If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
По молба на Доверие обединен холдинг АД, пускаме анкета, "Кой да е новият борсов код на Доверие обединен холдинг АД?"
Предложенията са изброени в линка по-долу
Моля посетете го и гласувайте!
Добре, добре! Доверие внася януарска, новогодишна свежест на пазара. Имам големи очаквания за тази акция. Не само поради голямата подцененост, която считам, че акцията има, но и поради това, че според мен/без да е препоръка/, предстои да се развихри голям бичи пазар през следващите месеци в световен мащаб.
Колко повече!? Струва ми се че навън се вихриха предоволно в аванс. А ние имаме страшно много да наваксваме.. Оценките на някой наши компании са като че България е била в 3 годишна война или сякаш Ковид е вилнял само по нашите земи!
Добре, добре! Доверие внася януарска, новогодишна свежест на пазара. Имам големи очаквания за тази акция. Не само поради голямата подцененост, която считам, че акцията има, но и поради това, че според мен/без да е препоръка/, предстои да се развихри голям бичи пазар през следващите месеци в световен мащаб.
Търговията ми напомня тази от преди месец само че с 1 лв. нагоре. Хайде Февруари пак така.. търговийка на 5,20-5,40 .. после Март.. и до края на годината сме изпълнили плана
Пакета, който мина го приемам за добър сигнал за предстоящото ОСА и както личи ракетата май се готви за следващо излитане след кратка почивка. Успях да допълня още малко на 4.2 и за сега ще "лапам мухи" и ще наблюдавам мача. Успех на търпеливите и без препоръки.
Търговията ми напомня тази от преди месец само че с 1 лв. нагоре. Хайде Февруари пак така.. търговийка на 5,20-5,40 .. после Март.. и до края на годината сме изпълнили плана
Коментар