Същото се беше случило и с Индустриален холдинг предната криза. Бяха сериозно в дългове предната криза когато удари и ги хвана по без гащи, че плуват в дълбоките води. Спасиха се по чудо, с 4-5 увеличения на капитала. Чак сега вече изглеждат по-спокойно. Но тук не виждам спасение. Батака е голям. Още се чудя на етусиазма февруари на 7 л. и ПЕ 2.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеМНОГО БАНКОВ КРЕДИТ. ТЕЗИ ЛИ СА НАЙ-УМНИ. ВСИЧКИ ХОЛДИНГИ ПОСЛЕДНИТЕ 10 Г РЕДУЦИРАХА ДО НУЛА КРЕДИТИТЕ КЪМ БАНКИ, САМО ТУК ЛУД РЪСТ! ЧЕРВЕНА ЛАМПА!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеМНОГО БАНКОВ КРЕДИТ. ТЕЗИ ЛИ СА НАЙ-УМНИ. ВСИЧКИ ХОЛДИНГИ ПОСЛЕДНИТЕ 10 Г РЕДУЦИРАХА ДО НУЛА КРЕДИТИТЕ КЪМ БАНКИ, САМО ТУК ЛУД РЪСТ! ЧЕРВЕНА ЛАМПА!
- 1 like
Коментар
-
Реално дълговете на дружеството, могат да се оптимизират не само с дългоочаквания дивидент или с капитал набран от нови акции.
Има доста "малки джвъчки", чиято роля в холдинга може да бъде преосмислена - например имотите на Марицатекс, колко ли наем носят? Шивашките фабрички помагат ли за постигане на висока рентабилност? Две-три години трябва да са достатъчни за анализ на инвестицията в перилни препарати... и т.н.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеВсъщност, добре ли е да се вдига цената? Може и да е по-добре да постои още известно време на тези нива.
Неее Е разбира се!
Аз си имам и до 3,01 за удовлетворяване, а днес само 3,22 !!!
За къде сте се разбързали, иде Коледно, Ивановно и Трифоново раздаване,-Заприте се малко!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Мисля,ч е точно съм се изразил - банката има печалба от 27,3 млн лв., а да от тях на холдинга се полагат в пропорцията, която сте посочил. Както и да е какво става - нима пазара казва, че това е Синергон холдинг? Нито ПФ Доверие, нито НН са задържали дяловете получени от ЕТФ-а на Експат!!! Явно ние малките пропускаме нещо, което големите виждат или май по-скоро тия ПФ съвсем изперкаха!!!
п.п. имам 100бр. - след като с години от храста на Сфарм не хванах заек, да видим тук какво ще хвана
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
ПФ-ве искат дивиденти а тук все още няма а при дивиденти цената вече ще е другаПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Накара ме да се замисля сериозно по този въпрос. Може и да е малоумен, но моят извод е че е възможно да разполагат с някаква информация относно спящите акции и евентуално да разчитат да придобият тях на по-ниски цени ако се създаде държавен фонд за тях. Знаем, че държавно е равно на безхаберно, корумпирано и т.н. Един вид държавата да прибере акциите от боновите книжки на страшно много хора и да реши да ги продаде или нещо друго. Каквито и други анализи да правят за това колко е зле положението тук при тези цифри, за мен са несериозни и въобще не ме притеснява тяхното мнение.
П.П. Допускам да правят и някакви сметки с евентуално увеличение на капитала и да им е изгодна определена цена. Но каквото и да правят, то според мен подлежи на някакви технически сметки, а не на анализи.
П.П.2 А най-вероятното е просто да бъркат в преценките си. Всеки път, когато съм се чудил в живота си защо този прави това или онова, винаги се оказва най-елементарното обяснение, колкото и сложни варианти да съм си представял преди да се види истината на края.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Накара ме да се замисля сериозно по този въпрос. Може и да е малоумен, но моят извод е че е възможно да разполагат с някаква информация относно спящите акции и евентуално да разчитат да придобият тях на по-ниски цени ако се създаде държавен фонд за тях. Знаем, че държавно е равно на безхаберно, корумпирано и т.н. Един вид държавата да прибере акциите от боновите книжки на страшно много хора и да реши да ги продаде или нещо друго. Каквито и други анализи да правят за това колко е зле положението тук при тези цифри, за мен са несериозни и въобще не ме притеснява тяхното мнение.
П.П. Допускам да правят и някакви сметки с евентуално увеличение на капитала и да им е изгодна определена цена. Но каквото и да правят, то според мен подлежи на някакви технически сметки, а не на анализи.
П.П.2 А най-вероятното е просто да бъркат в преценките си. Всеки път, когато съм се чудил в живота си защо този прави това или онова, винаги се оказва най-елементарното обяснение, колкото и сложни варианти да съм си представял преди да се види истината на края.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Нито ПФ Доверие, нито НН са задържали дяловете получени от ЕТФ-а на Експат!!! Явно ние малките пропускаме нещо, което големите виждат или май по-скоро тия ПФ съвсем изперкаха!!!
П.П.2 А най-вероятното е просто да бъркат в преценките си. Всеки път, когато съм се чудил в живота си защо този прави това или онова, винаги се оказва най-елементарното обяснение, колкото и сложни варианти да съм си представял преди да се види истината на края.Last edited by 15%; 23.10.2020, 19:48.Пътека се прави камък по камък!
- 1 like
Коментар
Коментар