Чакай малко, мисля че нещо бъркаш! Риска за придобиване на банката не го носи Доверие, а Софарма! Така че риск за акционерите на Доверие изчезна след като Софарма финансира придобиването.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеЩом акционерите на Доверие не носят риска, сигурно и собственици не са вече?
Малко конкретика ще е нужна, че не се разбира!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Сори, ама това с хейтенето и че ОД обичал да му са надути творенията не са сериозни аргументи.
А картон с ре 2 има и тук, при това в софка. Макар аз да си предпочитам друг с 3.5.
При всички случаи е по добре от подобни в тамбукту.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
В България кои са на PE от 2 ? И на колко PE се търгуват други дружества на Донев ? ясно че форумът няма много акции и затова се хейти ама чак пък толкова
А картон с ре 2 има и тук, при това в софка. Макар аз да си предпочитам друг с 3.5.
При всички случаи е по добре от подобни в тамбукту.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Така е, няма такъв и по световните ширини.
Избор на картони на РЕ около 2, вкл. и финансови има бол, при това и на много по надеждни от Молдова локации.
Щом смяташ че е голям келепир можеш да си ги пазаруваш спокойно....ма хубавко е преди това да погледнеш чартовете им на какво мязат
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеДа разбирам ли че Дъщерното на Доверие е прехвърлило на Софарма?
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеАз възприемам Молдова, като България от 2000 -та година. Тази банка е голяма възможност. Наистина, може да се объркат някои планове, ама без риск, няма успех. Кое е безрисково - депозита на 0,1 % лихва с данък върху лихвата и инфлация, която го скубе с по 6-7 процента годишно?!
Коментар
-
Видях че е имало недоволни от сделката на ОСА на Софарма но като потече дивидента друго ще запеят. В крайна сметка такава възможност не беше за изпускане. Да купиш банка и да си избиеш парите за 2 години няма такъв филм по нашите ширини
Избор на картони на РЕ около 2, вкл. и финансови има бол, при това и на много по надеждни от Молдова локации.
Щом смяташ че е голям келепир можеш да си ги пазаруваш спокойно....ма хубавко е преди това да погледнеш чартовете им на какво мязат
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениеЗа тези които не са били на събранието бруталното рали тук тепърва предстой.., намирисва ми като развитие при другите две компании с готин дивидент от групата...трейдинг и т.н и цена от осемкратният поне увеличение...най преспективната акция на пазара...десет лева минимум... умнататърся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански
Коментар
-
По скоро няма да има увеличаване в близко бъдеще виждаш че и за ОСА няма точка за увеличаване. Ако смятат че компанията струва много повече с банката ще оставят пазарът да намери справедлива цена и тогава ще увеличават с по малко акции на по висока цена.
Коментар
-
Първоначално изпратено от James Brown is dead Разгледай мнение
Много бързо рапираш, младеж!
Нека видим първо на колко кинта ще е увеличението на капитала ...щото ако мама записва само до 33% може да им трябва масовост и да шибнат я 2лв я 2,5лв ...знам ли ги тези нечестивци как ще извъртят нещата!
Коментар
Коментар