Първоначално изпратено от kubrat
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение
Заема от Софарма е дългосрочен, мисля на три процента, не мисля че ще го връщат скоро, риска се поема от Софарма, така че за Доверие е перфектно, няма защо да увеличават капитала.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеИма покана за ОСА и няма точка за увеличаване на капиталът заради покупката на банката. Явно на този етап финансите им се връзват и без да предлагат нови акции.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от oslo Разгледай мнениевчера говорих с приятел от Молдова, живее от отдавна в България със цялото си семейство
каза че в Молдова населението вече е - 50%
той и цялото му семейство имат двойно гражданство и Молдова ги води, че са там, а те са тука от 15 години
с две думи още сега никой не е останал там
абсолютно всеки бягал
за мен тази държава не става за нищо
най-вероятно само за пране на хартия, килими, рогозки, покривки, чаршафи и други материали
Ако България е "територия", то Молдова е територия на квадратLife won't wait for you.
Коментар
-
вчера говорих с приятел от Молдова, живее от отдавна в България със цялото си семейство
каза че в Молдова населението вече е - 50%
той и цялото му семейство имат двойно гражданство и Молдова ги води, че са там, а те са тука от 15 години
с две думи още сега никой не е останал там
абсолютно всеки бягал
за мен тази държава не става за нищо
най-вероятно само за пране на хартия, килими, рогозки, покривки, чаршафи и други материали
Ако България е "територия", то Молдова е територия на квадрат
- 1 like
Коментар
-
"неприемлив коментар?"
Моля Ви, не съм коментирал нищо...дадох линк към един бургаски сайт с рога за разследваща журналистика в който има интересен материал за холдинга от преди 2-3месеца. Вярвам, че който желае ще може да го намери там!
Слънчев уикенд на всички админи...Last edited by RUBLA; 09.05.2019, 18:08.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Защо балъци ? Обидно е! И за що да няма, все ще се намери по някой да се почувства така. Винаги има. Докато се научи човек на играта и тя взела, че свършила не е препоръка разбира се. но мъдростта на старите майстори все още е на ход
тук мисля ще бъде много доста интересно
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
И ко стана няма повече балъци...ще търсиме стойност(фундамент) в цифрите през май...тук май овцете ги подстригаха ..по рано...
- 2 Харесвания
Коментар
-
От много време насам се чудих защо уеб сайтът на Доверие не е променян и днес се изненадах приятно
https://doverie.bg/Last edited by Mr.Profit; 29.03.2019, 21:16.Keep going ...
Коментар
-
Виж ти работа, старата борсoва приказка се оказала верна Да не повярва човек...
- 1 like
Коментар
-
Да, да интересно... да видим дали след слух, сега при новината ще се продава, както имаше една стара борсова приказка
Коментар
-
Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнение
Що не и до 20 да стигaте Рибарските вицове не правят пари пред ваште мурафети
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
Май месец в отчетите би трябвало да се отрази банката и да не е 5лв да ни е евтино спецялно към Батя а чичо Оги очевидно плаши гаргите на 2.80 и събира полека на 2.70 много ефтин трик...но явно балъци няма много всички умни ще изчакаме развръзката най малко а после ще му мислим може и до 10лв да стигнем краткосрочно...
успех!
- 1 like
Коментар
Коментар