Първоначално изпратено от Иво Орозов
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
На Стоев му трябва банка но не знам защо!
А защо 3лв ами примерно там някаде ще искат да увеличат капитала и да вземат спящите акции на бабичките...
Крайно време е, да се разчисти този ребус, Откога разправям, че дори и стара планина холдинг не е за индекс!!!! Абсолютно фантастични и нереални фрифлоути, водещи до индексни недоразумения. хартиени индекси а не реално жизнени за икономиката структури. Нека тези които заслужават повече, да идат по-напред. За да не кажете че гроздето били кисело, - изобщо даже не ми е кисело, имам от няколко месеца хартии на доверието,, но никак не ми пречи, да гледам принципно на цялата индексна "шашкания"
Коментар
-
На Стоев му трябва банка но не знам защо!
А защо 3лв ами примерно там някаде ще искат да увеличат капитала и да вземат спящите акции на бабичките...Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Донев крепеше Софарма а Стоев пасуваше.....Toва, че предимно Стоев купува Доверие а не Донев как ще вдигне акцията до 3 лева? За мен е просто любопитен факт как са се разпределили.
А защо 3лв ами примерно там някаде ще искат да увеличат капитала и да вземат спящите акции на бабичките...
Коментар
-
Ха добър ден! Другата седмица да не се чудите на 3лв как и защо!
и спецялно за спеца Батя ако си купил Трейс не го продавай да не “ривеш “ пак !Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеПрави ми впечатление, че купуват фирмите по-близо до Венцислав Стоев а не фирмите по-близо до Огнян Донев....
и спецялно за спеца Батя ако си купил Трейс не го продавай да не “ривеш “ пак !
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеКъде ще ходи това Доверие? Айде, взимат банка, ама не е подарък...тепърва ще се плаща!?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от jorsibg Разгледай мнение
Още по-интересното е фонда ще ги пълни ли в пълен обем или като Холдинг Варна в момента ,на една пета от необходимотоМненията ми не са препоръка за търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от margen Разгледай мнениеИнтересно е има ли сформиран пакет за Софикс, че не останаха много свободни акции тепърва да се събира.
Коментар
Коментар