Първоначално изпратено от Батя
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеВ стил 4Д, който обича високопарните наставления, без да дава отговори, но на ползу роду и оргамотителю аз бих ти дал за домашно:
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
И аз ще ти отговоря - може и да не пишеш скептици, а сривльовци, апокалиптици, кибици и каквото там се сетиш - не е проблем, не се обиждам, това си е част от фолклора, стига да няма ментални и сексуални подмятания за близки и роднини
Ще бъда прям, както обикновено - много хубаво си го написал, ама изцяло в пожелателно наклонение. От друга страна си сложил някакви цифрички де, така че пак е ок, не си като някои други. Сега, ако искаш, може да сложиш и тайминг, щото нали в търговията таймингът е всичко
1. Успешно увеличение, което според мен ще вдигне цената до около 5 - 5,50 - до есента.
2. Дивидент от Молдова, което според мен би вдигнало цената до 9 лева - шанс това някога да се случи - 90% от които за тази година 30%, за 2022 - 70%
3. Относно дивидент от Доверие - шанс да се случи - 70% от които тази и следващата година - 0% и натам с по 20% нарастване на шанса за всяка следваща година.
Отново да попитам:
1. Според теб успешно ли ще е това увеличение и ако да - колко би била цената след него?
2. Ще видим ли дивидент от Молдова и ако да - каква би била цената на ДОХ?
3. Ще видим ли дивидент от ДОх и ако да - каква би била цената тогава?
ПоздравиПътека се прави камък по камък!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
И аз ще ти отговоря - може и да не пишеш скептици, а сривльовци, апокалиптици, кибици и каквото там се сетиш - не е проблем, не се обиждам, това си е част от фолклора, стига да няма ментални и сексуални подмятания за близки и роднини
Ще бъда прям, както обикновено - много хубаво си го написал, ама изцяло в пожелателно наклонение. От друга страна си сложил някакви цифрички де, така че пак е ок, не си като някои други. Сега, ако искаш, може да сложиш и тайминг, щото нали в търговията таймингът е всичко
В стил 4Д, който обича високопарните наставления, без да дава отговори, но на ползу роду и оргамотителю аз бих ти дал за домашно:
- да проучиш кои банки в Молдова изплащат дивидент и какъв процент, к
- кои банки са купени от чужденци и на каква цена
- има ли някаква забрана от Молдовската централна банка да се разпределя дивидент и да се изнася в чужбина
- дъвканото многократно - а що аджеба баш на Доверие, дето имат точно 0 опит в банкирането, я продадоха, та не на накоя мамалига или казак, дето са си техни и им знаят дереджето
- след това, понеже Ин Донев уи тръст, е хубаво да видиш и светлите персони на двамата чужденци в НС - кои са, за какво се борят, има ли корупционни скандали около тях (да не са тип Марк Жирардели и георгиу в ПИБ) и дали са били гонени с шутове от последната им месторабота
- и за финал, както е отбелязал и Здравко, да не забравяш и кредита, щото Доверие собствен кинтаж няма - дали няма някоя клауза в договора, дето забранява да се дава дивидент, докато не се изплати този кредит (само гадая, не съм чел съответния договор)
бъди здрав и успешен - знаеш, към теб лошо не тая и обичам да те чета!
Иначе и аз се чудя защо всеки говори за дивидент от молдова с толкова голяма сигурност. Аз не очаквам такъв скоро, но да видим.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Един въпрос ако може. Къде в това виждане е връщането на заема от Софарма ? Това ако не се бъркам все още стои.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеТук нещата ги виждам така: до увеличението на капитала цена в диапазона 4,20-4,50 лв. След увеличението - 5-5,50 лв. Ако се издърпа дивидент от Молдова - около 9 лв. При плащане на дивидент от страна на Доверие към акционерите - около 15 лв. Напълно е възможно 1, 2 или и трите условия да не бъдат изпълнени и съответно вижданията ми биха претърпяли корекции. Много бих бил благодарен ако скептиците кажат дали са съгласни с тези цени при този развой на нещата. И след това да кажат кое/ кои от тези събития никога няма да се случат според тях. Това би било много полезно за мен!
Мнението ми не е препоръка за покупки или продажби на каквито и да било акции, права и т.н.!
В стил 4Д, който обича високопарните наставления, без да дава отговори, но на ползу роду и оргамотителю аз бих ти дал за домашно:
- да проучиш кои банки в Молдова изплащат дивидент и какъв процент, к
- кои банки са купени от чужденци и на каква цена
- има ли някаква забрана от Молдовската централна банка да се разпределя дивидент и да се изнася в чужбина
- дъвканото многократно - а що аджеба баш на Доверие, дето имат точно 0 опит в банкирането, я продадоха, та не на накоя мамалига или казак, дето са си техни и им знаят дереджето
- след това, понеже Ин Донев уи тръст, е хубаво да видиш и светлите персони на двамата чужденци в НС - кои са, за какво се борят, има ли корупционни скандали около тях (да не са тип Марк Жирардели и георгиу в ПИБ) и дали са били гонени с шутове от последната им месторабота
- и за финал, както е отбелязал и Здравко, да не забравяш и кредита, щото Доверие собствен кинтаж няма - дали няма някоя клауза в договора, дето забранява да се дава дивидент, докато не се изплати този кредит (само гадая, не съм чел съответния договор)
бъди здрав и успешен - знаеш, към теб лошо не тая и обичам да те чета!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Един въпрос ако може. Къде в това виждане е връщането на заема от Софарма ? Това ако не се бъркам все още стои.Last edited by petyob; 10.03.2021, 17:27.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНякои балони ги спасяват данъкоплатците по два-три пъти....
Айде дано някой ден някой изхвърли от индекса банката на цеко и хариНе е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеТук нещата ги виждам така: до увеличението на капитала цена в диапазона 4,20-4,50 лв. След увеличението - 5-5,50 лв. Ако се издърпа дивидент от Молдова - около 9 лв. При плащане на дивидент от страна на Доверие към акционерите - около 15 лв. Напълно е възможно 1, 2 или и трите условия да не бъдат изпълнени и съответно вижданията ми биха претърпяли корекции. Много бих бил благодарен ако скептиците кажат дали са съгласни с тези цени при този развой на нещата. И след това да кажат кое/ кои от тези събития никога няма да се случат според тях. Това би било много полезно за мен!
Мнението ми не е препоръка за покупки или продажби на каквито и да било акции, права и т.н.!
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнение
Аз не цитирам други хора. Всяка изказано мнение си е лично мое.
Хаштаг: адепти, еверести, мумии, шарани, лешперки, госпожа 4 км.
Добави хаштаг "кор-кароли"Не е препоръка
- 1 like
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение
Хем и да не подминем изискването за Софка и да ни извадят от индекса - май беше нещо за 20 % дъщеря и майка
- 2 Харесвания
Коментар
-
Тук нещата ги виждам така: до увеличението на капитала цена в диапазона 4,20-4,50 лв. След увеличението - 5-5,50 лв. Ако се издърпа дивидент от Молдова - около 9 лв. При плащане на дивидент от страна на Доверие към акционерите - около 15 лв. Напълно е възможно 1, 2 или и трите условия да не бъдат изпълнени и съответно вижданията ми биха претърпяли корекции. Много бих бил благодарен ако скептиците кажат дали са съгласни с тези цени при този развой на нещата. И след това да кажат кое/ кои от тези събития никога няма да се случат според тях. Това би било много полезно за мен!
Мнението ми не е препоръка за покупки или продажби на каквито и да било акции, права и т.н.!Пътека се прави камък по камък!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
Не съм правил сравнение, НО съм убеден, че ако се вземе ПИБ - нормална банка с нормална дейстност ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
като всичко от големите кули в Дианабадс - причината е борсова манипулация и измама.Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
Коментар