличение и намаление на капитала, промени в устава и други.
Друго събитие от този месец е новият собственик на Расафи ЕООД. От 7 май 2014 г. това вече не е Дарик АД, а Индустриален холдинг - Доверие АД (последното е 94,24% собственост на Доверие обединен холдинг АД, а представляващ е Борис Борисов). Още на 7 май 2014 г. представляващият Радосвет Радев е сменен със Савина Михайлова.
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
Коментар