Аз в момента предпочитам цената на Доверие да върне.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнениеБлагодарим на всички разпродали. Живи и здрави и пак така и по други позиции.
Само да минават вече по-бързо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеГруйче, много съм доволен че най-мразените от теб акции са ми номер 1 и 2 в портфейла! Това ме убеждава в огромния им потенциал тепърва да изненадват приятно
ps Сега остава и агрията и капачките да вдигнат котва и ще стане "баси кризата"Last edited by precakanoto; 25.11.2020, 12:29.
Коментар
-
Екселската печалба си е екселска печалба - не се чудете после що няма борса у нас, а има в чужбина. В чужбина 90% от фирмите дават дивидент, тук 90% не дават, но отчитат екселски печалби. А дивидентните компании са си оценени и у нас, виж шлаката, като недоверие - не, но то няма и как да е оценено нещо, което мяза на нищо с обещание за светло бъдеще, когато цъфнат налъмите, и разпродаващ на шаранчетата мумифициран чичкаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение9М отчет
01 януари –
30 септември 202001 януари –
30 септември 2019BGN '000 BGN '000 Средно-претеглен брой акции 18,736,099 18,736,099 Нетна печалба/загуба за годината (BGN’000) 15,492 3,726 Нетна печалба на акция (BGN) 0.8268 0.1989
- 2 Харесвания
Коментар
-
г-н Радосвет Радев гневен...
При затваряне за Брико ще е тежко, иначе банката + октомври вече с 33,6млн лв. печалба
https://bnt.bg/news/hodat-na-pandemi...87168news.htmlКакви компенсации ще иска бизнесът при затваряне на държавата? Има ли нужда от нови икономически мерки? Отговорите от Радосвет Радев, председател на Б...Last edited by tony1975; 24.11.2020, 20:39.
Коментар
-
Кандидатката на проевропейската опозиция Мая Санду печели президентските избори в Молдова, предаде агенция ТАСС. На вчерашния балотаж тя е получила 57 процента от гласовете срещу 43 за ориентирания към Москва сегашен президент Игор Додон. Данните са въз основа на преброени 99 процента от подадените бюлетини, съобщи Централната избирателна комисия. Така Санду, която е бивш
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеАко все пак има увеличение, има риск да се повтори сценария с Алтерко :P
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
90% от пишещите във форума гледат отстрани и трудно понасят ръста на Алтерко, ако и с Доверие стане така може да не издържат ...има за всички - има път нагоре и място в асансьора !
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
И какво по-хубаво от това ?
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар