If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мисля, че имаш предвид депозитарни разписки, но както и да е. Надявам се си схванал иронията. Иначе ако има праг над 500 х. ще си разговаряш само с Батя и още 2-3-ма ........
И как ще докажеш активите? А защо форума да не е само за плащащи данъци? Ще се регистрираш с бележка от НАП, че плащаш данъци и нямаш неплатени такива или осигуровки... Иначе има много с активи над 500 х. ама не плащат данъци. С какво са по надеждни източници на информация във форума?
Схващаш иронията ми
Ама вие сте едни гадулки. какви дивиденти от Молдован? кой е казал, че банка се купува за да изплаща дивиденти? нали искаха в Б-я, ама не им дадоха, та затова там. Мислиш че ще им дадат в Бг пенсионно - то така се дева, първо и пари трябва да имаше де, ама това е по-маловажното, по-важнто е да ти дадат да имаш? Боже, боже
А на бас, че тези ще получат по-скоро дивиденти от Молдова, отколкото ти от ПИБ!
п.п. сега ще кажеш, че ПИБ ги задържа и те дарява с капиталов ръст?
Преди го бях предлагал /преди години/, вече не, но си го мисля: Трябва да има някакво разпределение на възможностите за достъп във форума. Ако нямаш активи поне 500хлв да не можеш да пишеш, а ако си под 250хлв да нямаш достъпи и до четене. Ако няма нещо подобно - ще има още много години да четем глупости на камари тук.
И как ще докажеш активите? А защо форума да не е само за плащащи данъци? Ще се регистрираш с бележка от НАП, че плащаш данъци и нямаш неплатени такива или осигуровки... Иначе има много с активи над 500 х. ама не плащат данъци. С какво са по надеждни източници на информация във форума?
Схващаш иронията ми
Едва ли ще го продават твърде скъпо, с един дивидент от Молдова може да не търсят друго финансиране. Признавам, че нямам представа на колко ще се оцени бизнеса на НН - просто са с горе-долу читав портфейл и добре развита мрежа, та си рекох...
И два дивидента от Молдова /дори да дойдат/ май няма да стигнат... А и няма да разрешат такава сделка. Те покупката на Токудабанк не разрешиха та на НН
Ама вие сте едни гадулки. какви дивиденти от Молдован? кой е казал, че банка се купува за да изплаща дивиденти?
Преди го бях предлагал /преди години/, вече не, но си го мисля: Трябва да има някакво разпределение на възможностите за достъп във форума. Ако нямаш активи поне 500хлв да не можеш да пишеш, а ако си под 250хлв да нямаш достъпи и до четене. Ако няма нещо подобно - ще има още много години да четем глупости на камари тук.
Едва ли ще го продават твърде скъпо, с един дивидент от Молдова може да не търсят друго финансиране. Признавам, че нямам представа на колко ще се оцени бизнеса на НН - просто са с горе-долу читав портфейл и добре развита мрежа, та си рекох...
Надявам се, че се шегуваш. Ако с някакъв дивидент от някаква молдовска банка можеше да се купуват пенсионните ни фондове, то това много би ме притеснило за моята партида.
Експанизия с увеличението, а с евентуален дивидент - раздуване на баланса за по-скъпо увеличение и си стискаме ръцете.
Ама вие сте едни гадулки. какви дивиденти от Молдован? кой е казал, че банка се купува за да изплаща дивиденти? нали искаха в Б-я, ама не им дадоха, та затова там. Мислиш че ще им дадат в Бг пенсионно - то така се дева, първо и пари трябва да имаше де, ама това е по-маловажното, по-важнто е да ти дадат да имаш? Боже, боже
Коментар